רוצה לבכות

want2live

New member
../images/Emo7.gif רוצה לבכות

אני מיואשת......... אני מחפשת כל יום כוחות להתמודד עם המחלה אבל הכל מסביבי קורס אני שנתיים כבר נאבקת על הכרה של המחלה בביטוח חיים שלי ובביטוח הרכב בגלל התאונת דרכים שגרמה לי לפיברו ובביטוח לאומי. כולם לא מאמינים לי, הפוליסת חיים שלי בוטלה על שקרים, ביטוח הרכב סותר כל טענה שלי וביטוח לאומי לא נותן לי אפילו ועדה רפואית. כמה כוח צריכים לזה, ומאיפה אני אמורה לשאוב אותו כל יום של התמודדות עם המחלה הנוראית הזו שכבר שנתים וחודשים רודפת אותי ומענה אותי...מתי תבוא קצת שלווה? מתי אוכל לקבל קיצבה שתוריד את המועקה של המצוקה הכלכלית הנוראית שהמחלה הביאה אותי אליה??? הייתי צעירה ובראשית דרכי עם עסק עצמאי משלי כמטפלת הוליסטית והמחלה גדעה את הכל. אני מנסה שלא לרחם על עצמי ולא לבכות אלא רק לפעמים. אבל אני רוצה את החיים שלי בחזרה!!! הייתי רוצה להגיד לכל הביטוחים שילכו ל.... מצידי אבל אני יודעת שבלי העזרה הכספית שמגיעה לי (לצערי) לעולם לא אוכל להסתדר לבד. יש פה מישהי שעברה תהליך דומה? כמה פה באמת אישרו להם אחוזי נכות? מי מקבלת פה קיצבה? האם ניסים קורים? האם יש צדק במדינה הזאת? האם יש עצה או הפניה שתוכל לקדם את המאבק שלי שנראה לי כמו להילחם נגד הרוח........

linar1

New member
וונה יקרה../images/Emo24.gif

אין לי מילים על מה עובר כאן... נסי דרך הקישורים בפורום להכנס לנושא ועדות רפואיות. אולי יש משהו שיכול לסייע.

מה שאת מספרת זו בדיוק הסיבה שבגללה

אני לא מתעסקת עם הביטוח הלאומי. ההתדיינות איתם שוחקת את מטפלת (גם אני) - השתמשי בידע שלך. מה היית אומרת ומה היית עושה עם מטופל שהיה בא אליך עם הסיפור שלך? את יודעת מה אני אומרת כאן לכולם? - תעצרי!! תקשיבי לגוף, לכי איתו בקצב שלו. מה שהיה - היה. גם אני לא ממש התפרנסתי בשנים האחרונות (למרות שאי אפשר לומר שלא עבדתי) היום, אחרי שעברתי כברת דרך, אינ מוכנה להתחיל מחדש. זה לא קל, זה מפחיד! אבל עצרתי, אני עושה הערכת מצב, מגדירה את הקשיים ומוצאת דרך לעקוף אותם. אולי המציאות אומרת לך: זו לא הדרך הנכונה לך? אולי את צריכה לגשת לגורמים שמתכחשים לך בצורה אחרת? אולי את צריכה להניח עכשיו, לאסוף כוחות ולבוא אל כל הגורמים עם חכמה חדשה? אני מציעה לעצור ולעשות "ספירת מלאי" הכל פתוח!!!! - ותרי על הצהרות כמו: "אני יודעת שבלי העזרה הכספית שמגיעה לי (לצערי) לעולם לא אוכל להסתדר לבד" אני לא בטוחה שאת מכירה את כל היכולות שלך. מחלות נוראיות (ופיברו בהחלט כזאת) חובקות עבורנו מתנה. מה המתנה שהפיברו מביאה לך? אני יודעת שלא עניתי על מה ששאלת, אבל מקווה שעזרתי לך לזוז מהנקודה בה היית.

dorgad

New member
וונטוליב, אכן כל מה שאת עוברת קשה

ואם יש לך במי להיעזר - אל תהססי. יש מצבים ותחושות בחיים שבהם עלינו להכיר בכך שאנחנו לא מושלמים ושמותר לנו להיעזר בסובבים אותנו. לבד- אנחנו כורעים הרבה יותר מהר תחת הנטל, ועלולים חלילה להגיע לקריסה (וזה קורה, האמיני לי - אני מדברת מניסיון). אז נסי להיעזר בסוכן הביטוח שלך (מקווה שיש לך אחד כזה שנאמן לך ולא רק לחברת הביטוח), במשפחה, בחברים, בשכנים ובכל מי שרק אפשר להיעזר בו. חוץ מזה - מציעה לך לחלק את המטלות ללוח-זמנים ארוך ומרווח יותר. טפלי בכל פעם בנושא אחד ולא בכולם בבת-אחת.לי אין ניסיון מול חברות הביטוח והמוסד לביטוח לאומי, אבל לפי מה שקראתי בפורומים - הם עושים צרותץ לכולם ולא רק לך אישית. מקווה שתמצאי את הדרך אל האור שבקצה המנהרה. דור

סנגי

New member
למבוטחת כנסי סיפור דומה

שלום לכם קראתי את הודעתך ובכן גם אני נמצא בתהליך דומה עברתי תאונת דרכים ומאז אני שבר כלי מותש עייף כאבים כרונים ירידה קשה בריכוז קשב קליטת מידע מפוטר תכופות בדדתי עצמי חברתית מאיש תוסס צעיר וחובק עולם לתחתית של התחתית. לי זה קרה לפני 3 שנים עד היום אני נילחם נגד הפוליסות הפרטיות שכל חיי שלמתי להם ונגד חברת ביטוח אבנר הם ממש מתישים אותי משתמשים בטקטיקות הפוך על הפוך מסיק לצעוק "מתחזה" ולגרום לקורבן להפוך להיות פושע נירדף שאיש לא מאמין לו יש לי פוליסת אובדן כושר עבודה ועד היום לא קבלתי שקל חברות ביטוח לא מכירות בפיברומלגייה ומתישות את הנפגעים מלחמת ההתשה היא נשקם כי להם סוללות עורכי דין שמנים ומסואבים שמבחינתם לסחוב זאת 10 שנים בבתי משםט עד אז הנפגע ימות זו דרכם. לך אני אומר אם איכות חייך נפגעה לחמי עד הסוף הילחמי על הזכויות שלך לא להרים ידיים לקחת עורך דין שאפתן ממקום ידוע . האם כבר ניקבעו לך אחוזי נכות? אם כן פרטי כמה זמן את לא עובדת? שמרי כל רישום רפואי חברות הביטוח מבזבזות הון על כסף לחוקרים פרטיים וכל מיני שיטות של משטרים אפלים במקום לשקם את הנפגעים ולעזור להם הפכנו למדינה אכזרית דורסנית פוגעת בנכים זקנים וחלשים חברות הביטוח שולטות במערכת המשפט כוחם אדיר לכן המערכת קרי ביטוח לאומי ומוסדות ציבור קרי בתי משפט ושופטים משתפים אם דרקוני הכוח בשם חברות ביטוח ולוקחות את הצד החזק מה שאנחנו לא. אך במלחמה כמו במלחמה יש להילחם במלחמת גרילה להפוך צד חלש ליתרון אין מה לעשות ראי זאת כמלחמה והשתמשי בטקטיקות אסטרטגיות כי מדובר בחיים וחידלון ולהפסיד לא בה בחשבון.

zcxv

New member
להתמודד עם המערכת

את צריכה לבצע את הפעולות הבאות: 1. להיפגש עם פרופסור בוסקילה ולקבל ממנו מכתב המאשר את מחלתך ומגדיר את כושרך התיפקודי. אף אחד לא יתווכח עם מכתב ממנו. 2. לקחת עו"ד טוב (אני יכול להמליץ על מי שלקחתי) שעובד על אחוזים כדי להקטין עלויות. זה הדבר היחידי שיכול לעזור מול חברות ביטוח, לפחות לפי הנסיון שלי. לגבי ביטוח לאומי: גם אלוהים לא יכול לנצח אותם.

zcxv

New member
להתמודד עם המערכת

את צריכה לבצע את הפעולות הבאות: 1. להיפגש עם פרופסור בוסקילה ולקבל ממנו מכתב המאשר את מחלתך ומגדיר את כושרך התיפקודי. אף אחד לא יתווכח עם מכתב ממנו. 2. לקחת עו"ד טוב (אני יכול להמליץ על מי שלקחתי) שעובד על אחוזים כדי להקטין עלויות. זה הדבר היחידי שיכול לעזור מול חברות ביטוח, לפחות לפי הנסיון שלי. לגבי ביטוח לאומי: גם אלוהים לא יכול לנצח אותם.

למעלה