קצ'ורה....

קרלוצה

New member
../images/Emo7.gifקצ'ורה....

היו פרקים עצובים!!! אבל סוף סוף קצת אקשן
מה שאני הכי לא מבינה זה איך לא היה כתוב בתקצירים בויוה שקצ'ורה סיפרה לברונו את כל האמת, זה פרט מאוד חשוב כי כולם ציפו לזה והוא כמעט האחרון שידע אז איך זה הגיוני? כל הקטעים של קצ'ורה וברונו היו מקסימים, הקטע שהם שניהם נישקו את הדלת כשקצ'ורה באה לברונו היה ממש יפה וכמעט בכיתי איתם, איזה חמוד ברונו, מישהו אחר היה מעיף אותה לכל הרוחות והוא אפילו לצעוק עליה לא הכי הצליח, הוא מקסים!!
גררררררררר על הרמן.....קצ'ורה גם יודעת שהוא נבלה במקומה לא הייתי מוכנה לדבר איתו אפילו שנייה אחת היא צריכה לכעוס עליו הרבה יותר ולא להקשיב לו בכלל, הוא אפילו לא התנצל על מה שעשה, חתיכת מטומטם שונאת אותווווווווו!!!!!! ברונו איכזב כששכב עם מצ'ה אבל למזלנו לא ראו יותר מידי, ובסוף הוא התייחס אליה כמו אל זונה איך שברח משם וכשאמר לה שלא תספר לאף אחד והיא עוד מאושרת מזה, כזאת אהבלה
הכי מצחיק שקצ'ורה באה להתנחם אצל קתה ואבא שלה ושניהם אומרים לה "שאפשר להבין את התגובה של ברונו..." לא הכי מעודד אבל שיהיה
זהו...

$ מעיין $

New member
../images/Emo4.gif

פרקים מעצבנים
אבל סוף סוף הוא כבר יודע מי היא! הגיע הזמן באמת.. P: טחח איך ניבהלתי מהצעקה שברונו דפק לברנרדה בארוחת בוקר כשהיא שמחה לשמוע שהם רבו.. זה היה טוב! קרעה אותי ברנרדה כשריינלדו וצ'יצ'ילו הלכו מכות ליד הבית שלה, אז היא ניפנפה כזה לשכנים וניכנסה הבייתה
תגידו, זאת רק אני או שהעלילה של "קצ'ורה" דיי דומה לעלילה של "לחיי האהבה" ?
ז"א... קצ'ורה היא אומנת שבורחת מהחוק, ורונה גם אומנת שבורחת מהחוק [לקראת האמצע של הפרקים
] ושתיהן גם יהיו עם הבעלים של האחוזה... ובלה בלה בלה.

faNATYc

New member
כןןןןןן ../images/Emo45.gif

איזה יפה קצ'ו תקנה את התספורת שלה, מה זה אהבתי. חוצמזה, מצ'ה בת !$#%%
ככה לזרוק את פבלו, ואז להכניס את ברונו למיטה, רק בגלל שיש לה הזדמנות, היא ממש ממש רעה. הרמן, הוא מתחיל להעלות לי את הסעיף
המניאק קודם מסכסך בין קצ'ו לברונו ואז עוד שואל מה היה בסוף. ועוד אחרי זה מציע לה לברוח לחו"ל. פשוט מניאק. כרמלו מה זה עולה לי על העצבים, הפרצוף שלו. ועוד כאילו מתאהב בקטה, מסכנה. "היא מושכת אותי", פחחח קטה השסקית
-----
ברנרדה פשוט עלובה, ממש. חוצמזה, ממתי אנשים מנשקים דלתות?? מהה מהה? אולי גם תעשו את זה עם הדלת בידיעה שברונו החמוד נמצא מהעבר השני, יעשה לכם?
אולי גם תעשו צרפתית עם הפתח של המנעול בידיעה שקצ'ו החתיכה נמצאת מצד שני?? ממתיייי? חוצמזה....אמממ...לא ריגש אותי ממש הפרידה של ברונו וקצ'ו, כאילו לוידעת....לא עשה לי את זה....אז היא יבבה והוא שכב הרוס על המיטה....וואו ביג דיל...

faNATYc

New member
אה, ושכחתי להוסיףףף

איזה חמודים בהפקה שמו את "מי ממיירו דה אמור" בקטעים העצבים.
ועוד
סקר
מי שם לב שבדיסקו שבו ברני היתה היה את השיר של נטי "סלסטה לפסיון"

קרלוצה

New member
כההההההה.....

וזה בכלל השיר של איבו ומילי לא של קצ'ורה וברונו!!!
חבר'ה צריכה עזרה דחוווווווף.... למישהו יש קישור או תמונות משהו, מהפרקים המתקדמים שעדיין לא ראינו של קצ'ורה?? או אולי סרטונים?? פלייייז הלפ...

evglev

New member
אני לא בטוח

לדעתי השיר הזה חובר ע"י נטליה אורירו לפני בובה פראית ובבוה פראית החליטו לשים אותו הרבה כי הוא די התאים.

niravital

New member
אותי הצחיק הקטע

שכל הדמויות היו אצל ברונו (מצפונים שלו) ופבלו היה כמו ילד קטן עם יו-יו
אמממ, חוצמזה, באמת הגיע הזמן שיקרה משהו... ולמרות שקצ'ורה וברונו נפרדו, לפחות העלילה הולכת קצת (אמרתי קצת) קדימה, וזה גם משהו

evglev

New member
עם כל הסימפטיה שלי לקצ'ורה

מגיע לה, עניין אחד זה להיתזחות לאומנת ועניין אחר זה להיכנס למיטה תחת שם בדוי קתלינה צדקה כשאיימה שתספר כי כשהיא התיחלה ברומן עם ברונו מבלי שידע מי היא ניצלה אותו וזה בהחלט לא הגיע לו.

evglev

New member
אני דווקא מתפלה על פבלו

לא ציפיתי ממנו שיקח את הקשר עם מצ'ה ברצינות כי היא בכלל יצאה איתו כדי שברונו יקנא, אמנם היא אמרה לו שהוא גבר חייה חשבתי שפאבלו נהנה להיות מנוצל כי הכל שקוף כל כך אך המסכן לקח ברצינות ובאמת מגעיל מצד מצ'ה לפתות את ברונו רק כדי לשכב איתו ולכפות עליו ילד שלא שלו. הרמן פשוט מגעיל אין לו בושה וכרמלו הרומן שלו עם קטה בסדר אך מה שלא בסדר הוא שעודד את הרמן להיאבק כשהוא יודע שהרמן לא ראוי לקצ'ורה.

evglev

New member
לגבי התקצירים

אני ידעתי שהיא תספר גם בזכות ידידינו שצפה באינטרנט וגם בזכות זה שזה נירמז בכך שמרגיש מורמה וגם שמרשה לה להישאר בבית ובעיקר משום שידעתי שצקו'רה נדחקה לפינה ואם ברונו יתפוס שקר קטן בהסבר שלה הוא כבר ישתכנע סופית בבגידתה כך שאם רצתה שיתייחס אליה בכלל היתה צריכה לומר את כל האמת. לדעתי אם היתה עושה זאת בטנדילהכל היה מסתדר.

evglev

New member
ועוד את תבור מנהלת פורום טלנובלות

גם בפרק בזינגרה שבו נורמה מתה לא היה כתוב שהיא תמות וזה היה בפרקים האחרונים ובתקצירים לא היה כתוב שום דבר על מותה וכשראיתי הייתי המום.

למעלה