צריכה עזרה

ענת פ.

New member
../images/Emo7.gif צריכה עזרה

אז ככה... יש לי חברה הכי טובה כבר חצי שנה בערך. היא בלונדינית מתוקה ואני חולה עליה. אבל בזמן האחרון אני מרגישה שהקשר בינינו חשוב רק לי. רק אני מתקשרת, רק אני יוזמת דברים...נגיד היתה תקופה שלא ראינו אחת את השנייה שלושה שבועות ורק אני התקשרתי והיא לא התקשרה אפילו פעם אחת. אז נכנסתי מזה ממש לדיכאון והכל. גם היה קטע שהיא יצאה עם מישהו וחברות שפחות קרובות אליה ממני ידעו על זה לפני ושמעו הרבה יותר פרטים ממני...(וזה מאוד מאוד חשוב כי זה היה די הדייט הראשון שלה, אפילו שזה לא היה דייט של ממש) אקיצר דיברתי עם מישהי שהיא מאוד מאוד קרובה אליה, שהיא חברה ממש טובה שלה מהגן (לבלונדה ולי יש מעגל חברתי שונה לחלוטין ואנחנו מכירות אחת את השנייה רק שנה, אנחנו לא לומדות באותו בצפר וכאלה דברים) והיא אמרה לי שהיא בדרך כלל כזו- היא לא מתקשרת הרבה לאנשים ובדרך כלל היא הצד הפאסיבי בקשר העניין הוא שזה ממש ממש לא נראה לי- אני עדיין מרגישה שהיא לא אוהבת אותי ולא אכפת לה ממני בכלל. מה לעשות?

../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifהעצה היחידה שיש לי לתת

לך היא זאת, תדברי איתה
אם לאתדברי איתה לא יסתדר כלום ותמשיכי לסבול... לדעתי את צריכה לדבר איתה ולסדר הכל
ולגרום לה להבין אותך...

ואיי גם לי לא מזמן הייתה את אותה

בעיה בדיוק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל לא יכלתי למהשיך לשתוק...הלכתי לחברה שלי וסיפרתי לה כל מה שאני מרגישה ועד כמה החברות בינינו חשובה לי...מרוב התרגשות בכינו אחת לשניה בטלפון..
אבל מה שחשוב זה שבסוף היא הבינה אותי...ואמרה שהיא באמת לא הייתה בסדר ועכשיו אנחנו שוב החברות הכי טובות!!!!!!! לכן אני הפתרון הכי טוב זה ללכת ולדבר על כל מה שמציק.. ואם גם לה חשובה החברות ביניכן.. תפתחו דף חדש.. ותנסו לחזור להיות מה שהייתן פעם! מקווה שעזרתי

אני כ"כ מבינה אותך...

אני כרגע במצב דומה והלוואי ויכולתי לומר לך שבדיבורים הכל יסתדר אבל זה לא תמיד ככה. בכל זאת דברי איתה- תמיד שווה לנסות אולי זה האופי שלה ואז יש לך 2 ברירות- או להחליט שאת מתמודדת עם זה וככה היא, או שתתרחקי ממנה.. אני מקווה שתדברי איתה ותפתרו דברים בהצלחה

ענת פ.

New member
אני די מהירה...

היום בצהריים דיברתי איתה, ושתינו התנצלנו ופתחנו דף חדש היינו עצבניות לחצי דקה בערך ואז שתינו התנצלנו ככה שעכשיו הכל בסדר תודה על העצה

למעלה