עצוב לי!

../images/Emo7.gif עצוב לי!

שלום לפורום היקר, עצוב לי. במהלך היום הבנו שהדרך המפותלת הזו - עד שנחבק את ילדנו, מתארכת עבורנו עוד יותר. אנחנו נאלצים לחזור אחורה.. ולהתחיל שוב עם פונדקאית חדשה. עצוב כבר אמרתי? אני מבינה שזה כנראה בלתי נמנע, וכנראה שפרידה בשלב הזה (לפני חתימה על חוזה והגשת התיק לועדה) היא הכי פחות כואבת שאפשר (מחשבה על פרידה שכזו בכל שלב אחר - של טיפולים או הריון מפחידה הרבה יותר! ולא משאירה לי אוויר בריאות!) השבוע החזקתי תינוק של זוג חברים.הוא חייך אלי - ואני לגמרי נמסתי. הוא הסתכל עלי, משך קצת בשיער ובחן את הפנים. חיבקתי אותו, שרתי לי, ונענעתי אותו - והוא נרדם לו - שקט ובטוח. זה היה כ"כ מרגש, כ"כ שמחתי בשמחתם! אבל..זה כל כך כואב - להבין שעד שאחזיק כך את הילד שלי, יעבור עוד כ"כ הרבה זמן!!!!!!!!!!זה כאב שכמעט ואי אפשר להסביר, אבל נראה לי שדווקא כאן - לא צריך להסביר אותו. אני כותבת והדמעות זולגות להן מעצמן.. ידעתי מההתחלה שהתהליך הזה ארוך ודורש סבלנות. אבל האכזבה מההמתנה הנוספת והמיותרת הזו היא כל כך גדולה! אני מנסה לא לכעוס ולהבין, אבל זה פשוט כואב מדי. אני יודעת שזה יקרה. אני לגמרי מאמינה שהתינוק או התינוקות שלנו - מחכים לרחמה של האשה שתעזור להם להגיע לעולם, ותגן עליהם ותביא אותם אלינו בדרך של אהבה ואמון. ואני מאמינה שמירב, שניסתה לעזור ולתווך עד עכשיו, בהליכה העצמאית שלנו, תעשה את זה אפשרי הפעם - כשנעשה את התהליך באופן מסודר ורשמי דרכה. אני יודעת שאהיה אמא. שנהיה הורים. אבל הלילה הזה - אני מרשה לעצמי לחלוק קצת את הכאב הענק הזה, על זה שזה כל כך קשה ומסובך.

עצוב לי איתך מגשימים חלום../images/Emo7.gif../images/Emo24.gif

אני כל כך מרגישה את הכאב שלך ומחבקת חזקקקק למרות שזה לא מנחם, טוב שלפני הגשת התיק לועדה הפרידה עם הפונדקאית ולא אחרי. אני בטוחה שזה גם עכשיו קשה, כי יש המון ציפיות והעתיד נראה קרוב יותר.. אבל קשה לי להודות בכך- נראה לי שהסבלנות משתלמת לדבר נכון ואמיתי יותר. לילה טוב מתוקה יש לי הרבה עוד מה לומר, אבל אני מנקרת
אדבר איתך מחר. אוהבת
ריננית

משתתפת בכאבך ../images/Emo7.gif

אבל ריננית צודקת, ואני בטוחה שאת יודעת זאת. לא כתבת מאיזה סיבה נפרדו דרכיכם, אבל אני מבינה שהסיבה היא לא העניין המרכזי. ראי מה כרמית כתבה בהודעה קודמת מניסיון אישי שלה.. וייתכן שעדיף ככה, כדי שהכאב של שני הצדדים לא יהיה גדול יותר ! שולחת לך
גדול ומקווה שהוא יתן לך את הכח לקום ולהתחיל מחדש , הרי לא סתם כינית את עצמך "מגשימים חלום", יש לך מטרה ואליה את תגיעי , זה רק עניין של טיימינג.. שיהיה בהצלחה ובקרוב מאוד תיפגשו מלאך
חדש שיגשים את החלום בשבילכם .. לילה טוב

מירבי*

New member
מגשימים חלום יקרה שלי../images/Emo140.gif

העצב שלך מאוד מובן, בשלב הזה, כשהכל נראה כבר קרוב ואפשרי זה מתנפץ. יקירה, עשית כל מה שיכולת כדי לקדם את זה, וכפי שכתבת, טוב שזה נפסק עכשיו ולא בשלב מתקדם יותר. הצטיידי בכוחות מחודשים ואני בטוחה שבקרוב מאוד הדברים ירוצו לשביעות רצונך.

קל להגיד שהכל לטובה../images/Emo201.gif

אני יודעת שקשה והציפיה הארוכה גם ככה, כל שכן כשנכנס באמצע עיקוב נוסף שנראה כמיותר, אבל כניראה שזה מה שאמור היה לקרות לקראת הגשמת החלום שלכם. אבל דעי לך שהדרך ארוכה וקשה ויש המון קשיים (לרובם)בדרך ואסור להתרסק מכל מכשול איספי את עצמך וצאי לדרך מחוזקת ובטח עם לקחים לעתיד. בתיקווה ובאיחולים שתגשימי חלומכם במהרה בקלות וזאת תהיה האכזבה האחרונה בדרך לרגע המיוחל.

עצובה ביחד איתך ../images/Emo7.gif

ולאחר מילותיהן החמות של החברות, לא נותר לי אלא לקוות ולהתפלל עבורך שזו תהיה האכזבה האחרונה, והעצב האחרון בתהליך הזה!!! היי חזקה!

fridman1

New member
שולחת חיבוק ענקי

יקירתי, בנוסף לכך שדברנו, שולחת שוב חיבוק ענקי. יש קלישאה האומרת כל עכבה לטובה - שונאת לשמוע אותו, המשפט אינו מתחשב בטובת הרגש אבל נראה שרק טוב יצא מהעיכוב הלא מתוכנן הזה. זהו, אתם כבר בדרך חדשה ויש המון אור בדרך זו. שולחת לכם חיבוק חזק, ומאחלת המון המון הצלחה ושמעתה הכל ילך חלק ומהר.
טלי.

תודה על ה ../images/Emo24.gif

בנות יקרות, תודה על החיבוק - שכ"כ חיממם את הלב! לדבר עם מי שבאמת מבינה, ההודעות שלכן והמסרים - חיזקו אותי והזכירו שאני לא לבד בדרך הזו. אני יודעת שהדרך ארוכה, אני לוקחת אוויר ונזכרת בחלום ובמטרה - (תודה על התזכורת) - הרגע שבו נחזיק ילד משלנו נראה עדיין רחוק, אבל יגיע. אז אנחנו ממשיכים קדימה. מבטיחה לעדכן...

mymay

New member
למגשימת החלומות!!!

זה בכינוי שלך, זה שם. מצאתי את עצמי במילים שכתבת, כ"כ כאילו יצאו מהבטן שלי. מי ייתן וזו המהמורה האחרונה הקשה שתאלצי לספוג בתהליך הזה. מחבקת אותך ושולחת לך אנרגיות טובות. מה אנחנו צריכות לעבור בשביל לחבוק תינוק....זה ברור שנחבוק אותו, אך תי? למה אנחנו?- כי את מיוחדת!!!!!! כי את יכולה!!!!!!!!!!!!!!!! זהו. והכוח נמצא בך. מחזיקה אצבעות מאי

waizman1

New member
הכאב ברור כל כך../images/Emo70.gif

אם אני זוכרת טוב...במפגש בן זוגך דיבר...מה שבטוח הרגשתי את העוצמה והכח שלכם דרך הדברים שלו, לכן יקרתי, עם כל הצער אני בטוחה שתצליחו במהרה ובקרוב כי אתם צוות מנצח !אתם זוג חזק ורואים זאת מבלי להכיר אותכם...אז קדימה לעבודה ! שולחת חיבוק חזק

למעלה