עצובה...

אני רואה שקלטת

מי שעדיין לא הבין כנראה הוא לא מהחווה שלנו כי בוער בעלה של המדריכה שלנו מדגל פלפלים מעולים!!! ואני מתה על הפלפלים שלו וגם על סוסים..(משום מה..)אז זה הכינוי שבחרתי לעצמי אם למישהו יש בעיה אז לא יודעת מה כי זה ממש ממש לא מעניין אותי ואם אתם חושבים שאני חדשה אז זהו שלא... אני פשוט פתחתי משתמש חדש אני פה כל הזמן אני doni1 יאיר תגיד יש לי שאלה אליך! וכן זה שאני שונאת אותך חמוטל זה לא אומר שאני שונאת את פיצי או כל אחד אחר בפורום הזה או בכלל ..(טוב נו אז יש כאלה שאני שונאת) את יודעת מה ... אין לי ממש כוח אליך אז ביי

bj הכוסון!!!!

תמונות תמונות תמונות וחוץ מזה לא נורא אינדיאנה אני בטוחה שתמצאי פתרון כלשהוא והכל יסתדר בסוף!! :)

ווינגז

New member
לחמוטל...

אולי אני לא מכירה את אינדיאנה... אבל אני ממש מבינה אותך.... פעם (לפני שקיבלתי את הסוסים שלי) הייתה סוסה אחת שקראו לה קרמבו והיא הייתה הסוסה האהובה עליי... בכל מקרה בעל החווה שאני רוכבת בה מכר אותה... וגם את הסוסה הזאת כולם שנאו ואמרו שהיא לא נוחה, מטומטמת, רעה... כל דבר שתחשבי עליו... אבל הסוסה הזאת הייתה הכי מלאכית בכל החווה!!!! אז אני מבינה אותך לגמרי... ומשתתפת בצערך... אני לא חושבת שאוהב סוסים אמיתי צריך להגיד שסוס הוא מטומטם או כל שאר הדברים האלה... אוהב סוסים צריך להבין שאין דבר כזה סוס רע... כל הסוסים טובים-אבל בדרך שלהם... יעל

בקשר לניקוי התאים!

זאת הייתה הפעם הראשונ בחיים שלי שניקיתי תא וזה לקח לי המון זמן ואת ה2 מריצות הראשונות סחבתי בעצמי הבעיה היא שאני עדיין לא בטוחה שיש לי שרירם בידיים ואם כן אז הם מאוד חלשים אז ביקשתי שיעזרו לי.. אז סחבו לי את שאר המריצות ואני במקום זה איכפתי את כל הסוסים! זה דיי הוגן לא? ולא אמרתי על ברוס שהוא חמור אמרתי שהוא נראה כמו חמור! וזה באמת נכון...

ואזארו נראה כמו תוכי!

סתם יציאה אממ.....אז ככה זה לא משנה כמה חמוטל עוזרת באורווה העובדה שהיא אהבה תסוסה צריכה להדליק לכם משהו בראש שאומר לכם לא לפגוע בה...... ואפילו אם היא לא עוזרת בדרך כלל אז מותר לעצבן לפגוע ולהציק לה?!!?!? לא נראה לי שזה הגיוני!!! ולא נראה לי שזה אנושי כי היא אהבה תסוסה ולקחו לה אותה אני לא יודעת מה הייתי עושה אם היו לוקחים לי את מיסי פעם אחת לקחו לי את נגרו סוס שחור מדהים ביופיו מתוק חמוד עם אופי מדהים אהבתי אותו יותר מכל דבר אחר בעולם יותר ממיסי! וכשאמרו לי שלוקחים אותו אני אישית נישברתי מבפנים.... בכיתי לילות עד שהוא עזר ובבוקר שהוא עזב לא הלכתי לבית ספר אלא אליו פשוט עמדתי איתו בתא ודיברתי אליו הוא היה כזה חמוד... אני אראה לכם תמונות מתישהוא..... הפואנטה שלי היא שאתם לא יכוליחם לדעת מה אתם עושים לה כשאתם אומרים כאלה דברים על משהו יקר בישבילה! אפילו אם זה נראה לכם חסר ערך ומטומטם! אז תחשבו קצת לפני שאתם מדברים!

שיו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איזה יפיוף!!!! זה עוד כשהוא היה רזה פחחחחחחח הייתם ממש מתחרים עליו!?!?!? איזה כיף הוא הסוס הכי נוח שאי פעם רכבתי עליו!!!! ויש לו תקפיצה הכי מצויינת שיש..... פוצי!!! קרן צריכה לראות את זה היא מתה עליו כמו אני לא יודעת מה!!!!!!

והנה עוד תמונה של ביג'יי

התמונה של המטר לא עברה טוב באימייל אז אני אשים אותה פה שבוע הבא...

ותמונה מאוד חמודה לדעתי

מימין- שלג, אני, אורן, אלמוג.. ביום חורף מלוכלך לפני שנתיים...

פוצילה!!!!

חבל שהוא כבר לא ממש יכול לעבוד קשה כי נראה לי הוא הסוס הכי טוב.... שיו את חייבת לשים תתמונה של המטר ח-י-י-ב-ת!!!!!!!!!!!!!

אנשים!!!! קלטו!!!

זה לא שרשור אוף!!!! זה דיון!!! תחזרו להודעה הראשונה ותקראו עד הסוף!!! ותפסיקו לנצ"לש את כל השרשורים לאוף טופיקים!! בשביל זה יש שרשור אוף טופי יחיד בכל עמוד שאתם יכולים לשרשר בו מה שבא לכם!!!!

Pink Red

New member
חמוטל...

לנשום... פנימה... החוצה... להרגע... עכשיו להיות חמודה כמו קודם

חמוטל.. על מה היה השרשור?

סיפרת על אינדיאנה ואז אמרת לשים תמונות של סוסים שעזבו את החווה שלכם... זה מה שעשיתי! ביג'יי ושלג עזבו את החווה שלנו... והם היו 2 הסוסים בין האהובים עליי ביותר

כן..אבל

אממ.. את אמורה גם לספר לנו קצת עליהם... וחוץ מזה לא דיברתי אלייך אישית תסתכלי על השרשור כולו נהיה מריבות בינכם לבין יאיר ותאיר או פוצי מוצי של אנשים על הסוסים שדיברתם עליהם! הרעיון היה שכל אחד שם תמונה של סוס אהוב שעזב את החווה שלו ומספר עליו קצת...

אנשים...

הייתי היום בחווה וצילמתי תמונות של ברוס (הסוס החדש והלא חמורי) וכמה תמונות של אינדיאנה ואיך אפשר בלי תמונות של המלך... אז מחר אני אעלה חלק מהן לכאן!

סבבה.. ואני..

יצלם מחר גם ויעלה..... אשים למה נראה לי שהשרשור הזה הפך לשרשור אינדו'ש-ברוס במקום לשרשור של סוסים אהובים שעזבו את החווה???

למעלה