עצובה...

../images/Emo7.gif עצובה...

מכרים את אינדיאנה!!! הביאו במקומה סוס מכוער פחד שנרה כמו חמור וקוראים לו ברוס! איכס בחיים אני לא יעלה עליו!!! נשאר לי רק לקחת את המצלמה כל פעם שאני הולכת לאורווה ולהנציח רגעים אחרונים עם המלכה החמודה "שלי" אינדו'ש! אם כבר פתחתי את ההודעה הזאת אז שרשרו הנה סוסים אהובים שעזבו את החווה שלכם.... טל מחכה לתמונות של אולדון....

חמוטל כנסי...

דבר ראשוןהסוס החדש שהגיע לאורווה לא מכוער הוא ממש חמוד והוא מזכיר קצת את הסוס של בילבי... וכולם באורווה שמחים שמעיפים את אינדיאנה סוף סוף!

אוי...../images/Emo24.gif

תצלמי הרבה!! הנה תמונה של אלפא(הזו..!) סתם היא בסדר
ומחר תמונות של האלופים שלג וביג'יי!!!

יאיר שתוק אף אחד לא דיבר איתך!

ו.. אפילו רותי אמרה שהוא לא יפה אז ש..... ואם אתה רוצה אז ביום חמישי אני יצלם גם אותו ונראה אם האנשים פה יגידו שהוא לא מכוער! איכס אפילו שחר וניקו יותר יפים מהפרד הזה!!

חמוטל את יודעת מה לעשות...

אני אלך מחר לצלם את ברוס הכוסון ונראה מה כולם אומרים...

כדי שמנהלינו הלא יקרים לא יכעסו....

נא להמשיך את השרשור ולא להפכו לאוף טופיק!

פחחח!!!

יש!! אני מאושרת שאינדיאנה המטומטמת עוזבת! ברוס חמוד@!!!!!! והוא יותר יפה מהעכברה הזאת עדיף להיראות כמו חמור מאשר כמו עכבר חמור דומה איך שהו לסוס ואבל עכבר? רק נמצא באורווה ! שתקי שתקי את ב\מבינה בסוסים כמו התחת של חתול ותחת של חתול לא מבין הרבה.... יאיר אתה צודק~! ברוס מתוק ולפי מה שאני הבנתי הוא הרבה אבל הרבה יותר נוח מהעכבר

Pink Red

New member
אתם ממש נחמדים אתם יודעים?!../images/Emo46.gif

חמוטל עצובה בגלל שלוקחים את הסוסה שהיא הכי אוהבת ובמקום להגיד לא נורא אתם גורמים לה להרגיש יותר חרא!!!! למה להיות כאלה מגעילים?! אולי אתם לא אוהבים את אינדיאנה ואולי החדש יותר טוב ממנה אבל אם אין לכם דברים נחמדים לכתוב פשוט אל תכתבו!!!

shaililo

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo25.gif

חמוטל אני מצטערת
למה לוקחים אותה?

סליחה??

1) אני מכירה אותה יותר טוב ממך ולפעמים זה מגיע לה!@ 2)כרגע זה מאוד מגיע לה! 3) את רכבת על העכברה הזאת? לא! אין לך זכות דיבור 4)כולם שונאים את הסוסה הזאת! 5)חוץ מחמוטל.... 6)אני מגעילה לפעמים 7)אבל אם אני מגעילה למישהו זה אומר שזה מגיע לו 8)לא מתכוונת להיות גסה כי אותך אני לא מכירה 9)כולנו מאושרים עד דמעות שהעכברה עוזבת! 10) בדרך כלל סוס/ה שנמכרים מחוות רכיבה של לימוד/ טיולים זה אומר שיש משהו גרוע מאוד בו כי המצב הכלכלי של המדינה לא טוב וחווה בחיים לא תסתכן כל כך אם היה אפשר לסבול 11) כבר יותר משנה מנסים למצוא את הפרייר שיקנה אותה

shaililo

New member
אז תשמרי את זה לעצמך!../images/Emo25.gif

חמוטל כתבה את זה כאן לא כי היא באמת מרגישה עצוב! אז אולי היא לא סוסה משהו, ואת לא מתה עליה, אבל את לא צריכה להיות מגעילה לחמוטל בגלל שאת שונאת את הסוסה שהיא אוהבת! 1. אולי לא רכבתי עליה, אבל אני אוהבת סוסים, וסוס לא מגעיל, אולי הרוכב פשוט לא טוב כל כך... חשבת על זה? אולי היא פשוט סוסה קשה מידי... וזה לא בא לך בקלות אז את שונאת אותה. 2.אם את כל כך שמחה שהיא עוזבת זה לא סיבה לכתוב את זה בדיוק בשרשור שחמוטל כתבה שהיא עצובה. 3. אז דיי לעשות רע לאנשים אוקיי? 4. ולא הבנתי מה פשר השם משתמש שלך פלפלית אוהבת סוסים (?)

אבל את כרגע אמרת שכולם אוהבים

תסוסה הזאת חוץ מחמוטל!!! ואם את יודעת שהיא אוהבת אותה למה לא לשתוק ולשמור בלב את כל הדברים המגעילים שאמרת פה? אז מה אם מגיע לסוסה והיא עכברה או לא יודעת מה אפילו אם היא דרכה עלייך מיליוני פעמים והעיפה אותך לרצפה אלפי פעמים יש פה ילדה שאיכפת לה ואתם סתם פוגעים!!! אם אין לכם משהו טוב להגיד אל תגידו בכלל!!! בלי קשר כמה טובה או לא טובה הייתה הסוסה הזאת ואינדיאנוש!! למה לוקחים לך אותה ולמה הביאו תחמור המכוער במקומה זה לאינדיאנה אל תענו על זה אלא אם כן יש לכם משהו יפה להגיד...

Pink Red

New member
פלפלית כנסי!

1. מזה קשור?! 2. כרגע... זה לא מגיע לה! 3. את יודעת לקרוא?! 4. אז......?! 5. אז......?! 6. דהההההההההההה 7. אם את אומרת... 8. אז גם אני לא יהיה.... 9. באסה לך!!!!!!! 10. אז.........?! 11. אז............?!

שיו אנשים... אתם קוראים לעמכם

אוהבי סוסים??? "חמור", "עכבר" מה עוד אמרתם שם...? חוץ מזה מה זה משנה איזה סוס הוא יותר נוח??? יש לנו סוס בשם "צ'אמבלו", והוא מכוער ולא קל לעבוד איתו... והוא לא הכי נוח...
אבל אני לא אומרת שהוא עכבר או חמור!!! שיווו אנשים... אתם בטוחים שאתם אוהבי סוסים? אני בחיים לא הייתי אומרת דבר כזה על סוס! אגב- הגיעו שני סוסים חדשים לחווה שלנו!!!! אחד מהם חום כזה גדול והוא לא ממש נחמד אבל אני מניחה שיאלפו אותו... או לא יודעת. ועוד אחד בצבע פלמינו (
) יפיפה! דומה למוות לגולדי!!! הסוס מדהים!!!! וגם נחמד! וגם הפרידו בין בריג'ית לסייחה שלה, בריז'יט באורוות למעלה והסייחה למטה... הם ממש מעוצבנות ובריז'יט כל הזמן דרוכה מאוד!!! היא לא מפסיקה להסתובב בתא ולנסות לדבר ולהריח את הסייחה!!!

Queen Balat

New member
חמור זה סוס../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo15.gif

את לא מכירה אותו
זה סייח מאוד מכוער, ודי מפגר. שונאת אותו(ובמיוחד ת'בעלים שלו
)

shaililo

New member
אה גם כפיר לא נוח!../images/Emo25.gif

ואני עדיין אוהבת אותו!!!
זה שהיא אולי מכוערת ולא נוחה לא אומר שהיא לא סוסה טובה...

פיצ לא רוצה להיות גסה

אבל ברגע זה אני עצבנית! ויש לי דבר אחד להגיד לך יש אנשים שקוראים לזה בזבוז יש אנשים שמעריצים את זה אבל מפחדים או שאין להם כסף אבל היה ניראה לך שהייתי "מבזבזת" חמש וחצי שנים מהחיים שלי לסוסים אם לא הייתי אוהבת אותם?????????לא ניראה לי.... ושאלה לי אליך.. את באמת אוהבת סוסים כאילו באמת באמת? כי אהבה לסוסים זה לא רק רכיבה פוצי מוצי זה גם לדאוג ולטפל ולנקות סליחה אבל כשעשינו יום ניקיון באורווה מי לא הפסיק להתלונן? מי? יאיר יגיד לכם ואליאב יגיד לכם ואם לצאלה היה מחשב גם היא הייתה אומרת לכם שחמוטל ! וכל אחד בחר איזה תא לנקות.. ואת יודעת מה ? אני יאיר וצאלה נעזרנו אחד בשני אבל חמוטל לא הסכימה לסחוב מריצות שזה לא שובר ת'גב זה קצת כבד וצאלה שוקלת חצי מחמוטל ואני עזרתי לה להרים מריצה ואני וצאלה ניקינו את התא של ניק את התא של שחר את התא של שלאון ואת התא של מג'יק עכשיו תגידו לי שנראה לכם מהתאור שתארתי חמוטל הייתה עושה את זה ..? לא!!! כי עובדה היא דואגת לתחת שלה בלבד והחווה - אורווה איך שלא תקראו לזה זה חלק מהחיים וחלק גדול לחלקנו ואם לא יהיה שם הווי נורמאלי אז מה יקרה? רוצים לדעת ? בואו לחווה שלנו אומנם קטנה אומנם מלוכלכת (אם כל אחד היה דואג לנקות אחיו{האם חמוטל} אז האורווה הייתה נקייה) בלי שמעצבנים מתגרים והורסים לאחרים נחמד שם! ואני מצטארת אבל כרגע תיארתי את הדברים שחמוטל עושה! נכון אני כבר מלא מלא מלא מלא מלא זמן לא מדברת איתה אבל גם לזה יש סיבה ... טוב לילה טוב לכולם אני כבר בשלבי עצבי יתר

shaililo

New member
../images/Emo45.gif כל הכבוד...../images/Emo4.gif../images/Emo13.gif

צודקת, מה שנכון נכון, אני לא יודעת אם את אוהבת או לא אוהבת סוסים אני משערת שכן אחרת לא היית כאן אבל למה לשנוא כל כך סוס? מה היא עשתה לך שאת כל כך שונאת אותה?

את זה אני לא יודעת.

מה שאני כן יודעת זה שאני הולכת בבוץ, מנקה פרסות מלאות חרא, מברישה, מנקה, נופלת לבוץ ולא מתלוננת אף פעם (לרוב...חחח). כל אוהב סוסים לא רק רוכב. אם היו אומרים לי- או לעלות על סוס לרכב ולעוף הביתה או לטפל מבלי לרכב הייתי לוקחת את הטיפול!!!

למעלה