עצהההה דחופה

aviel08

New member
אני...

לא חושב שאני לא בנוי לקשר אם לא הייתי בנוי לא הייתי מחזיק 4 שנים מסכימה? ואם לא הייתי שואל אז הייתי אוכל את עצמי מבפנים ואני לא אדם שרגיל לבשל את הדברים בבטן בקשר הראשון שלי הייתי בולע בולע בולע והנה היה לי אולקוס רק מהעצבים הייתי משתגע עד שהחלטתי לחתוך עם כל הכאב של ה 4 שנים ועכשיו הייתי איתה 8 חודשים עוד מעט ואני מרגיש את אותה ההרגשה ובקשר שלי עם בנות אני תמיד נותן ומפנק אותן מהציפורן ברגל ועד הקודקוד ככה שאני לא מחסיר כלום כי כשאין אז אני אומר אין לי אני לא מתבייש זה אני וככה אני מציג את עצמי

זאת דעתי:

לדעתי, בחורה שיש לה חבר ומשוטטת בצ'אט ב- 2 וחצי בלילה בדר"כ לא עושה את זה סתם... אני חושב שאתה צריך לדבר איתה ולהבין ממה זה נובע. בהחלט יכול להיות שזה אות מצוקה והיא לא יודעת מה לעשות ואיך להתמודד. אותי משהו חסר לה בקשר בניכם. מעבר לכך, אני נגד תוכנות מעקב וכל זה. מה זה ישנה? לאורך זמן, אתה לא יכול לשלוט עליה. זאת היא שבוחרת אם להיות חברה שלך או לא (בדיוק כמו שאתה בוחר האם להיות חבר שלה או לא). בשורה התחתונה, אם היא לא נאמנה לך (בצ'אט או בכל דרך אחרת) ולא מספיק טוב לה (וכתוצאה מזה גם לך) בתוך הקשר הזה אתם תיפרדו.

אם..

אתה סומך עליה אתה יכול לשאול לעלות הכל לפני השטח והכי חשוב להאמין לה , אם לא שיקרה בעבר למה שתתחיל.. ועיצה שלי בסוף כל השקרים צפים..דבר כזה רק יהרוס את הקשר שלכם...

אני לא חושבת שצריך להתרגש כ"כ

אין הבדל בין בחורה שנכנסת לצ'אט בשתיים בלילה לאחת שנכנסת בשמונה בבוקר. ואני אתן לך דוגמה על עצמי, אני נמצאת בתקופה שאני לא עובדת, משעמם לי רצח בבית ולפעמים אני נכנסת לצ'אטים להעביר את הזמן. וזה קורה גם בלילה, שאני ישנה מספיק שעות ובן זוגי הולך לישון אני בצ'אטים או בפורומים מנסה להעסיק את עצמי. אני לא חושבת שאתה צריך להלחץ מזה. זה שטויות.

aviel08

New member
תודהההה

אנשים עזרתם לי מאוד אבל אני כבר חושב שמאוחר מידי כי לא נראה לי שנחזור להיות יחד כי היא כעסה עליי בבוקר ואמרה שהיא רוצה לסיים את זה (מה שאני מאמין שנאמר מתוך כעס) ולמרות זה היא התקשרה אליי ודיברה איתי וצחקנו היא סיפרה כמה היא אוהבת וכמה זה מפחיד אותה שאני מקנא לה ככה אני אמרתי לה אני מקנא ככה כי אני פוחד לאבד אותך וזה חשוב לי לשמר את הקשר שלנו היא אמרה אין לך מה לפחד אני כ"כ אוהבת אותך שאף אחד לא יתעלה על האהבה שלי אלייך אז שתקתי וכבר זלגו הדמעות כי ידעתי שאולי עשיתי טעות כשתקפתי אותה אבל זאת מערכת ההגנה שלי נגד פגיעות עברתי זבל בחיים וזה כבר לא נשלט אבל צריך ללמוד לרסן את עצמי מה שכן תמיד אמרתי לה אם את לא רוצה אותי אני לא אכריח אותך ואז היה יוצא המשפט......"אני ילחם בשבילך ואבל לא בך" תרצי אותי אני שלך לא תרצי אני כבר אלך לי לדרכי אז היא הייתה מחבקת אותי ומתחילה לנשק מהר כזה כאילו לבטא את האהבה שלה אליי הייתי מחייך ומחבק חזק

חסוי מ 85

New member
משפט חזק

אלחם בשבילך אבל לא בך פייי לא יודע אם זה מוכר או לא אבל פעם ראשונה שאני שומע/קורא את זה וזה ממש משפט חזק. אין לי משהו מיוחד להוסיף, לפי מה שרשמת נשמע כאילו זה מאחוריך וטוב לשמוע את זה. מממ, זהו :)

לדעתי-

אל תמהר לעשות מעשה נמהר, כי צריך לתת לה להנות מן הספק ולשאול אותה עם מי היא דיברה בצ'אט ועל מה. אם אתה מרגיש שאתה לא יכול לתת בה אמון- אולי באמת הפתרון הוא פרידה.

אני אספר לך..

משהו שהאקס שלי היה נכנס לאינטרנט והיה סוגר חלונות ברגע שהייתי באה או פותחת עיניים גם נלחצתי נורא..ויכולה לומר שפחדתי שבוגד בי באמת.. אבל תמד אמר שאם לא ירצה יותר הוא לא יפגע אלא ילך.. והיום אחרי שדיברתי איתו הבנתי שכל מה שעשה זה לתכנן לי הפתעות ולחשוב איך להציע לי נישואין. מה שהיום לא רלבנטי לצערינו
אז לפעמיים החופש הוא גם החבר של ההפתעות ושל הדברים המיוחדים תתן לחברה את החופש והאמון כי אם תסגור אותה באיזקים היא תרצה להשתחרר מהר מאד.. ואם תרצה ללכת היא תלך ביין כה וכה לפחות שזה יהיה מסיבות נכונות..

למעלה