כן, חשבתי שלכתם הזה את מתכוונת
ולא סתם איזה כתם שנעשה על הבגד, ושאפשר לשטוף אותו... תראי, ידוע לי, שבצבא אם אומרים שנוטלים ריטלין יורד הפרופיל ל- 64, כך נאמר לי, כפי שאני קוראת עכשיו מהתשובות שניתנו לך, אז מסתבר שזה 82... אז אני לא חותמת על המידע שיש לי, שכן הילד שלי אמר להם שהוא כבר לא נוטל ריטלין ושנטל ריטלין רק בזמן בית הספר. הביא איתו אבחון פסיכו-דידקטי וקיבל הארכות זמן שם במבחנים בצבא. אני רוצה לומר לך שיש לו פרופיל 97, התקבל לחיל אוויר, ולצערי אף לא הסכים ללכת לאיזה קורס שהם הציעו לו ורצה משהו פחות יותר בגלל יציאות, לא בגלל היכולת שלו. תראי, אנחנו חייבים להלחם בסטיגמה ובבורות, ככל שנראה בילדים שלנו, ילדים רגילים לכל דבר, רק שיש להם קושי אבל לא קושי שמגביל אותם לחלוטין, עובדה כמעט רובם משולבים בכיתות רגילות וההתאמות שניתנות להם זה לא בחסד זה בזכות. אז ככל שנאמר לעולם שהילדים שלנו הם ילדים בדיוק כמו כל הילדים, נאמר זאת גם לילדים שלנו, האמיני לי הם ילכו בראש מורם לצבא לאוניברסיטאות לכנסת וכן הלאה וכן הלאה. היום ללכת לטיפולי פסיכולוגי או פסיכיאטרי זה ממש "INN"... ומי שיכול להרשות לעצמו פשוט עושה זאת. ולפעמים אני מחייכת, כל איזה קורס חדש שאני עושה ומדברים שם קצת על ההפרעות שישנן, את צריכה לראות איך כולם יוצאים ואומרים, וואי, יש לי קצת מההפרעה הזו וקצת מההפרעה ההיא וקצת מהחלקים ההם... ביננו, לכי תגדירי היום נורמאלי. בהצלחה, שרית.