עזרה דחופה

מיכל0000

New member
../images/Emo7.gifעזרה דחופה

רציתי לדעת אם טיפול אצל רופא פסיכיאטר של קופת חולים גורם ל"כתם" בהמשך החיים של הילד - בני (בן ה-12)מקבל רטלין אבל בתקופה האחרונה מצבו הוחמר מאוד ויש לו בעיות התנהגות חמורות קבעתי לו תור לפסיכאטר (של קופת החולים) על מנת לאבחן מחדש את מצבו תודה על התשובה המהירה

מיכל0000

New member
כתם

התכוונתי ל"כתם" לחיים אם זה בצבא, בעבודה או בכל תחום שיבחר לעצמו ושרישום בתיק האישי של קופת החולים יכולה להכשיל אותו אם זה הורדת פרופיל או אי קבלת עבודה מסויימת בשל העובדה שהוא היה מטופל בתרופות פסיכיאטריות

חגית35

New member
במקרה של ריטלין לא

וביקור אצל פסיכיאטר ילדים הכי שכיח במיוחד לבעיות כאלו ולא הולך איתו הלאה לעבודה ואני אומרת- שאם הצבא לא ירצה אותו בגלל זה- שיפסיד! מעבר לכך- קחי בישבון שכמעט כל אחד סביבך (מבלי להכריז על כך) צמוד לאיזה מטפל ולוקח נוגד דכאון- כמעט כולם... המיעוט הם אלו שלא...

הפרעות קשב לעיתים מוריד פרופיל ל-82

עדיין, כמעט כל היחידות בצהל פתוחות בפניו גיל

שריתילה

New member
כן, חשבתי שלכתם הזה את מתכוונת

ולא סתם איזה כתם שנעשה על הבגד, ושאפשר לשטוף אותו... תראי, ידוע לי, שבצבא אם אומרים שנוטלים ריטלין יורד הפרופיל ל- 64, כך נאמר לי, כפי שאני קוראת עכשיו מהתשובות שניתנו לך, אז מסתבר שזה 82... אז אני לא חותמת על המידע שיש לי, שכן הילד שלי אמר להם שהוא כבר לא נוטל ריטלין ושנטל ריטלין רק בזמן בית הספר. הביא איתו אבחון פסיכו-דידקטי וקיבל הארכות זמן שם במבחנים בצבא. אני רוצה לומר לך שיש לו פרופיל 97, התקבל לחיל אוויר, ולצערי אף לא הסכים ללכת לאיזה קורס שהם הציעו לו ורצה משהו פחות יותר בגלל יציאות, לא בגלל היכולת שלו. תראי, אנחנו חייבים להלחם בסטיגמה ובבורות, ככל שנראה בילדים שלנו, ילדים רגילים לכל דבר, רק שיש להם קושי אבל לא קושי שמגביל אותם לחלוטין, עובדה כמעט רובם משולבים בכיתות רגילות וההתאמות שניתנות להם זה לא בחסד זה בזכות. אז ככל שנאמר לעולם שהילדים שלנו הם ילדים בדיוק כמו כל הילדים, נאמר זאת גם לילדים שלנו, האמיני לי הם ילכו בראש מורם לצבא לאוניברסיטאות לכנסת וכן הלאה וכן הלאה. היום ללכת לטיפולי פסיכולוגי או פסיכיאטרי זה ממש "INN"... ומי שיכול להרשות לעצמו פשוט עושה זאת. ולפעמים אני מחייכת, כל איזה קורס חדש שאני עושה ומדברים שם קצת על ההפרעות שישנן, את צריכה לראות איך כולם יוצאים ואומרים, וואי, יש לי קצת מההפרעה הזו וקצת מההפרעה ההיא וקצת מהחלקים ההם... ביננו, לכי תגדירי היום נורמאלי. בהצלחה, שרית.

בהחלט לא!! חשוב לקבל מענה לקשיים

ובהחלט עם יש קשיים מרובים לפנות לפסיכיאטר מומחה או פסיכולוג קליני לטיפול בבעיות הנלוות. אל תתני לילד להשמיך לפתח תיסכול וחוסר הצלחה. הריטלין לבדו אינו טיפול בבעיה אלא הקלה בסימפטומים, נמצא תרומה טובה גם לריטלין לבדו אבל ידוע שבשילוב עם פסיכותרפיה ועייצוב התנהגות התוצאות טובות יותר גיל

לאף אחד כבר אין כח לבדוק מה רשום על

מי ואיפה. כולם הלכו להמון מקומות שבשנות החמישים אף אחד לא היה מעיז ללכת אליהם.

מיתוס העברת מידע

על פי מיטב ידיעתי המיתוס לפיו נתונים עוברים לתיק אישי וכו רלבנטי רק ל3 מקרים - אישפוז פסיכאטרי , רישום פלילי וקצבת ביטוח לאומי

למעלה