עזרה בבקשה

sshoshan

New member
../images/Emo141.gifתודה לכל העונים על המהירות

והרצינות.די נדיר בפורומים שיש התייחסות עד כדי כך יעילה וקשובה,בעקר מכם-אנשי מקצוע אמיתיים ועסוקים.

arcidea

New member
אחרי עשור של סינוסיטיס

מרדתי באוגמנטין! במשך שנים ארוכות סבלתי כל חורף מדלקות בסינוסים (גם לי יש מחיצה עקמומית) שהסתבכו יותר או פחות- ואז קרו שלושה דברים במקביל שיניתי את התזונה שלי בצורה מהותית התחלתי ללמוד יוגה וקונגפו ולמדתי לנשום והתחלתי טיפול באקופונקטורה כל זה היה לפני שלוש שנים- מאז נעלמו הדלקות (וגם האלרגיות, אגב) עדיין אזור רגיש, ומורגש- אבל אין מה להשוות לגבי הדיקור- בהתחלה ההקלה היתה מאוד מיידית וקצרת טווח (אפילו רק לכמה שעות) וזה די מסתכל במיוחד לאור עלות הטיפול אבל ההתמדה ותירגול הנשימה עזרו מאוד מאוד תרגישי טוב

sshoshan

New member
|ביראיזה כיף לך.מה היה שינוי התזונה

אם לא אכפת לשתף אותי?אני כבר 4 עשורים,ועוד ידי נטויה.

arcidea

New member
האמת

שזה פשוט היה שינוי מהותי בסגנון החיים, אז אני לא יודעת אם אפשר לבודד את עניין התזונה וגם נראה לי שזה די אישי-כל אחד מה שמתאים לו בכל מקרה, קראתי באותה תקופה כמה ספרים מעולים, בינהם: ביו שמיים לארץ - שהיה חשיפה ראשונה שלי למושג האלמנטים, על בישול מקרוביוטי (לא זוכרת איך קוראים לו, סליחה) - לא שאכלתי לפי דיאטה מקרוביוטית אבל קיבלתי הרבה רעיונות והתחלתי לשים לב לדברים קטנים- כמו לאכול יותר כתומים (בטטות דלעת גזר) ואפויים- וכל מיני מזונות מחזקי אדמה (כי אצלי זה דרוש יחזוק) וממתני מים ומתכת (כי אצלי זה נוטה להקצנה), חתכתי לגמרי מוצרי חלב (חוצמ יוגודט עיזים, במשורה) אני צמחונית ממילא, אז בשר אף פעם לא אכלתי, לא יודעת איך זה משנה. מעבר לזה- הרבה תרגילי גמישות ונשימה, מודעות ריגשית ורצון להיות בריאה. בזמנו הכסף הלך על טיפול בדיקור (שעזר), אבל תיחקרתי את המדקר שלי בחזרה-וניסיתי להבין מה האבחון שלו, והשלכתי חזרה לדברים שלמדתי לבד מתוך הספרים ומתוך הבחנה בעצמי.

למעלה