עזרה בבקשה

sshoshan

New member
../images/Emo7.gifעזרה בבקשה

מזה שנים אני סובלת מסינוסיטיס.נהייתי עמידה לכל סוגי האנטיביוטיקה,והרופא חסר אונים.ההמלצה היחידה היא ניתוח,שכן יש לי מחיצה עקמומית. מה אפשר לעשות?אני סובלת כאבי איימים. תןדה.

סינוסיטיס

ערב טוב, כולי תקווה כי את חשה בטוב בימים אלו. בת כמה את (אם מותר לשאול)? האם את סובלת ממחלות אחרות באופן כרוני? ניתן בהחלט לנסות ולטפל בבעיות בסינוסים ברפואה אלטרנטיבית בדיציפלינות השונות לדוגמא: רפואה סינית, נטורופתיה, הומאופתיה קלאסית ועוד.. בכדי לקבל טיפול מקצועי תוך כדי מעקב יש צורך לפנות למטפל באופן אישי, יש צורך להכיר אותך ואת תמונת המחלה הרחבה יותר ולהתאים לך טיפול. מניסיוני ישנם הצלחות בתחום. אשמח לעזור אם יש לך שאלות נוספות, בכבוד רב, שלומי זילברמן הומאופתיה קלאסית.

sshoshan

New member
../images/Emo23.gifהלוואי

בת 46.בדרך כלל אני בריאה,אלא שבזמן האחרון נוספו לי אי אילו ק"ג,ובעקבותיהם,וגם בעקבות תורשה עקשנית-לחץ דם גבוה וכולוסטרול. אני מטופלת בכדורים.

tanka

New member
מחיצה עקמומית

בנוסף לכך וזו לא המלצה! מחיצה עקמומית ניתנת לתיקון בפעולה כירורגית

sshoshan

New member
../images/Emo42.gifנכון

אני יודעת.כל מי ששאלתי,שעבר את הטיפול-לא היה מרוצה והיו כאלה שעברו 2 או 3 נתוחים כאלה.

תראי,

בעצם כשיש בעיה כרורגית , ברפואה הסינית ( לגבי השאר אני לא יכולה להתחייב) קצת קשה לטפל .. אבל כיוון שמחיצה עקמומית לא גורמת לסינוסיטיס אלא ליחה שמצטברת שם , אני הייתי מנסה לטפל בליחה ובמקורה . אין לי נסיון עם מחיצה עקמומית אבל נראה לי שבהחלט ניתן לעזור לך , אם לא לרפא אותך לגמרי. בהצלחה יעל

sshoshan

New member
../images/Emo182.gifיש הצטברות כרונית של ליחה

שמטפטפת בנחת לגרון שלי,ולעיתים קרובות זה הופך לסינ. אשמח לנסות כל דבר כי איכות החיים שלי די ניפגמת.

אסתי123

New member
סינוסיטיס כרוני, ליחה, נזלת

האם את מעונינת בהסבר קינסיולוגי לתופעות שתארת? קינסיולוגיה מדברת על פן ריגשי. אוכל לשלוח לך במסר. מחכה לתשובה

למה במסר??

איך נצליח להבין מה זה קינסולוגיה אם כל הפירושים יהיו במסרים? אדם חושף את עצמו פה - ומקבל בתמורה את הידע והמקצועיות שלנו בחינם - את הפרטים הפירסומיים במסרים אבל הסברים מקצועיים על גבי הפורום, טוב?

אסתי123

New member
למה במסר

אני לא מרגישה נוח לתת את ההסבר על הגורם הריגשי בפרהסיה. שלחתי לשואלת מסר. אין לי בעיה שהיא תתן לו פרסום. שום בעיה, אך הרשות חייבת להיות שלה. אין לי זכות פה.

חולקת על דעתך..

אם כי תעשי מה שאת רוצה.. אם מישהו שואלת שאלה - היא מצפה לקבל תשובה - שואלים האם היא מעונינת לשמוע מהו הגורם הריגשי עפ"י הקינסולוגיה - כן- כן , לא - לא.. תשובות במסר פוגעות במהות הפורום - שכולם לומדים על כולם , אנחנו פה בשביל לתת שירות אבל גם בשביל ללמוד.. לשיקולך, יעל

m_katzmann

New member
אפשר גם וגם

אפשר לתת תשובה כללית שתתרום לכולם ובו זמנית להעביר מסרים - בשביל זה הם קיימים. אני אישית סולדת מקביעה חד משמעית של מחלה-תחושה, כי היא נקבעה על סמך סקרים ואני עוסקת באנשים. פה בפורום אני הרבה פעמים מביעה את דעתי האישית על סמך הידע והנסיון שרכשתי, אבל בטיפול רק הידיים מדברות. מאיה

כרגיל ,../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

זה אומנם לא שולחן ניתוחים , אבל בהחלט הייתי שמיחה לקבל כיוון מרזי הקינסולוגיה. יום נפלא, יעל

m_katzmann

New member
../images/Emo36.gif../images/Emo26.gif

אם לא הצלחתי בפגישה הקודמת, סיכויי קלושים, אבל אני לא מוותרת בקלות. אז קנסיולוגיה כפי שאני מבינה אותה היא תקשורת עם גוף ונפש המטופל. כאשר הגוף והמוח נמצאים באיחוד, כאשר אין מתח בין מה שהמוח שומע או רואה,השריר נשאר חזק. ברגע שהאדם צריך לפזר את האנרגיה שלו השריר נחלש. דרך בדיקה פשוטה זו ניתן לגלות חולשות, רגישויות,חסימות. ניתן לבדוק איזה מרידיאן או איזו צאקרה חסומה. לבדוק איך לשחרר חסימה זאת. הגוף הופך למכונת אמת והעבודה מתבצעת ברמה שהמטופל מוכן אליה כרגע. ודוגמא קטנה: מטופל שלא רצה להעלות עוד נושא, שאמר שאצלו הכל כבר בסידר.דרך בדיקת השרירים מצאתי בשאלה אם להמשיך את הטיפול. תשובה חיובית. אם התשובה היתה שלילית לא הייתי ממשיכה לטפל, מנסה להגיע אליו בדרכים אחרות. ואז כששאלתי במה מדובר התברר שהבעיה היא על רקע רגשי. הילד עדיין לא רצה להגיד מה הבעיה. שאלתי אם הבעיה בתחום המשפחה ותשובת השריר היתה חיובית. עם אבא? לא. עם אמא כן. קשור לבעיות סדר בבית? לא. בית ספר? כן. ואז הילד סיפר שאמא רוצה לשלוח אותו לאיבחון והילד לא רצה. אז היה לנו נושא שדרך תשאול היד עלינו עליו. התברר שזה נושא כאוב מאוד שבעזרת הטיפול הצלחנו להוריד את המתח השלילי שנוצר סביב אותה הבעיה וגילינו כמה חשוב לילד שיקשיבו לו. ושוב דרך הידיים הגענו לעבודה בדמיון מודרך, לפרחי באך, לאבחון תזונתי וכו. מקווה שהצלחתי להבהיר ולו במקצת.
מאיה

../images/Emo51.gif גם ממני!

לקח לי קצת זמן (וקריאה חוזרת כמה פעמים - אני איטי הבוקר
) להבין כמה ההסבר שלך עוזר להבין. שוב

avorly

New member
סנוזיטיס עם מחיצה עקמומית

מניסיוני - אפשר ממש לרפא במצב כזה. מדובר על טיפולי דיקור, בשילוב עם נר הופי. בברכת רק בריאות, אורלי

למעלה