עוד עידן תם...

../images/Emo7.gifעוד עידן תם...

היום נמכר אופנועי,מחמדי,בבת עיני ומשוש כל חיי.... האמביוולנטיות בשיאה - מצד אחד רציתי למכור,מצד שני קשה לראות אותו מתרחק כאשר לא אתה זה שרוכב עליו. שני דברים הפכו את המכירה להרבה יותר קלה. הראשון הוא שהוא נמכר לאחלה בנאדם שהפך לחבר והוא גם חבר פורום בין היתר,והשני הוא שלא היו חילוקי דיעות מהסוג המעיק בכל תהליך הסחר-מכר. בקיצור האופנוע עדיין נמצא בפורום הזה,אבל לא בידיים שלי. ברכות לקונה המאושר!

el presidente

New member
ומה האופנוע הבא..?

הנשיא שאף פעם לא יודע אם להגיד מזל טוב במצב כזה..

../images/Emo129.gifאיזה אופנוע היה לך אחי?

אחי, איזה אופנוע היה לך??? משהו טוב? בכמה מחרת??

רגע?אז עכשיו מה יעיר אותי בלילה?

לפחות עד עכשיו היה איזה סאונד מוטורי באיזור. ואני אומר מזל טוב על המכירה. ומזל טוב לקונה החדש...

אז ככה...

האופנוע שנמכר היה FZR600 שנת 93. הקונה הוא דמות מוכרת כאן בפורום אבל כל עוד הוא לא מכריז על כך אני לא אמסור מי זה. התכנונים? אלוהים גדול...בטווח הקרוב אני לא מאמין שאני אקנה דו"ג חדש,אבל אין ספק שמתישהו זה יבוא שוב. רבי,לגבי הרעש בשכונה אין לך מה לדאוג,לפני שמסרתי אותו חיברתי רמקול הקלטה לאגזוז,וכול לילה אני מבטיח לבוא להשמיע לך מתחת לחלון...

M.Z

New member
אפשר לומר את שם הקונה - "הנושם"

האופנוע אכן נרכש היום לשמחתו עד השמים של אחי. האופנוע נבדק והוגדר על ידי מוסך הבדיקה "אחד האופנועים מהשנים האלו היפים שיצא לי לראות ולבדוק בזמן האחרון" כל הכבוד למאסטר שתחזק בצורה מקצועית את האופנוע (ללא מוסכי מדרכה וקומבינציות להוזלת עלויות). למרות העצב של המוכר אני בטוח שבהמלך חייו עוד נראה אותו על דו"ג, ואני בטוח שהקניה הבאה שלו תהיה עליה ברמה והתקדמות בתחום. יש לציין שתהליך המכירה התנהל בצורה חברית, עם הבנה הדדית. אני יכול לומר שאם העסקאות בתחום היו מתנהלות באופן זהה, המצב היה נראה יפה יותר לנכנסים לשוק הזה. אופנוע חביב מאוד, קצת איטי בהשוואה למה שאני רוכב ביום יום, אבל סביל לנסיעה במידה ונתקעים בלי אוטו. ע

למעלה