נשקלתי...

יעל י

New member
../images/Emo7.gifנשקלתי...

אז נכון שזה לא אותו משקל אז נכון שזה לא אותו מקום אבל קנה מידה יש. עליתי 6 וחצי ק"ג מחודש יוני (משבוע השבעה) ידעתי שעליתי,הרגשתי אבל לא חשבתי כ"כ הרבה והכי נורא שאני בכלל לא מצליחה לסגור את הפה.

ronanit

New member
../images/Emo24.gif כלכך מבינה אותך..

יאללה לשנס מותניים וקדימה לחדר כושר..

לילית462

New member
../images/Emo24.gif יעלי, ../images/Emo201.gif כנראה שזה לא הזמן

את יודעת זה דורש המון התכוונות וכנראה שעכשיו את עמוסה מידי. חשבת לנסות כיוון אחר? מאוד אהבתי את האתר של כרכומית, את הגישה שלה הכיוון, משהו בסגנון הזה. טיפול דיאטני משולב עם כלים פסיכולוגיים. קבלי מליון
אני שמערת שאת עצובה ומאוכזבת

כרכומית

New member
הי יעל

אני קוראת אותך בפורום \תמיד מגיבה, כי אני כל הזמן בודקת גבולות של עד כמה לענות ועד איפה לשאול או "לחפור" מרגישה אצלך כי העבודה היא בכיוון של אכילה ריגשית כי ברור לי לחלוטין שאת יודעת מה צריך לעשות אבל איכשהו זה מתמסמס. ברור לי גם שלאכיל השלך יש כוונה חיובית, כי לכל דבר שאנו עושים יש כוונה חיובית והיא שיהיה לנו טוב אפילו אם בסופו של דבר ההתנהגות "מחבלת" במטרות שלנו מציעה לך לתת שם לחלק בתוכך שגורם לך לאבד שליטה אל מול האוכל חשוב שזה יהיה שם חיובי או ניאטרלי אם תרצי להמשיך ולשאול אני כאן ותזכרי שכשממשיכים בדרך בסוף מצליחים! (ויש לי מגוון דוגמאות, כולל את עצמי) חיבוק גדול נטע

יעל י

New member
קשה לי למצוא שם,ועוד חיובי...

לגבי שאלות,את יכולה לשאול.אני אנסה לענות,מקסימום זה יהיה במסר. בגדול התחלתי לחפש באיזור שלי פסיכולוג שמתמחה בהפרעות אכילה.

בעסה../images/Emo201.gif

נשמע שעוברת עליך תקופה לא קלה. אולי תחליטי שאת לא בדיאטה עכשיו רק מנסה לשמור לא לעלות כ"כ במשקל? חיבוקים. נעמה.

יעל י

New member
תודה יקירתי...אכן תקופה לא קלה.

לצערי נמשכת כבר יותר מדי זמן חייבת ל"שבור" את הלופ הזה.

יעלי ../images/Emo24.gif

את עברת תקופה לא פשוטה מאז יוני ומאד קשה ללחום בכל החזיתות. את לא צריכה לרדת על עצמך, אלא להבין שעברת תקופה קשה ואם את מחליטה לפתוח בדרך חדשה, אז זה רעיון נפלא להיעזר באיש/אשת מקצוע. אגב, באיזו קופ"ח את? אם את בכללית, יש דיאטנית מדהימה שם (שאולי את מכירה...), שאני מאד אוהבת את הגישה והדרך שלה, שיכולה מאד מאד לעזור.

יעל י

New member
שדה...אני ב"לאומית".תקופה קשה...

אני כבר מאז התאונה. נראה לי שיוני החריף אצלי מאד ואני יותר מתמיד צריכה עזרה פסיכולוגית

יעל י

New member
עוד לא קיבלתי את הרשימה...

שאקבל אתייעץ איתך. אני לא מכירה,ממש לא ואני רוצה לעשות את זה נכון,עם האיש הנכון.

יעל י

New member
יש לך המלצה על מישהו/מישהי פרטי?

אני מוכנה לשמוע ולברר. הבעייה העיקרית היא תקציב.

אני יכולה לברר

הבעיה היא באמת שפרטי- זה יקר מאד. תעבירי לי את הרשימה של הקופ"ח ואנסה לברר מי מומלץ. במקביל אברר על מטפל/ת פרטי/ת טוב/ה בתחום.

יעלי - קדם כל ../images/Emo24.gif ושנית חבל

שאת גרה לך רחוק ממני, הייתי מצמידה אותך אלי בהליכות ובאכילה וביחד היינו עושות את זה. בהצלחה מותק!

ליאת 0212

New member
../images/Emo201.gifאוף, יעלי, אני כ"כ מבינה אותך../images/Emo201.gif

בלת"ק, כי לא הייתי פה שבוע- אולי תרשמי לקבוצת תמיכה? חברה שלי ירדה ככה איזה 12 קילו נראה לי, והיא כל הזמן דיברה על זה שמתעסקים שם לאו דווקא בתפריטים כמו בסיבות לאכילה, בחיטוט בנפש וכו' (וזו קבוצה רגילה לחלוטין). מה את אומרת?

למעלה