נראה לי שזהו...

«Nitzan»

New member
../images/Emo7.gif נראה לי שזהו...

טוב אז זהו בעצם.. אני לא רוצה להקדים את המאוחר או משהו.. אבל נמראה לי שהפורום די קרס.. כבר שלושה ימים יש כאן בקושי שתי הודעות...
אז אני חושבת מה לעשות.. כי זה ממש עצוב לי.. ואני לא יודעת מה לעשות
יש הרגשה שעכשי וכשעבר המפגש אז אפשר להפסיק לכתוב וזהל א ככה! בואו ננסה בכל זאת להחיות את הפורום
בבקשההההההההה שכל אחת תנסהל כתוב לפחות הודעה ביום.. אוח נו אני לא ידועת... בקיצור אני רוצה להגיד שבואו נעשה מאמץ כי אני יודעת שלכולכם זה חשוב... ושאני חולה עליכן ושלא משנה מה יהיה בהמשך חייכם שיהיה בהצלחה חחח

N o E i T

New member
../images/Emo142.gifאת צודקת..

צריך לחשוב מה עושים. בעיקרון, היה אפשר להחיות אותו עכשיו שיש שידורים חוזרים למורדים..

MiChELLey

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo95.gif../images/Emo45.gif

כל יום כשיש פרק נעשה שירשור ואני אשים תמונות מהפרק וזה... ולפעמים נשים קרים ושירי השבוע... ושכל אחת תגיב לשירשור בוקר/צהריים/ערב שיהיה ארוך... ופשוט נחיה אותו

../images/Emo19.gif../images/Emo29.gifלאלא נו../images/Emo10.gif

יש לי תקופת מבחנים איומה.. הבגרות הראשונה שלי יום חמישי הזה... סופ"שים אנחנו נחייה תפורום..

../images/Emo19.gif../images/Emo29.gifלאלא נו../images/Emo10.gif

יש לי תקופת מבחנים איומה.. הבגרות הראשונה שלי יום חמישי הזה... סופ"שים אנחנו נחייה תפורום..

../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif../images/Emo10.gif

האמת..יש לי מן באד כזה במחשב,שעכשיו כל פעם שאני יוצאת מתפוז/כותבת הודעה הוא מנתק אותי אוטומטית ואני הופכת להיות אורחת
אז אני מודה שדיי בגלל זה אני נכנסת פחות מבעבר
אבל בגלל שגם אני לא רוצה שהפורום ימות בטרם-עת,אני מבטיחה להשתדל יותר
בואו באמת נעשה משהו למענו,ולמענינו

../images/Emo41.gif../images/Emo28.gif../images/Emo4.gif

באמת בתקופה האחרונה אני כמעט ולא פה
.. אבל זה הכל בגלל שבכללי אין לי כוח למחשבב... אני כמעט ולא נמצאת עליוו רק אם יש הודעות באיי סי או משהו כזה
וגם עכשיו מתחילה לי תקופה עמוסהה עד התעודה
אני אשתדל כמה שאני יוככללל

../images/Emo187.gif../images/Emo113.gif../images/Emo45.gifאני לא רוצה

שנתפרק
מעכשיו כולם חייבים להגיב בשירשורי בוקר/צהריים/ערב
כל מי שראה את הפרק חייב להגיב בשירשור הפרק היומי
כולם חייבים לכתוב הודעות בכלל [
]
ו... ו... ו..... אוף
וואי, יש לי רעיון מגניב לעשות!!! אבל אני צריכה לארגן אותו קצת ואז נראה מה יילך...

../images/Emo10.gif../images/Emo4.gif../images/Emo122.gif

הפורום באמת בתהליכי גסיסה..וחבל :( האמת שכבר לא יוצא לי להיות הרבה על המחשב,כי סוף י"ב מתקרב,הגיע השלב שאשכרה צריך לשבת על התחת וללמוד... וכשאני לא לומדת אני מעדיפה להיות עם חברות,או חבר שלי(כי עוד מעט הוא מתגייס ואני אראה אותו פעם ב21 או 28 ימים וגם זה יהיה ליום וחצי).. ואם אני לא עושה אחד מהדברים האלה,אז אני מעדיפה להתכרבל במיטה ולראות סרט או משהו..ככה שהמחשב בעדיפות האחרונה.. חוצמזה שזה כבר נהיה חסר תכלית להיכנס לפורום ולכתוב,כי גם ככה כמעט ואף אחד לא נמצא פה.. אבל..נשתדל להחיות את הפורום..באמת חבל עליו...

rotemshi

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif וואו וואו וואו

חכו חכוו לא היה לי מחשב שבוע וכבר אתם מכריזים על פטירה רשמית?? רק היה מפגש, זה לא יגמר ככה

y a ® d e n

New member
ווא הגזמתן!!!

הפורום לא מת לגמרי! אתן מגזימות! נכון שיש תקופה עכשיו שהיא פחות מלאה בפורום והכל, אבל זה טבעי והגיוני. הפורום לא מת *טפוווטפוטפווו
* פשוט פחות כותבים בו. ואוקיי תריך אולי טיפה יותר להגיב ולכתוב אבל זה לא הסוף
יהיה טוב בנות של עז

MiS PeRFeCToS

New member
../images/Emo71.gifהפורום לא קורס../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

אנחנו פה!! ואנחנו לא הולכות לזוז מכאן
יש תקופה קצת שלא כותבים הרבה, אז מה? זה יעבור
זה שהמורדים הסתיים זה לא אומר שצריך לסגור את הפורום... אנחנו הרי מדברות פה על דברים אחרים לגמרי, והפורום חי טפו טפו טפו
אני אראה לכם פורומים במצבים איומים הרבה יותר עם 4 אנשים אוליי כרגע היה לנו מפגש, אנחנו מאוחדות בפורום, אין שום להתפרק

למעלה