נפגעתי, נעלבתי

מייטליר

New member
../images/Emo7.gifנפגעתי, נעלבתי

חשבתי שהפורום באינטרנט פתוח למבקרים חדשים וברמת העקרון לכל דיכפין כמו גם המפגשים או הסדנאות של הפורום, ואם הביקוש לסדנא כל כך גדול אז מדוע מראש לא נלקחה סוגייה זו בחשבון ודאגו למקום גדול יותר? יכול להיות שהסדנא מיועדת לנבחרות והמובחרות שבין משתתפות הפורום? לא נרשמתי בזמן, כך אמרה לי המארגנת שהיא לא מנהלת הפורום וככה דחתה את השתתפותי מחר בסדנא. זה מעליב ופוגע לדעת שראינך רצוייה בסדנא כי אין מקום וכל הקודם זוכה או שההרשמה נסגרה כבר, מה זנ הרשצה ללימודים גבוהים? יכול גם להיות שמתאים לכן להשאר במתכונת מצומצמת כחבורה סגורה שלא מעוניינת לקלוט לשורותיה אנשים חדשים, אני מרגישה פגועה, נעלבתי מיכם בנות. אולי זה יהיה חומר למחשבה עבורכן ועבור מנהלת הפורום שכן כך לא מתארגנים ולא דוחים אנשים אחרים.

טלולה1

New member
לא צריך להעלב-זה לא אישי

ולא נועד ליחידות סגולה זה לא המפגש הראשון-כבר היה אחד בכרמיאל ולא האחרון ויהיו עוד הזדמנויות

av_i_va

New member
אני לא בטוחה מי כאן הפוגע ומי הנפגע

לפני הכל - ברוכה המצטרפת.
שנית, אבהיר לך - בדיוק כפי שהבהרתי לשואלות אחרות: היתה הרשמה לסדנא והודענו בפורום כי יש בסך הכל 20 מקומות. (גם זה יותר ממספר המקומות שהיו בסדנא בכרמיאל). נרשמו מעל 30 משתתפות. כל מי שהיתה במקום 21 ומעלה - קיבלה הודעה שבמידה ויהיו ביטולים - הן הבאות בתור. לבוא כעת, כמי שצופה מן הצד, שלא היתה חלק בתהליך הרישום מתחילתו ולכתוב הודעה כפי שכתבת, זה מעשה ללא שיקול דעת. את מוזמנת להיות חלק מהפורום, להשתתף בדיונים ולהירשם למפגש הבא בזמן. שיהיה לך המשך ערב נעים.

מייטליר

New member
הבנתי את הפואנטה

אז אולי זה לא הוגן לערוך סדנא שאינה יכולה להכיל את כל מי שרוצה להשתתף ושוב רק בשיטת כל הקודם זוכה, ובמרתונים אף פעם לא הצטיינתי במיוחד ובגלל זה החמצתי את ההרשמה בזמן. אני לא בטוחה שארצה לקחת חלק בתוך קבוצה סגורה ומסוגרת שלמרות פגיעתי שמים פס למרות הכל. איך חברות אחרות היו מרגישות אם פתאום היתה נופלת החלטה של לערוך סדנא רק לעשר משתתפות? ההודעה שלי נכתבה מתוך הלב ולא מתוך שיקול דעת, כי להחליט על רצון להשתתף בסדנא של פורום באינטרנט הפתוח לכולם זה לא תהליך של קבלת החלטות עיסקיות שמחייב שיקול דעת. לא נורא לא אשתתף ובכל זאת אאחל לבנות סדנא נעימה.

lilachh

New member
צר לי לשמוע שזאת הרגשתך

בנות חדשות מגיעות כל יום וכולן זוכות ליחס מצוין. וזאת יעידו פה כל הבנות. המפגש תוכנן כבר לפני כחודש...מן הסתם כמו בכל סדנא יש מקסימום אנשים שיכולים להשתתף..נפתחה הרשמה ומי שנרשם נרשם - ללא אפליות כהגדרתך. כצופה ותיקה מהצד היית אמורה לראות את כל ההודעות שדיברו על מקומות שנשארו ושכדאי להזרדז ולהירשם. נזכרת יום לפני ולצערנו כבר אין מקום. יהיו הרבה מפגשים בעתיד ואין סיבה שלא תוכלי להשתתף בעתיד במידה והפעם לא תיזכרי ביום האחרון...כי מה לעשות..הרבה בנות רוצות להשתתף במפגשים. בטוחה שאם תשארי בפורום ותשתתפי הסיפוק יהיה הדדי.

שמש א

New member
מייטליר

שלום מייטליר! אין שום סיבה להעלב. אני חייבת לספר לך שאני לא יוצרת גדולה ונכנסת לפורום פעם ב... ולא ממש עקבית (כי אין לי כל-כך נגישות זמינה לאינטרנט) בכניסותי ובכל זאת כשמתאפשר אני מציצה בפורום ולא תמיד יש לי מה להוסיף ולהציע, כי אני לא ממש מבינה בסטפים ואפילו לא במפיות... אבל אני בהחלט שמחה תמיד להציג את המעט שאני יודעת. כשהתהווה לו המפגש הנוכחי גם אני הייתי ברשימת המתנה ולשמחתי התפנה לי מקום ברגע האחרון, אבל אל לך להעלב ולהפגע, הרי לא רלוונטי להעביר סדנת יצירה לכמות גדולה מאוד של נשים. בקיצור, הפעם ניתנה לי ההזדמנות להיות נוכחת בסדנה, אבל בפעם הבאה זו יכולה להיות את. נשמח אם תחשבי שוב על הדברים שכתבת (ושאביבה והאחרות כתבו) ותשתלבי בין בנות הפורום בראש מורם ולב פתוח. באהבה, שמש

מוסיפה על דבריה של שמש

גם אני לא הספקתי להירשם הפעם (למרות שאני עוקבת אחרי הפורום מהיום הראשון וגם משתתפת בו) אבל לא נפגעתי, אלא הצעתי אלטרנטיבה חלופית, מפגש נוסף אצלי בחצר לבנות שפיספסו כדי שגם אני וגם בנות כמוך יוכלו לקחת חלק בחוויה שכזו. ואני שוב מציעה למי שרוצה, החצר שלי פתוחה (בערך ל-15 אנשים) ועכשיו בלי קשר אני מצרפת תמונה חדשה של ג´ירפות

יש משהו שצריך להסביר..

השכרת מקום לסדנא עולה כסף וצריך להזמין מראש..מה היה קורה עם היינו מזמינים מקום ל50 איש..והיו באים רק 20? מי היה משלם את ההפרש?.. אנחנו עושים תכנון מראש..שואלים מי רוצה לבוא..ומחפשים לפי הביקוש... ולכן אין אנו יכולים לצרף אנשים שרוצים ברגע האחרון..כי כבר הזמנו מקום.. אני חושבת שאת לקחת את זה בחוסר פרופורציה... ואני מזמינה אותך להשתתף בפורום ולגלות שהדברים לא תמיד כמו שהם נראים.. אין לנו סיבה לא לקבל אנשים להיפך אנחנו רוצים לגדול ולהיות קהילה מורחבת..

av_i_va

New member
עם כל הכבוד!

את מגיעה משום מקום - מעליבה ומבקרת, קשובה לעצמך בלבד כאילו הצדק האבסולוטי לצידך. אני מהבירה לך שוב.... למרות שאת חושבת ש-"הבנת את הפואנטה" - לא הבנת כלום! זה לא מפגש פורום ולא מפגש הכרויות. זו סדנאת יצירה

למעלה