נעלבתי

פאקצה

New member
../images/Emo7.gifנעלבתי ../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

אני כתבתי מה שכתבתי כיוון שראיתי ששואלים שאלות וכאלה ולצערי אין לי מחשב בבית כך שאני כותבת רק מהעבודה אז שלא ייכעסו אם אני לא עונה על שאלות, כתבתי שביום ראשון אוכל לענות. התגובות היו מאוד חשובות לי

מלעלב לא יצא לך כלום...

גם אין צורך להגיד את זה כמה פעמים, זה לא יוצר כלום... מה שאמרתי לך אמור להגיד לך משהו כללי ולא רק ספציפי לעניין הזה. ההעלבות לא משנה כלום מהעובדות. אם זה חשוב, אז מוצאים דרך ויש עוד הרבה דרכים להגיע למחשב כלשהו... עכשיו את בעבודה?

פאקצה

New member
אני בעבודה ../images/Emo140.gif../images/Emo22.gif

ולא היתה לי דרך להגיע למחשב בשבת לצערי.... כתבתי בהודעה הראשונה גם פרוט פחות או יותר של הדברים

או קיי,

אז קודם כל כדאי שתדעי שזה לא מכובד לעשות את מה שאת עושה. אני לא אמורה לחכות לך, להיפך.... הידע והנסיון שלי עולים הרבה כסף, ואני נותנת כאן מזמני ומרצי בחינם, מתוך רצון לעזור. יש משהו מאוד לא אמיתי בזה שאת משאירה הודעה ולא בודקת מה קורה. זה אומר שאת לא ממש מוכנה לעשות משהו עם מה שקורה לך. מי שרוצה באמת, מזיז הרים כדי לדעת מה לעשות... זה ככה בשביל שאולי תוכלי לשנות את הגישה שלך... שנית, אני לא קוראת הודעות מדפים קודמים, אני עובדת ויש לי המון מה לעשות. אז נסחי את הבקשות שלך כשאת ממוקדת בדבר אחד ב ל ב ד !!! בעיות באות בצרורות, זה ידוע... כדי להתחיל להזיז משהו כדאי להתמקד במשהו אחד ומשם להמשיך. קראי קצת את מאמרי הפורום, זה יתן לך כיוון כלשהו, חישבי טוב לפני שאת כותבת, פנג שואי לא יפתור עבורך כלום. הוא יעזור לך, במידה ואת מוכנה לזה כבר, יעזור לך לעשות את הדברים. אז יום נעים בינתיים,

פאקצה

New member
אני מתנצלת עם פגעתי

לא היתה לי שום כוונה לפגוע, פשוט בעלי חולה מאוד כרגע ולא יכלתי לצאת מהבית כל סוף השבוע למחשב. כך שלפעמים יש אילוצים שלא תלויים בנו ואני בהחלט טיפוס שמזיז דברים והרים והגבעות והרבה מאוד כדי להגיע למטרה שלו. טוב אני אספר בקצרה עליי קנינו את הדירה בתאריך 15/08/01 לפני הנישואים , זה התאריך בו נכנסנו בפועל לדירה. הבניין מס 24 הדירה מס' 11 קומה 3 לפי המאמרים שקראתי בפורום מס' הקואה שלי 8 ושלו 3 התחתנו לפני כ 7 חודשים ב 12/06/03 עכשיו, אני לא מרגישה טוב בבית, המון מתחים ולחצים והרבה מאוד מריבות בנינו. המצב הכלכלי קשה ולא משתפר, למרות ששנינו עובדים קשה. כל הזמן צצות הוצאות, לא מצליחים לשמור על הכסף והוא לא זורם בקלות. יש בעיית פוריות שעדיין לא ברור איך פותרים אותה. איך ממשיכים מכאן????

פאקצה...

זהו, מכאן ממשיכים מחדש. עכשיו, עשי מאמץ גדול להעלות שירטוט כלשהו של הבית שלך. ספרי לי באיזה כיוון דלת הכניסה לבית שלכם? כלומר, לאיזה כיוון את מסתכלת כשאת נכנסת הביתה, במדיוק. מה יש בביתך בכיוון דרום מערב? בכיוון צפון מערב? מה הם הגוונים ששולטים בביתך? ו...נראה מה נוכל לעשות, מה מצב מקומות האיחסון בביתך? היי סבלנית,

פאקצה

New member
אביבה תודה ../images/Emo24.gif

ממש עודדת אותי עכשיו ..... תודה אז בשרטוט אני זוועתית אבל אני אנסה לעשות משהו בנידון אני אתאר לך את הבית לפי כיוונים וחלוקה לחדרים כל חדר ורהיטיו והצבעים שלהם יש מקומות בהם צריך לעשות שיפוץ יסודי כמו המקלחת למשל שייחכו קצת לצערי.. נתחיל כשנכנסים מחדר המדרגות פותחים את דלת הכניסה מביטים לכיוון מערב ויש חלון גדול בסוף הסלון חלל כניסה + סלון ארוך. כל הקירות בבית בלבן, בסלון שולטים צבעים של אדום כהה וחום כהה פינת אוכל שולחן זכוכית ארוך עם כסאות בשחור וירוק ושטיח בגוונים של חום וירוק. המטבח פונה לכיוון מערב (מטבחון לא גדול) ומאחוריו מרפסת שירות עם ארון אחסון גדול בקיר. בין פינת האוכל לסלון אין הפרדה (נמצאת בחלל הגדול של הכניסה) אחרי השולחן יש פניה שמאלה למסדרון ממנו יוצאות דלתות למקלחת שרותים חדר שינה וחדר נוסף. חדר השינה פונה מזרחה, ראש המיטה לכיוון מזרח. המקלחת והשרותים פונים למערב והחדר הנוסף משמש כמחסן קטן - כל פעם אני זורקת משם דברים ועושה בו סדר ועדיין יש בו הרבה עבודה. הוא גם פונה למערב. כל הבית צבוע בלבן, בחדר שינה ובחדר הקטן אין דלתות.

פאקצה

New member
כיוונים

בכיוון דרום מערב דלת הכניסה ועל הקיר לידה יש, חמסה עם ברכת הבית. מראה עם מסגרת עץ ותמונה קטנה של שנינו כיוון צפון מערב הכי צפוני בבית יש חלון בחדר הקטן שמשמש כחדר ארונות צמוד לחלון יש שולחן עם שני כסאות בגוון עץ טבעי וכחול כהה. בכל חדר יש צבעים אחרים ואני לא אוהבת אותם אין התאמה והרמוניה בין החדרים.... המטבח - ארונות לבנים עם שיש אפור כהה. פינת אוכל זכוכית עם שחור וירוק ושטיח בגוונים של חום וירוק סלון - אדום הספות, חום כהה המזנון והשולחן, טלוויזיה כסופה מערכת שחורה. וילון בגוונים של נחושת ברונזה מ אורנזה שקופה (המשקופים של החלון בוורוד בהיר) וחפצי נוי כסופים. המקלחת לבן עם כלים בדוגמת עלי ורדים אדומים. חדר שינה - מיטה שחורה, שידה מול המיטה לבנה עם מראה עגולה מעל. מעמד לבגדים שחור, ושידה קטנה ליד המיטה בצבע וורוד בהיר עם דוגמת פרחים עדינה עליה וילון לבן. שרותים לבן, עם כלי כסוף עם עלים יבשים בתוכו החדר הנוסף שני ארונות אחד עץ בהיר, אחד עץ דובדבן כהה יותר. שידה על גלגלים בעץ כהה. ושולחן מעץ בהיר עם שני כסאות תואמים. הכל צפוף וקטן ועמוס דברים. מעבר לזה יש שני בויידמים לאחסון מעל המסדרון.

פאקצה

New member
שכחתי משהו חשוב

על הקיר ליד החלון הגדול... ממש מול דלת הכניסה יש תמונה של הורי בעלי שנפטרו. אני ממש לא אוהבת לראות אותם איך שאני נכנסת הביתה אבל בעלי לא מוכן לשמוע על להעביר את התמונה מקום גם האחיות שלו כבר העירו לו על זה ולא עוזר כלום

טוב, נתחיל בחדר השינה

מיצאי עמדה אחרת לשידה והציבי אותה כך שלא תהיה מול המיטה שלכם. את צריכה למצא פתרון לריבוי הצבע השחור שיש בחדר שלכם. זהו לא צבע לחדר שינה. הוציאי את הפרחים היבשים את התמונה בכניסה לבית שלכם צריך להוציא משם כמה שיותר מהר. לא הבנתי את ה"חדר הנוסף" שיש בתוך חדר השירותים? הכל צפוף את אומרת, אז קדימה להתחיל לפנות... תראי, מצב הבית אינו טוב בהמעטה, ואין פלא שזה משפיע עליכם. אם יש דברים לעשות והם לא נעשים...אז זהו המצב והוא לא ישתנה כל עוד לא תביני ש"אילוצים" הם בחירה שלך/ם.... אין דבר כזה אילוצים, כשחס וחלילה קורה משהו, תופסים את הראש אז ואומרים איפה היינו קודם... בעקרון יש ערב רב של צבעים/חומרים/כיוונים ועוד שמבחינת הפנג שואי לא יתכנו כמו האדום על הקיר שבוודאי תורם למריבות שלכם... ויש עוד הרבה דברים אחרים... יעוץ באינטרנט לא יועיל במצב זה... אם תרצי יותר מכך, שילחי לי מסר ונשוחח. ערב נעים

פאקצה

New member
בוקר טוב אביבה

קודם כל כל הקירות בבית הם לבנים... הכיסוי של הספות בסלון באדום.. השידה מול המיטה לבנה, אין לי בעיה להעביר אותה לצד ולא מול המיטה. מה שיש שחור בחדר שינה זה המיטה הזוגית, מעמד לבגדים, והזרוע של הטלוויזיה. החדר הנוסף נמצא כשיוצאים מחדר הינה ועומדים מול השרותים מצד ימין בסוף המסדרון שממנו יוצאות כל הדלתות.... לאיזה פרחים יבשים התכוונת בלזרוק.... אני אשמח מאוד לייעוץ יותר רציני ומשמעותי רק שכרגע יש אילוצים כלכליים ואין לי יכולת יותר מידי להשקיע כסף בבית. זה ייעשה בשלבים....

פאקצה

New member
תודה עניתי לך חזרה יש לי בעיה עם

המסרים ולכן אני דואגת שזה לא מגיע .....

למעלה