ניפרדת מכם

אש לי

New member
../images/Emo7.gifניפרדת מכם ../images/Emo7.gif

זהו...סוף לבריחה. בעלי הערב עוזב את הבית. אחרי שיחות של שנה בנושא ושנינו היינו פחדנים להקל על הפחדים אנחנו רק ניפרדים אמרתי...מנסים. הסברתי לו תמיד שהמחשב עוזר לי לברוח ממנו אחד התנאים שהוא הולך זה ניתוק האינטרנט והסכמתי. אז...הוא הולך עם החבר כנראה שניגמר (בעקבות הסיפור של החברה-המבין יבין) המחשב לא יהיה איתי.... ואין לאיפה לברוח יו...כמה שאני פוחדת רציתי להיות חזקה ואני כבר יושבת ובוכה (למרות שאני יודעת שאני עושה את הדבר הנכון ביותר איתו אני שלמה....) אז זהו....לבד בעולם אז תגידו לי ככה סתם שאהיה לפחות חסרה לכם וואלה יהיה לי קשה בלעדיכם וואלה בחיי....אהבתי אותכם. האש שכבתה לה.

גלית34

New member
זה לא פייר הוא הולך אז מה../images/Emo20.gif

אכפת לו שאת מחוברת לרשת או לא??

לא הבנתי...

התנאי לעזיבתו, זה הניתוק שלך מהאינטרנט? אם לא תינתקי, הוא לא ילך? הוא לוקח את המחשב? רשפים מבולבלת. חוץ מזה, אנחנו לא ניפרדים!

אש לי

New member
אעשה לכם סדר...

הוא לא מעוניין לעזוב ולמרות הכול הוכיח לי שוב שהוא יודע להיות החבר הכי הכי יש הסכם לתקופה מסויימת שגם אם ניתגרש הוא נותן הכול הכול לילדים ולי כאחד בית מכוניות ומה לא?(וזה מבנאדם הכי חומרי שקיים) הבעיה שלו השינאה אל הפינה הזו שעושה לי טוב שחושב שהמחשב הרחיק אותי ממנו. כן וזה התנאי שהוא יוצא והסכמתי לתנאי ...רק שייצא הוא היה האדם הכי הכי....עד שהתחיל עם עצבים יום יומיים השפלות, אלימות מילולית לי ולילדים ושהוא נירגע הוא שוב מקסים חייכן לא יודע איך לפצות אותנו עושה סלטות המתוק ושוב כמו תמיד מאז ומעולם אוהב אותנו דרך הכיס הילדים מתים עליו....כל שבת טיולים אני עייפתי ולא מגיע לילדים שלי חיים שכאלה שרק שבתות זה FUN איתו לא רוצה לשנוא אותו,מאמינה שישאר חבר טוב לכן חייב חייב חייב ללכת. תודה לכן בנות.

את עושה מה שטוב לך.

גם אני לא אוהבת תנאים, אך אם לך זה מתאים, זה מה שקובע. אז יהיה פה קצת יותר שקט, קצת פחות סוער. אנחנו נחכה בסבלנות לשובה של הלהבה, ולא חשוב מתי זה יקרה. וטלפון, זה תחליף לא רע. מחבקת אותך תחסרי לי פה כבר מתגעגעת... רשפים

אחד תם

New member
נשמע קצת ילדותי

לתלות את האשמה בנתק שביניכם במחשב. אם הוא כועס על המחשב, שירביץ לו נו נו נו כמו שילד מרביץ לחפץ שהכאיב לו.לא שאני חושב שניתוק מהמחשב עושה רע למישהו, להיפך אני בעד איזון והתמכרות לאינטרנט כמפלט מבעיות זה הרס עצמי.אני מבין שאת קונה שקט כלכלי, אבל קחי בחשבון שמאדם ילדותי כזה שמוכן לעזוב רק אם תיתנתקי מהאינטרנט אני בהחלט מצפה למצבי רוח, ולדעתי הוא עוד יחזור עם תנאים נוספים בהמשך. הוא למשל יכול לנסות לשלוט במערכת יחסיך עם גברים אחרים, יקבע בשבילך אם ומה תלמדי וכו´. בכל אופן בהצלחה בדרכך.

אש לי

New member
נשמע קצת עצבני -תודה תם../images/Emo25.gif

ברגע שיצא את הבית אני היחידה שאחליט שיקבע! יו זה כמו לחיות עם ההורים ולחכות לקצת עצמאות...להיות גדולה לצאת את הבית ולהחליט סוף סוף לחיי.... וואוווו.

תנאים?

תנאים? מילה שאני לא אוהבת . הוא הולך לדרכו ומשאיר לך תנאים? בדיוק עכשיו זה הזמן הנכון???? תמהה על ההסכמות שלך לתנאים שלו. ומצד שני- מה אני מבינה בכלל.

אש לי

New member
מעולם אבל מעולם אחותו.....

לא זילזלתי בשקספיר ובהבנתך הוא כתב הכול הסכמתי להכול...שהכול לטובתי הוא פייר יותר ממה שציפיתי או ידעתי פשוט מדהים. אז אם זה התנאי שלא יצעק עליי כל יום יקלל וישפיל ק נ י ת י. תודה על התייחסותך שחשובה לי.

../images/Emo24.gif ובחרת בחיים...../images/Emo24.gif

חמודה, את לא לבד בעולם, יש לך חיים מלאים בעבודה והתנדבות יש לך ילדים מקסימים יש לך משפחה ויש לך חברים כאן זה לא החיים פה זו פינה וירטואלית זה הכל כך צריך להתייחס לזה תאמיני בעצמך ותצליחי ותמיד אפשר לצלצל... את יודעת... אז...
דינה.מית חבקת

אש לי

New member
דינמיט../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

הפינה הוירטואלית הזו ידעה לעשות לי טוב ותיהיה חסרה לי במיוחד בלילות ארוכים שאני לא עוצמת עין כנראה שאחזור לצייר:) יש משהו נחמד שגיליתי עליי לאחרונה אני חושבת שאני הרבה יותר חזקה ממה שחשבתי שאני חייבת חייבת את זה לעצמי ולילדים. יודעת מה? חייבת את זה גם לבעלי. תודה תודה תודה לך דינמיט על חיבוק וירטואלי ששוב עשה טוב.

אורמור

New member
אש לא כבתה, ולא תכבה../images/Emo117.gif

אש לפעמים דועכת קצת ואז עולה מחדש ולוהבת.. את חזקה, ותשרדי.. גם אם לא תתקשקשי כאן.. זכרי שאת מחובקת ע"י רבים.. עשי מה שנכון לך.. בטח שתחסרי.. את מורידה כאן את מפלס האור כשאת אינך.. אבל נשמור לך על הגחלת עד יעבור זעם.. עד שיתאים לך..אם יתאים בכל מקרה למפגש אתה מגיעה!!-אני הבטחתי חומה!! לא כן? מה לא? בטח כן.. אור מחבקת

neuron

New member
היות ו...

...לא בקיא ברזי הסיפור, אז לא אומר הרבה, לפחות לא לעת עתה... ...ובכל מקרה- להתראות

תהרגי אותי אם אני מבינה את ההגיון

לי זו נראית נקמנות נטו - אבל נעזוב את זה. תני לחיים שלך להחלים. אנחנו כאן - לא הולכים לאף מקום. יש לך המון טלפונים, ולגבי המפגש נעדכן אותך שלא דרך המחשב. את באה! חיבוק ענק ממני. את יכולה להתקשר מתי שאת רוצה! אם אני לא בטלפון עם אחת שחייבת לדבר איתי - אני איתך
נשיקות וחיבקוקים

אטיוד5

Active member
לא בנתי

הוא הולך ולוקח איתו את המחשב? זה העניין? אז מה הבעיה? את משנה ניק ואני כבר נוסע לכרמיאל ומביא לך מחשב. אטיוד5 בוכה איתך ברגע של אי הבנה תהומי

לא הצלחתי להבין את התנאי, אבל

לא חייבת להבין הכל ולך אומר רק זאת: את החיים שלך את בונה קחי אויר וחיזרי לעשות את מה שעושה לך טוב ציור קריאה כתיבה או כל דבר אחר וכמה שנצעק: "לא נכון" המחשב בהחלט לוקח חלק מהזמן שלנו עם יקירינו אם החלטת להתנתק - זו צריכה להיות החלטה שלך וזו תקופה נפלאה לחזק את עצמך אז חיזקי ואימצי וכל מה שתחליטי - העיקר שתעשי את זה בלב שלם וכמו שאמרו לפני - כשתרצי לחזור יש לך את הכתובת

אש לי

New member
רואים רואים? אתם ממש מקסימים../images/Emo24.gif

היי נוסע....LONG TIME מתוק.... אורמור מתנ כבר להגיב לאישה שבך.... ניורון...אח הספידו שלך פסי...את יודעת שאני אוהבת אותך אטיוד למה 5? אתה 10 פנטזיה...שאני אחליט להיתנתק?...או...לא. חברה מיליון תודה על תגובות כאלה כיפיות רואים רואים? איך תמיד עשיתם לי טוב...אוףף פסי ממש תודה תודה תודה.

redredole

New member
אש לי

מה אפשר להגיד ברגעים באלה? זה לא קל אי אפשר לברך כי עזיבה כזאת היא באה כתוצאה של משבר גדול. יש לך עכשו משימה מאד לא קלה , ילדיך יזדקקו לך ואת חייבת להיות חזקה לטפח אותם להיות חזקה לידם ואת הבכי, כן את הבכי לשמור לרגעים שאת עם עצמך. ואם את צריכה עזרה במילה , בהקשבה, בעידוד יש לך את כל חבריך כאן מהפורום שתמיד יהוו לך חומת מגן. אל תהססי לפנות אלינו. ברור שתחסרי לנו ואנו תקוה (ואני מקוה שבשם כולם) תחזרי במהרה אלינו. חזקי לך אשה נפלאה

אש לי

New member
אוי אתה נשמע כמו האבא שאין לי../images/Emo23.gif

תפסיקו עם זה!!! תפסיק להיות מקסים אליי גם את פרח מקסים שלי, עד שאני נירגעת שוב בוכה בגללכם ובגלל המסרים היפים שאני מקבלת אז...אל אל אל תפסיקו עם זה!!! כמה כייף להתרוקן לשטוף את כל הכאב מבפנים כל המילים הכואבות הלא יפות ששמעתי לאחרונה הכול יוצא מתוכי...אני מתנקה תודות לאהבתכם. בחיי היה כל כך כייף שהיה לי אותכם לא מוזר? הרגשתי אותכם חיכיתי לכם היה איכפת לי... אפילו כעסתי שלא הייתם ערים ב5 בבוקר ואפילו שפעם בלילה הייתם ולא הערתם אותי
חולה עליכם. איימי

למעלה