נוטשת

lihi50

New member
../images/Emo7.gif נוטשת ../images/Emo7.gif../images/Emo42.gif

סתאםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם נראהלכם אני יעזוב פורום מוצ'לם צ'כזה?? טוב ככה: מחר טיול צ'נתי ליומיים באוהלים
גאששששש יש היום בתמצווה איך להתעורר בחמש וחצי בבוקר?? אוףףףף אני לא יראה ת'מחצ'בבבבבבבבבבבב יומיייםםםםםם
לאב יו המון המון המון ואתגעגע
לילוש
נביעותתת לגוףףף ולנשמהההההה עזבו,מקווה שאני לא יתחרפן בטיול או מצ'ו כזה... לאב יו

litalg06

New member
סיון החתימה שלך מוכנה רק שיש

טעות אחת... רשמתי בעיניי במקום בעיניך

לילושששש היום בתמצווה לך?!

גמאנחנו געגעע נמונים!!!!!!1 מואהה לאב יוווווווווווווווווווווו

ליהיייייווווווווווווווצ''''' צ'לייי

תחחחחחחחחחחחחשביייייייייי עלייי.! הבנננננננננתת?. עלללללללללללייי ועלל נולוןןןןןןןןןןן!!! ועלל התחת היפה צ'לו (_Y_) חח רק אני והיא נבין=]:p קיצור אני יתגעגע אליייךך המוןןןןןן אהובתייי..:] תהני בובה

lihi50

New member
דרוצ''''' התחת הש/סקסי../images/Emo99.gif../images/Emo42.gif

יאאאאאאאאאאאאאא אניי יתגעגעעעעעע

KiSs KiSs KiSs

New member
לילוצצצצ'?!את יודעת איך הבהלת אותי?

שכתבת בנושא "נושטת"???? כמעט החטפתי ככה בוקס עסיסי למחשב שלי! =\\... שלא תעשי את זה עוד פעםםם!! שומעת?!?! חחחח.... טוףףף...ועכשיו לעניינינו----> ליהייייייייי אני כ"כ אתגעגע את אפילו לא מתארת לעצמךךך איךךךך אני אתגעגע אלייך! המונים של געגועים יציפו את ליבי האומלל!! (או מיי גאשש!) ליהייייייייייייייייייייייייייייייי כמה אהבה יש אצלי בלבבב!! ושלא תחשבי רק על בר!! תחשבי גם עליי!! תחלמי עליי בלילה ותדמייני שיש שם מחשב ו..ש....את נכנסת לפורוםםם....ו....ש.... יש שם הודעה על כמה שאני אוהבת אותך ומתגעגעת!! ו.....אממ....ככה תדעי כמה אני אוהבת אותך... חחח.. ניראה לי בגילגול הבא אני יעבוד על טרקטור כזה שחופר כי אני מזה חפרניתתת..דאאא טרההההלהלהלללללעעעעעעעע בלה בלה בללללללהההה.... חחחח.... מצורף לב כדי שלא תחשבי שאני משקרת לך בקשר לכמה שאני אוהפתותךךךךךך!!! חותמת את מיכתב זה..בהמון אהבה והערצה אלייך..ליהי שלי....
-כרמלושש- (בשבילך -כרמלוצצצצצצ'-

lihi50

New member
חחח וואי מאמי איסו מגילה../images/Emo42.gif

כפרעליךךך טוב בה ביי לכולם,נתראההה יוםם רביעייייי חחח בנות מי שנשארת בבית יום רביעי---שתודיע מראש נעשה מסיבמבה
טוב אני עפתיייי בה בייי כוללםםם

KiSs KiSs KiSs

New member
נ.ב למישו יש בעיות עם המגילות שלי?

הא?! הא?!?! לאאאא לא!! אני מתכוונת ברצינות! אם יש לך שפכי עכשיו!! אררררג (עזבו אני התפגרתי...ובטח כבר שמתם לב!!)

KiSs KiSs KiSs

New member
עוד נ.ב-אתם לא יודעים מה גיליתי!../images/Emo5.gif

50 סנט בא לארץץץץץץ בלעעעעעעעע
בא לי להקיאאאאאא את כל הג'חנון שאכלתי כרגעעעעעע!! גאאאאש הוא כזה מגעיל..... אופסססס
זה לא שירשור off....דונט נורא...

גמאני עוזבת ליומיי'םםםםםםם ../images/Emo10.gif

ליל'וש תהני חיי'םםם.. גמלי יש טיול שנתיייייייי..
אוףףףףףףףףףףףףףףףףףף
אני יתגעגע המוניםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם.. נמנמ אני יחזור יום רביעי ואני יהיה' פה כללללללל היוםםם..חיחיח
קיצרר.. אוהבת אתכן ואתכםםם [
] המון המון המון המון המון המון המון ויתגעגע המון הממן המון המון המון המון המון המון ועוד הרבה הרבה הרבה המוןן..
**יתגעגע כהי שבעולםם** יומיי'םם שלמיםםם...48 שעותתתתתתתת...אעאעאעאעאע

למעלה