משעמם לי...

אבל את מפספסת משהו -

למה אני לא רואה את זה? מכיון שזוהי תוכנית דפוקה!!!!!!!!! אבל אני נאלצת להניח בכוח שזה עניין של טעם וריח. אז אני נאלצת להפנים שהתוכנית השתלטה עליכם.

ל א ק י

New member
הדבר הדפוק היחידי פה זאת את.....

ועם את חושבת שזאת תוכנית לילדים קטנים.... אז לידיעתך ערץ הילדים זה ערוץ לילדים...למה את בכלל מסתכלת ערוץ הילדים? את לא רוצה להתסכל את זה... אל תסתכלי

keren007

New member
מה אני אגיד לך?

שני האחים שלי רואים קטנטנות וזה נופל בדיוק על השעה שאני אוכלת אז..... די קשה להתחמק מזה......

תגובה

לתוכנית יש גל הערצה אדיר ביותר בקרב בנות ישראל. ומאחר ואני מעוניינת בנושא משותף עם קהילה זו, החלטתי לתת לתוכנית צ´אנס. אבל מה קרה בהופ וטרה לה לי לה לה? לא נהניתי. הגעתי למסקנה שהתוכנית ילדותית מדי ואני פשוט לא מבינה איך אפשר להעריץ אותה. ואני באמת לא רוצה להסתכל בזה - אז אני לא מסתכלת! למה להתחיל לרדת ולהתרגז עליי רק בגלל שירדתי על תוכנית שאת מעריצה? אסור לי להגיד את דעתי? זאת דעתי וזה מה שאני תמיד אחשוב על התוכנית, וזה לא אומר בהכרח הרבה על איזה אדם אני! פשוט דבר אחד בעולם שאני לא אוהבת וחושבת שהוא דפוק!

keren007

New member
טוב די לריב!!!

ולאקי, אני אוכלת באותה שעה עם האחים שלי, זו מסורת........

ל א ק י

New member
אבל את לא שונאת את התוכנית......

או שאת כן שונאת? אגב אח שלך מקבל כסף על זה שהוא בא לערוץ הילדים? ועל זה שיש לו תוכנית ברדיו?

keren007

New member
אני לא שונאת.....

אני ביחסי שלום איתה................. והוא מקבל כסף על התוכנית ועל כל מיני טקסטים שהוא כותב לכל מיני עיתונים, אבל על האתר לא, אולי על פירסומים כן......

למעלה