מקונדדת

ענת851

New member
../images/Emo7.gifמקונדדת

שלום לכולם. לפני שלושה חודשים החלטתי להתמודד סופסוף עם הקנדידה שלי (פטריה וגינלית,בעיות עיכול,אלרגיות תמידיות ועייפות לא מבוטלת). אמרו לי שזה לא יהיה קל, אבל הייתי כל כך מכוונת למטרה שזה לא ממש עניין אותי. בתמיכתה של נטורופתית בקופת חולים התחלתי בדיאטה החריפה ובנוסף פרוביוטיק ותוספי תזונה. מעבר לזה, הפסקתי לקחת גלולות. האלרגיות ובעיות העיכול ואפילו העייפות כמעט ונעלמו. כיף גדול. אבל הפטריה ההיא צצה שוב ושוב (ולא רק אחרי הגשם
). מה שמוזר, זה שהיא באה בתדירות גבוהה יותר מבעבר. הייתכן? שמעתי שאומרים ש"כשהקנדידה מתפרקת היא תוקפת הכי חזק" (ציטוט של מישהי מפורום אחר). יש מצב כזה? אני לא רוצה להתייאש עכשיו אבל זה באמת שובר אותי. תודה מראש לכל מי שקרה עד הנה... אשמח לשמוע מנסיונכם. נ.ב אם זה חשוב אני בת 25
 
שלום ענת.

קראתי את שאלתך וחשבתי לעצמי, כמה שהמקרים הללו שכיחים. מטפלים בסמפטום- הקנדידה שהתפרצה, אבל לא טורחים לאחר מכן לפנות ולטפל במה שאפשר מלכתחילה את הופעת הבעיה. קנדידה הינה פטרית שמר, שמצויה באופן טבעי בגוף ולא אמורה להתעורר בצורה אלימה ולגרום לבעיה במצב תקין של הגוף. מתי מופיעות הבעיות? בדיוק.. כאשר איברים ומנגנוני הגנה של הגוף נחלשים ולא מצליחים לבצע את תפקידם בהגנה על הגוף כראוי. כאשר מנסים להלחם בקנדידה או בכל מחולל מחלה אחר, ע"י סילוקו בלבד וללא חיזוק אותם מנגנוני הגנה של הגוף, מחולל המחלה, עשוי לשוב ולשגשג בשלב מאוחר יותר ואפשר שבצורה אגרסיבית יותר. אם ברצונך לטפל באמת בבעיה, בצורה שתמנע חזרתה, עלייך לפנות לטיפול שיש בו גם התייחסות לשורש ולא רק לענפים. רפואה שלמה ומהירה לך. שירי.
 

ענת851

New member
הי שירי

דבר ראשון, בטעות כתבתי קרה במקום קרא... מילא. חוץ מזה, תודה על התשובה שלך. איך מטפלים בשורש? דיקור סיני? צמחי מרפא? משהו אחר? שוב תודה על ההתייחסות.
 
ענת יקרה.

שיטות רבות ברפואה המשלימה, מכירות בצורך לטפלבשורש הבעיה וגם יודעות לעשות זאת בדרכן. מאחר שאנחנו כאן עוסקים ברפואה סינית, הכלי [צמחי מרפא, דיקור, צ'י קונג, תזונה..] שבו נעשה שימוש לטפל במקור המחלה הוא פחות חשוב, חשובה ממנו היא האסטרטגיה הטיפולית ולטעמי, זהו מקום שלא ניתן לו דגש די הצורך בטיפול שעברת, על אף שגם נטורופתיה תוכל לטפל במקור הבעיה, רק צריך לכוון את הטיפול גם לכך. שירי.
 
למעלה