מפחדת...

ליליאוז

New member
../images/Emo7.gif מפחדת...

אני כבת 30 בקרוב והולכת להיפרד מבעלי. אין ילדים ואנחנו לאחר תקופת נישואין של שנתיים וחצי. אני חוששת מהעתיד... פוחדת שבגילי המתקדם (אני כבר לא בת 22) כבר לא יוותר לי זמן לבדוק את בן הזוג הבא לגופו ואני מפחדת מהלחץ שיגרום לבחירה מוטעית שנייה. ובכלל, אני מפחדת שכגרושה (המילה הזו נשמעת ונראית לי מגעילה, אני מעדיפה לחזור ולהיקרא רווקה) בת 30 יהיה לי קשה יותר למצוא חבר/בעל לחיים. מחכה לעידודכם וטיפים מניסיונכם.

עוף כנף

New member
יש חיים אחרי... ../images/Emo13.gif

ואת, הלא צעירונת..
אז, קודם כל, שיעבור לך בקלות, (בעיני מציאת בן זוג היא לא המטרה החשובה.) ברור שחוששים, כשעוברים שינויים, ומשנים מסגרות, וכמובן, לוקח קצת זמן להסתגל לשינוי.

מירהר

New member
../images/Emo98.gifגם אני

אני התגרשתי כבר לפני כמעט שנה ויש לי שני ילדים מקסימים, אני בת 31 ופוחדת לא פחות ממך איך למצוא בן זוג שיקבל אותי עם החבילה שלי (בכל זאת יש פה שני ילדים), תתעודדי... לכל סיר המכסה שלו ככה אומרים לי כל הזמן.

האלי

New member
לילי ומירה

הטיפ שאני יכול לתת לכן זה שכדי למצוא בן זוג "טוב" אתן צריכות למצוא את עצמכן קודם. אז אולי שאלה מקדימה היא איפה אני צריכה לחפש כדי למצוא את עצמי? שכל אחת (שכל אחד) תשאל את עצמה את השאלה הזו. איפה אני צריכה לחפש את עצמי? ואז בן הזוג מן הסתם פתאום יופיע... זה קורה ככה. שלך, האלי.

היי בנות לא לפחד

יש לי מלן ת´לפים מה להגיד לכן אבל.... אחר כך אז אולי בינתיים תכינו לכן איזה
ותתערבבו איתנו? ברוכות הבאות ליליאוז ומיהרהר

מצוטטת

New member
איזה היצטרפות מיקרים

שממש לפני דקות שיחררתי תגובה ממש בנושא בפורום השכן...... אז לא יודעת אם זה טוב/נכון לעשות.. אבל "מדביקה לך את מילותי גם כאן......אם זה יעזור לא יודעת (מקווה של יזיק)... התלבטתי אם להגיב, האמת הדחף הראשוני היה להתעלם.....מודה! אמר יפה מי שאמר (ומנסה לצטט): אין עוד תשוקה שגוזלת מן המוח את היכולת לפעול ולהבין בצורה יעילה כמו הפחד..... ולבטח רבים לא יסכימו עם דעתי, מקווה שזה בסדר בכל זאת להביע אותה. אני היום כן מסתכלת בעיינים מפוקחות ומציאותיות ומאד מאד שומרת לא לתת ללב להשתלט על ההגיון. ים של משפטים הרי אפשר לצטט פה (גם אני "חוטאת" בזאת לא פעם) אפשר גם בקלות לפזם את המנטרה שהזמן יעשה את שלו- בוודאי בזה אין לי ספק!, אבל הרי מי רוצה להיות "עבד" של הזמן? ובכלל הזמן עד כה לימד אותי כמה דברים והחשוב מכל העולם מתחלק לו לסוגים שונים של אנשים: יש כאלו שיודעים (לפחות ע"פ מה שהם כותבים) "לקחת" מהחיים את כל מה שיש להעיז ולקפוץ ולהסתער כאילו אין מחר ואני מודה "מתקנאת" בהם לעיתים, אני אישית לא אחת מהם- מודה! אצלי החיים מתונים שקולים מחושבים - רע?, אולי?! אז בתור אחת שלא מרפה משליטה עצמית, שמבקשת לדעת ולהבין ששולטת ברגש ובאינטואיציה מול השכל , אני אומרת לך כן........ כן נותנת זכות קדימה לשכל על הרגש... וזה לא נכתב ממקום של מסכנות או תחושת "קורבן", אלא ממקום של בחירה להיות ככה בנקודת זמן זו של חיי, עד שיגיע היום שארגיש מספיק חזקה לשחרר "צעקה" זהו נגמר! יוצאת לכבוש שוב את החיים מחדש, אני נשארת כאן מרגישה כל יום קצת יותר חזקה...... עבורי זו הדרך הנכונה!

מצוטטת

New member
בשמחה הייתי מכינה לך ../images/Emo96.gif

אבל אצלי הוא מגיע עם סוכרזית (כן.....ההיא עם טעם הלואי
) ואת..... אוהבת צוקר..... אז אולי בערב אציע לך
.....עדיף לא?

ophra

New member
מצטרפים ומצטרפות יקרים.....

הפחד מוכר, ידוע, עבר ועובר על כולנו.... לחלק מהפחדים אנחנו אפילו לא מודעים בשלבים הראשוניים ומתוודעים אליהם עם הזמן לומדים אותם - ומנצחים....
הגעתן/ם למקום הנכון (אם רצונכם בשיתוף, הבנה, תמיכה, חיוך ועוד כהנה וכהנה....
) בהצלחה! עפ
(תכף הולכת)

קודם כל ברוכות הבאות לחדשות../images/Emo20.gif

את רק בת 30 את ילדה מתוקה אני בת 33 עם 2 ילדים ומרגישה כמו נערה מה זה נופל עלייך? אומנם ילדים זה ברכה אך במקרה גרושים לדעתי יותר קל אינך שונה מרווקה והדרך עוד לפנייך אם הייתי חושבת יותר נכון אז לא הייתי מתחתנת לפני 10 שנים אלא 10 שנים אחריי, עכשו שאת יודעת מה לא מתאים לך את יכולה לצאת אל העולם ואל המקום הנכון עם האדם הנכון, ואין לך מה למהר כי הפזיזות מהשטן, קחי לך את הזמן לסיום הענינים וזמן לעצמך להבין מה היה למה היה ומה את לא רוצה ואז הכל יהיה יותר נעים ושמח. בהצלחה

רות 2

New member
פחד....

נימצא איתנו בתודעתנו...הוא מצב ריגשי שנובע מארועים בחייך... תני לו מקום לצידך.. ועד מהרה הוא יהפוך להיות חלק מאינטואיציה טובה שלך לזהוי הטוב ואו הרע שמולך... ברוכה הבאה.. צעירונת ..החיים לפניך קחי מה שטוב לך... תני מקום לתהליכים העוברים עליך... לכעס. לרחמים עצמיים לעיקול וקבלת המציאות וזה ,עם הזמן יביא לך את חוסנך... דפדפי בין כל דפי הפורום בטוחני ...שיהיו מילים תובנות, נסיונם של האחרים אשר יהוו לך דרך אל עצמך וחוסנך..

עוף כנף

New member
להיפרד, להתמודד ולהתאהב מחדש

ולעיונך, כתבה להיפרד, להתמודד ולהתאהב מחדש

למעלה