למה?!

FallOutGirl

New member
../images/Emo7.gif למה?!

כוסאמק!! למה לעזאזל פורום פוב גוסס?!?!?! בתור קומונה היינו מאוד מאוד פעילים.. מאוד. אז בשביל מה פתחנו פורום? לאן כולם נעלמו? ולמה יש פה שרשור חדש רק פעם בשבוע?? לא יודעת מה תעשו. פתחו פינות. שימו תמונות חדשות של פוב. פינת חדשות מהאתר שלהם שהם עיצבו מחדש מאוד יפה. רק שיחיה פה!

michalushK

New member
צודקת! :]

אבל אינלי רעיונות לפינות חדשות.. ופינות שקיימות כבר אז מתעצלים לפתוח אותן כל פעם :/

MyTearsDontFall

New member
כן יאללה ../images/Emo220.gifשאלון מוזיקהD:

השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]: השיר שהכי מתאים לי כשאני עצוב: השיר הכי משמח: השיר עם הזכרונות הכי טובים: השיר הכי מגעיל בעולם: השיר שהכי עושה לי כאב ראש: הזמר עם הקול הכי מלטף[?!]: הזמרת עם הקול הכי מלטף: הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת: הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת: כלי הנגינה הכי שווה: הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל: מוזיקה שנותנת לי כוח: אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג: אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג: מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: תחנת הרדיו המועדפת: הדיסק הראשון שקניתי: הדיסק הבא שאקנה: כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי: הכי הרבה פעמים ששמעתי דיסק מסוים, זה היה הדיסק: והאזנתי לו כמות פעמים: הדיסק ששמעתי הכי הרבה ונמאס לי ובחיים לא אקשיב לו יותר: הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: פדיחה שקשורה במוזיקה: מוזיקה שאני אוהב אבל מתבייש שאני אוהב אותה: מוזיקה: באוזניות או ברמקולים? המוזיקה הכי ישראלית שיש: מוזיקת עולם הכי שווה מגיעה מ: הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך: הכי כיף לרקוד: הכי כיף מסביב למדורה: לשיר או להקשיב? השיר הכי מעפן מהאייטיז: השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: חנות שאם אני נכנסת אליה, אין מצב שאני אצא בלי דיסק חדש: הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי): מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן? מוזיקה: רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? קאברים: כן או לא? זמרים או זמרות או להקות? השיר הכי סקסי: זייפנים: לשיר או לשתוק? גולשים בפורום מוזיקה כלשהו? שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)? ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה: שיר יומולדת מנצח: השיר עם המלים הכי דביליות: השיר עם הקשר הכי רופף בין המוזיקה למלים: רוק: בריטי או אמריקאי? הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון: השיר שאמא שלך הכי אוהבת: כשאני במקלחת אני שר: כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? מוזיקה שנמאסת מהר: כשאני מנקה את החדר אני מקשיבה ל: הסרט עם המוזיקה הכי שווה: לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו? השיר הכי שווה לאחרי החופה: על החוף, מוזיקה, כן או לא: שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד: תהנו

FallOutGirl

New member
../images/Emo80.gif אוקי.

השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]: איי רייט סינס - פאניק. השיר שהכי מתאים לי כשאני עצוב: ליינג של פאניק.. ניראה לי.. חח השיר הכי משמח: טאון קולד הייפוקריסי של לוסטפרופטס XD השיר עם הזכרונות הכי טובים: איי מיס יו של בלינק. השיר הכי מגעיל בעולם: חחחחחחחחחחחחחחח אממ.. לא יודעת. השיר שהכי עושה לי כאב ראש: קרייזי של נארלס בראקלי אם ככה קוראים לו
הזמר עם הקול הכי מלטף[?!]: ברנדון
איאן
הזמרת עם הקול הכי מלטף: היילי מפרמור. הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת: חחח אממ.. ברנדון פלוורס חיחי הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת: לאדעת. כלי הנגינה הכי שווה: באס
הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל: רוק לכל סוגיו. מוזיקה שנותנת לי כוח: הארדקור. סקרימו. אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג: סקרימו. אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג: סקרימו[?] מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: כל דבר! על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: רועשת. מה זה משנה איזה שעה? תחנת הרדיו המועדפת: גלגל"צ. יום חמישי 22:00-00:00 המסור [מוזיקת רוק בלבד P:] הדיסק הראשון שקניתי: נטליה אוריירו בכיתה ב' XD אבא קנה לי. אבל רציני משהו שממש רציתי וקנו לי מאז שהתחלתי לאסוף דיסקים זה אמריקן אידיוט בכיתה ז'. הדיסק הבא שאקנה: שכחתי
אהה.. אני חושבת שהראשון של דה יוסד.. כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי: המוזיקה! הכי הרבה פעמים ששמעתי דיסק מסוים, זה היה הדיסק: 30 פעם רצוף במשך 4 ימים. Zombies! Aliens! Vampires! Dinosaurs! - Hellogoodbye והאזנתי לו כמות פעמים: נוו 30 פעמים בערך.. ורק אותו. הדיסק ששמעתי הכי הרבה ונמאס לי ובחיים לא אקשיב לו יותר: אמריקן אידיוט[?] חח הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: דה ראסמוס הקודם.. והוא בכלל היה שבוע >; פדיחה שקשורה במוזיקה: הייתי בטאוור רקורדס וביקשתי דיסק של אפי.. ואמרתי את זה בדיוק איך שזה ניראה בעברית - אפי. חחחחחח והמוכר צחק עלי ולא הבין מי אלה XD מוזיקה שאני אוהב אבל מתבייש שאני אוהב אותה: קצת ג'סטין טימברלייק. נוו מה להתבייש? מוזיקה: באוזניות או ברמקולים? רמקולים D: המוזיקה הכי ישראלית שיש: לא שומעת מוזיקה ישראלית.. רק שייגעצ פעם בשנה.. מוזיקת עולם הכי שווה מגיעה מ: אנגליה וארה"ב[?] הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך: פאניק.. חיחי הכי כיף לרקוד: פוב XD הכי כיף מסביב למדורה: קצת להזכר בסימפל פלאן, גרין דיי, בלינק.. חח לשיר או להקשיב? לשיר! הידד! השיר הכי מעפן מהאייטיז: לאדעת.. השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: השיר האחרון שיצא לג'סי מקרטני XDDDD חנות שאם אני נכנסת אליה, אין מצב שאני אצא בלי דיסק חדש: צליל או טרוור רקורדס. הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי): ניו פאונד גלורי החדש שהגיע סוף סוף לארץ! מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן? קודם נתפסים על הלחן ואחרכך לומדים את המילים.. אם המילים לא טובות אז לא שומעים.. חחח מוזיקה: רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? יש ויש. קאברים: כן או לא? לא אוהבת. זמרים או זמרות או להקות? להקות!! השיר הכי סקסי: סקסי באק של ג'סטין טימברלייק?! חחח זייפנים: לשיר או לשתוק? לשיר! זייפנים לשלטון! גולשים בפורום מוזיקה כלשהו? פוב.. מקפליי.. שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)? יש לי במחשב דיסק דאנס אחד.. ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה: לוסטפרופטס. 22.4.07 - 99% אני שם! שיר יומולדת מנצח: לאדעת. השיר עם המלים הכי דביליות: חחחחחחחחחחחחחחחח אממ.. לא זוכרת XD השיר עם הקשר הכי רופף בין המוזיקה למלים: לא זוכרת עכשיו דיי נו. רוק: בריטי או אמריקאי? אמריקאי.. חיחי הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון: הא?! השיר שאמא שלך הכי אוהבת: השקט שנשאר - שירי מימון XD אבל היא גם זוכרת בעלפה מלא שירים של קווין. כשאני במקלחת אני שר: כל יום משהו אחר[?!] כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? בשקט! דה! מוזיקה שנמאסת מהר: רוק קליל כזה כמו אממ.. דה קילרס.. ארקטיק מונקיז.. ווי אר סיינטיסט.. כשאני מנקה את החדר אני מקשיבה ל: כל דבר שיש לי בפלייליסט. הסרט עם המוזיקה הכי שווה: באמריקן פאי 1-4 יש שירים טובים לפעמים.. חח אממ.. הווו הסיוט לפני חג המולד! חחח ואממ.. הפסקול של נחשים על המטוס?! לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו? שינגנו קצת פאניק או פוב שיקפיץ את הקהל XD חח סתם. השיר הכי שווה לאחרי החופה: איי רייט סינס XD חחח זה על חתונה וזה. על החוף, מוזיקה, כן או לא: כן. שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד: בדיוק יש לי על השולחן את 3 הדיסקים שאני הכי אוהבת בעולם - Lostprophets - Liberation Transmission Panic! At The Disco - A Fever We Can't Sweat Out Fall Out Boy - From Under The Cork Tree

MyTearsDontFall

New member
'ניי

השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]:Evanescence-Missing וRoom409 של בולט. השיר שהכי מתאים לי כשאני עצוב:Evanescence-Missing השיר הכי משמח:נמ..איי רייט סינס השיר עם הזכרונות הכי טובים:וואע, Mcfly-ill be o.k השיר הכי מגעיל בעולם:יו..ברח לי רגע,אויש להיות כמוני נראה לי, ככה קוראים לזה?וחושב עליה השיר שהכי עושה לי כאב ראש:אויש זה של נו של האישה הזאת שפעם שרה איימ לייק אה בירד הזמר עם הקול הכי מלטף[?!]:או רגע, דני ג'ונס ממקפליי, איאן מלוסטפרופטס,ברנדון פטריק וג'רארד ממיי כימיקל רומאנס הזמרת עם הקול הכי מלטף:איימי לי מאוונסנס הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת:נמ..זה ששר קרייזי הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת:נו הנלי הזאת>< כלי הנגינה הכי שווה:באס או גיטרה חשמלית רגילה הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל:מטאל,פאנק-רוק. מוזיקה שנותנת לי כוח: בולט. אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג:פאנק אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג:פאנק מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה:שירים שקטים כאלה,אוונסנס על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: רועשת תחנת הרדיו המועדפת: לא שומעת רדיו הדיסק הראשון שקניתי:וואע, של המורדים.כיתה ו'.[מודה באשמה] הדיסק הבא שאקנה:אמ, הייתי שמחה לחדש של אוונסנס או הישן כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי:כאילו מי חסר לי?בולט, אוונסנס הכי הרבה פעמים ששמעתי דיסק מסוים, זה היה הדיסק:אמ פאניק>< והאזנתי לו כמות פעמים:הרבבבבה הדיסק ששמעתי הכי הרבה ונמאס לי ובחיים לא אקשיב לו יותר:אמ, סאן אוף דורק הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק:סאן אוף דורק ומקפליי,קצת בזבוז כסף פדיחה שקשורה במוזיקה:אממ לאדעת מוזיקה שאני אוהב אבל מתבייש שאני אוהב אותה:לא מתביישת. מוזיקה: באוזניות או ברמקולים?רמקולים המוזיקה הכי ישראלית שיש:מזרחית? מוזיקת עולם הכי שווה מגיעה מ:אמ..אנגליה?ארה"ב? הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך:אמ..אוונסנס הכי כיף לרקוד:בולט!יאאא ופאניק, מזכיר לי מסיבה שהיה איי רייט סינס איך השתגעתי הכי כיף מסביב למדורה:נמ..סימפל פלאן נראהלי0_0 לשיר או להקשיב?שניהם השיר הכי מעפן מהאייטיז:טחח לאדעת השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש:אמ..שכחתי חנות שאם אני נכנסת אליה, אין מצב שאני אצא בלי דיסק חדש:טאוורקורדס הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי):בולט מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן?שניהם מוזיקה: רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה?תלוי, אבל נחמד לדעת קצת רקע על הלהקה. קאברים: כן או לא?כן זמרים או זמרות או להקות?להקות השיר הכי סקסי:אמ..XD זייפנים: לשיר או לשתוק?חחח לשיר גולשים בפורום מוזיקה כלשהו?מקפליי,פוב שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)?לא ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה:של בולט או אוונסנס שיר יומולדת מנצח:היום יומולדת? השיר עם המלים הכי דביליות:טחח לאדעת השיר עם הקשר הכי רופף בין המוזיקה למלים:אמ. רוק: בריטי או אמריקאי?שניהם טובים הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון:"אני אוהב מלפפון?" השיר שאמא שלך הכי אוהבת:לאס מואה טאמא של מייק בראנט כשאני במקלחת אני שר:הכל כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט?שקט מוזיקה שנמאסת מהר:פופ כשאני מנקה את החדר אני מקשיבה ל:הכל שיש לי הסרט עם המוזיקה הכי שווה:אמ..סיוט לפני חג המולד ונחשים על מטוס לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו? אמ..מיסינג של אוונסנס השיר הכי שווה לאחרי החופה:לאדעת על החוף, מוזיקה, כן או לא:כן שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד:בולט פאניק ומקפליי[השני]רק בגלל התקופות שהדיסק מזכיר ליD:

הגרו

New member
מיאו מיאו../images/Emo109.gif

אזהרה: פאניק! ופוב עומדים להופיע פה הרבה^^ השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]: איים נוט אוקיי - MCR השיר שהכי מתאים לי כשאני עצוב: איים נוט אוקיי - MCR השיר הכי משמח: טיים טו דאנס - פאניק! אט דה דיסקו השיר עם הזכרונות הכי טובים: פפפ מלא... השיר הכי מגעיל בעולם: מזרחית. לא משנה איזה. השיר שהכי עושה לי כאב ראש: שירים חרושים... הזמר עם הקול הכי מלטף[?!]: ?! הזמרת עם הקול הכי מלטף: כריסטינה אגילרה? הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת: מזרחית!!!111111 ברנדון פלאוורס DDDDDDDD: הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת: מזרחית!!!!!!1111 כלי הנגינה הכי שווה: אני אהיה כ"כ מקורית ואגיד גיטרה באס וחשמלית ותופים. וטרומבון וחמת חלילים D: סקוטים.. הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל: הכל חוץ מדיכאון, מטאל ומזרחית. וסוגים מסוימים של ראפ. מוזיקה שנותנת לי כוח: הלהקות שאני אוהבת [רוק-פאנק-פופ] או סתם פופ מסריח D: אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג: את התווים של השירים של פאניק ופוב ומקפליי מן הסתם. בטח גם TBS. אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג: אני לא רואה את עצמי מלחינה. אני יותר כותבת ליריקס
. מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה: כל מה שאני אוהבת לשמוע מתאים לי תמיד. על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: רועשת פול ווליום DDDD: תחנת הרדיו המועדפת: גלגל"צ כי זה מה שפתוח תמיד ברדיו במטבח הדיסק הראשון שקניתי: אף פעם לא קניתי דיסק, אבא תמיד הביא לי הדיסק הבא שאקנה: פאניק
~מתה~ כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי: פאניק! והמוזיקה עצמה. אין מצב שאנלא אשמע מוזיקה. הכי הרבה פעמים ששמעתי דיסק מסוים, זה היה הדיסק: פאניק, פוב והאזנתי לו כמות פעמים: פפפ מי סופר? XD הדיסק ששמעתי הכי הרבה ונמאס לי ובחיים לא אקשיב לו יותר: לאדעת הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק: אבל לא קניתי דיסק!!!!!!!! פדיחה שקשורה במוזיקה: שלא קניתי דיסק של ג'סטין טימברלייק
או שיש לי אחד של שרית חדד... מוזיקה שאני אוהב אבל מתבייש שאני אוהב אותה: מה זה מתביישת? אני אוהבת פופ ורוק וראפ [סוגים מסוימים] למי יש בעיה?! מוזיקה: באוזניות או ברמקולים? רמקולים דעעע המוזיקה הכי ישראלית שיש: איכס ישראלית שונאת מוזיקת עולם הכי שווה מגיעה מ: חו"ל. ארה"ב/בריטניה/צרפת. הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך: פאניק! הכי כיף לרקוד: פאניק!, פופ מסריח^^ הכי כיף מסביב למדורה: מי עושה מדורה?! לשיר או להקשיב? לזייף DDDDD: השיר הכי מעפן מהאייטיז: לאדעת. השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש: הרבה חנות שאם אני נכנסת אליה, אין מצב שאני אצא בלי דיסק חדש: אנלא קונה דיסקים הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי): לאדעת זה היה מזמן מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן? שניהם מוזיקה: רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה? גם לדעת פרטים אבל גם להקשיב, לשמוע קאברים: כן או לא? תלוי מאוד. זמרים או זמרות או להקות? זמרים זה רק ג'סטין. עדיף זמרות ולהקות. השיר הכי סקסי: לאדעת XDDD זייפנים: לשיר או לשתוק? חחח כל עוד הם לא אני או ריאן - לשתוק D: גולשים בפורום מוזיקה כלשהו? של להקות נחשב? שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)? כןכן D: ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה: פאניק! שיר יומולדת מנצח: ... השיר עם המלים הכי דביליות: חח 'כל הזמן אני חושב עליהההההה עליההההההההה...' השיר עם הקשר הכי רופף בין המוזיקה למלים: כל שיר של דה קילרז כי ברנדון פלאוורס לא יודע פאקינג לשיר!!!11 רוק: בריטי או אמריקאי? גם וגם
הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון: שאנחנו בכלל באירוויזיון השיר שאמא שלך הכי אוהבת: לאדעת מאיפה לי כשאני במקלחת אני שר: אני לא כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט? אני לא שרה ברחוב XDDDD מוזיקה שנמאסת מהר: טראנסים ומוזיקת מועדונים כשאני מנקה את החדר אני מקשיבה ל: שירים שאני אוהבת שעושים חשק לסדר XD הסרט עם המוזיקה הכי שווה: דה נייטמייר ביפור קריסמס 3D
לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו? פאניק! השיר הכי שווה לאחרי החופה: ממ. לאדעת. על החוף, מוזיקה, כן או לא: כןכן שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד: א פיבר יו קנט סווט אווט - פאניק! פרום אנדר דה קורק טרי - פוב מושן אין דה אושן - מקפליי

orw93

New member
../images/Emo205.gif

השיר שאני הכי אוהב בעולם [הראשון שקופץ לראש]:אי רייט סינס:| השיר שהכי מתאים לי כשאני עצוב: לבכות לך של אביב גפן השיר הכי משמח: אי רייט סינס השיר עם הזכרונות הכי טובים: ליינג איז דה מוסט פאן של פאניק השיר הכי מגעיל בעולם: זה על נסראללה השיר שהכי עושה לי כאב ראש: אי פיל לייק דנסין..הוא יכול לחרפן אותי הזמר עם הקול הכי מלטף[?!]: אין כזה דבר..אצל כל זמן תמצאו זיוף בקטנה הזמרת עם הקול הכי מלטף:כנ"ל הזמר שהיה עדיף שהיה בוחר קריירה אחרת:אביב גפןXDD אבל הוא השירים שלו יפים הזמרת שהיה עדיף שהייתה בוחרת קריירה אחרת: אממ.. כלי הנגינה הכי שווה:גיטרה הסגנון המוזיקלי המועדף עלי בדרך כלל:רוק מוזיקה שנותנת לי כוח: רוק אם הייתי מנגן היתי מנגן מוזיקה מסוג:רוק
אם היתי מלחין היתי מלחין מוזיקה מסוג:רוקXD מוזיקה שמתאימה לשעות הקטנות של הלילה:רוק וטראנס על הבוקר כשקמים, מוזיקה רועשת או שקטה: רועשת תחנת הרדיו המועדפת: גלגלצ הדיסק הראשון שקניתי:של קטנטנות הדיסק הבא שאקנה:לא יודעת...אולי החדש של פוב כשאני מלא זמן לא שומע מוזיקה, הכי חסר לי: המוזיקה(?) הכי הרבה פעמים ששמעתי דיסק מסוים, זה היה הדיסק:של פאניק והדיסקים של קטנטנות והמורדים והאזנתי לו כמות פעמים:המוןןןן הדיסק ששמעתי הכי הרבה ונמאס לי ובחיים לא אקשיב לו יותר:קטנטנות הטעות הכי גדולה שעשיתי בקניית דיסק:דוקי של גרינדיי פדיחה שקשורה במוזיקה:אני לא יודעת לשיר אבל נאי עושה את זה הרבהXD מוזיקה שאני אוהב אבל מתבייש שאני אוהב אותה:אין מוזיקה: באוזניות או ברמקולים?אוזניות המוזיקה הכי ישראלית שיש:משינה מוזיקת עולם הכי שווה מגיעה מ:ארה"ב ואנגליה הכי כיף לשמוע בחורף מתחת לפוך:זה לא כיף הכי כיף לרקוד:טראנסים הכי כיף מסביב למדורה:לדבר לא לשמוע מוזיקה לשיר או להקשיב?להקשיב השיר הכי מעפן מהאייטיז: אממ..כל אלה של הלהקות צבאיות השיר שהכי מעצבן כשהוא נתקע בראש:אי ברינגינ דה סקסי באק חנות שאם אני נכנסת אליה, אין מצב שאני אצא בלי דיסק חדש:דיסק קלאב באילת הדיסק האחרון שקניתי (או קיבלתי):של פאניק מהמהדורה מוגבלת מוזיקה: יותר חשוב המלים או הלחן? מילים...אבל גם לחן הוא חשוב מוזיקה: רק להקשיב או גם לדעת פרטים על היוצרים והיצירה?גם לדעת פרטים..מה תשמע שיר ולא תדע מי שר אותו?X_X קאברים: כן או לא?כן זמרים או זמרות או להקות?להקות השיר הכי סקסי: זייפנים: לשיר או לשתוק?לשירXD גולשים בפורום מוזיקה כלשהו?של הלהקות שומעים בבית מוזיקה של ריקודים (טראנס, האוס וכאלה)?לא ההופעה שהכי הייתם רוצים להיות בה:של פאניק שיר יומולדת מנצח:היום יומולדת.. השיר עם המלים הכי דביליות:כל השירים של משינהXD השיר עם הקשר הכי רופף בין המוזיקה למלים: רוק: בריטי או אמריקאי?נמנעת
הבזיון הישראלי הכי גדול בתולדות האירויזיון:זה שהיה שנה שעברה השיר שאמא שלך הכי אוהבת:שירים מעאפנים כאלה משנות הטרטח כשאני במקלחת אני שר:אני לא כשאני הולך ברחוב ושר: בקול רם או בשקט?שקט מוזיקה שנמאסת מהר: רוק קליל כשאני מנקה את החדר אני מקשיבה ל:אמטיוי הסרט עם המוזיקה הכי שווה:ארמגדון לו היית על הטיטניק והנגנים היו מנגנים ישר לתוך המוות, איזה מוזיקה היית בוחרת שהם ינגנו? משו של פאניק השיר הכי שווה לאחרי החופה:טםטםטםטם טםטםטםטם טםטם טםטם טם טםטם טם טםטם על החוף, מוזיקה, כן או לא:כן שלושת הדיסקים לקחת לאי בודד:של פאניק, פרום אנדר דה קורק טרי, בלאק פרייד

OriginalMe

New member
אני מסכימה

אבל אין לי כוח עכשיו לעשות את השאלון, הוא נורא ארוך ]]];

למעלה