ללא נושא

אמירוששש כננסס..

אם הייתי ה' והייתי יכולה לבשר לך שהכל חלום הייתי עושה זה בהכי רצון שבעולם... אבל כבנאדם מה שנותר לי זה להתפלל...ואני עושה זאת

אמיר מאמי אני מאחלת לך בריאות

אמיר מאמי אני רוצה לומר לך כמה דברים! שתהיה חזק ואם המון אמונה בלב כי אם יש לך אמונה בלב אתה תנצח את זה בגדול הרי אני אחרי מחלה קשה וגם לי אמרו שייש לי כמה חודשים לחיות נכון עברתי יסורים אבל אני אחרי השתלת מח עצם וניצחתי את זה בגדול כי אני תמיד האמנתי שיהיה בסדר ועל תהיה עצוב ותחייך תמיד ותאמין שיהיה בסדר ותיראה שיהיה בסדר נכון מה שאני אומרת לך עכשיו בטח תגיד כן בטח אבל זאת האמת ואין מציאות אחרת אם יש לך את זה זה שאלוהים רוצה לראות אם אתה תעבור את המשבר הוא שולח לך מסר ואני מאחלץ לך מכול הלב שתהיה חזק ולא להישבר כי אתה צריך המון סבלנות וכוח אז שיהיה לך שנת בריאות ואושר ממני משי של הצאט(מאיה).

יוני.....

מה זה הריח הזה? רק תדע לך שהשירשורים שלך עולים ומתכווצים רק בגלל הנודים שלך הם רוצים לשמח אותך כמה שיותר חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חולה עלייך אחוי מקווה שאלוהים יזרוק לך כל חודש 100₪ מהשמיים כדי שתוכל לבוא למיפגשים מווווווווווווואה ודרך אגב שיהיה לכולנו בוקר טובבבבבבבבבבב

ענננננננננננננהההההההההההה

סוף סוף את נכנסת לפורום אוחחחחחחחחחחחחחחחחחח כפרה עלייך הוספת צבע לפורום קצת ודבר שני בעניין שלי אם היית קוראת הכל תראי שיש לי שמחת חיים אני חייב להשאר חזק ולחיות את החיים שלי כאילו לא קרה שום דבר חוץ מזה שהיום הולדת שלי היום לפי התאריך העברי חחחחחחח מה אני יעשה שיש לי הורים פרימיטיביים והיום כל המשפוחס שלי באה לחגוג איתי על האש את היום הולדת את מוזמנת חחחחחחחחחחחחח מווווווווואה

אווווווווווווו איזה אורח יש לנו פה

תודה רפאל מווווווווווווואה אתה גבר זהב למרות מה שהיה בינינו בתחילת הבלוגים חחחחחחחחחחחחח ששש זה סוד

למעלה