כנסו.....

../images/Emo7.gifכנסו......./images/Emo7.gif

אפרת באה היום לבית ספר שלי שוב,אבל היא כבר לא תבואאאאאאאאאאאאאאאא איזה באסההההההההההההה
וכל מי שרצה שאני אשלח דברים- מעיין,היא לא ענתה על השאלות כי היא הייתה רק שעתיים והיא הייתה צריכה להיות בכל הכיתות... אבל היא מוסרת לך ד"ש חם והיא תשמח לשחק איתך אי פעם.... אם עוד מישהו שלח ושכחתי לשים אותו פה שיגיד והנה משהו משמח: אני עבדתי על העונה השניה הפרטית שלי ונתקע לי המחשב אחרי שעשיתי מלא מלא דבריםםם ולא שמרתי אני יושבת על המחשב בלה בלה...פותחת את הקובץ לעבוד עליו מחדש ואני מגלה שזה שמררררררררררר יההההההההה איזה יום כיפיייייייייייייייייייייייייייייייייייי

j e n n y lopez

New member
שייייייייייייייההההההה איזה כיף לך

גאאאאאאאאאאאאאאאדדדדדדד אני מתה!!!!!!!!!!!!11 שיייייייייייהההההההה היא תבוא שוב?1 ?!@?#?@!?!@? איפה את גרה1?!?~?

אני מכריזה בזאת על שבעה החל מ..

יום ראשון בשעה 9 כולם מוזמנים לשבעה:( להביא ממחטות וטונה דמעות עצובים ביחד, כולם בשביל אחד ואחד בשביל כולם

אני באה....

אבל אני מעדיפה אצלי בבית....כי גם שלחתי לאלו מתפוז ת'טלפון שלי לאירוח... (לא שיש לי סיכוי אבל עזבו...) וגם כי יש לי מקום וזה נוח...

....

ארגנו להם אורח בבצפר..... אבל אצלנו, כלום!!!! במקום להשתמש בכסף שהבצפר קיבל למטרות טובות (להביא כל מיני כאלה אנשים...נו אתם יודעים...) אז מוסיפים לנו מקצוע (חובה) ועוד מקצוע בחירה שיקנו לו ציוד מהכסף של הבצפר...חרא!!!! (סלחו לי על הביטוי...) ואיזה קטע היה לי היום, חברה שלי, אז יש ילד אחד שהיא חולה עליו, והיא חשבה שהשנה הוא כבר עבר בצפר...אז פתאום היא ראתה אותו במסדרון והיא דופקת צעקה כזו, ואז היא רצה אלי (סליחה למי שזה יפגע בו אבל היא דובה במידות שלא יאומן...) ואני מתתי מפחד...כאילו מישהו בממדים שלה שירוץ אליך בשיא התנופה...מה תעשה???....חחחחח.........

לכבוד השנה החדשה

הביאו אותה ליומיים בבית הספר והיה לנו היום טקס מיוחד ומתוך הגרלה איזה ילדה מהכיתה שלי נבחרה לשחק עם אפרתתתתתתתתתתתתתת אבל היא אמרה שהיא לא רואה מיכאלה אז אני רציתי רצחחחחחח ו....אני לא צ'ה שתקנאו..בחרו ביייייייי יהההההההההההההההההההההההההההההה אני לא אמרתי כי ידעתי מה תגידו אבל לא משנההה יהההההההההה אני שיחקתי ליד אפרתתתתתתתתתתת יהההההההההההההההההההההההההההההההההה ממש לידהההההההההההההההההההההה איתהההההההההההההההההההההההההההההההההההההה שיההההההההההההההההההההה אני מתההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה...........ואחרי איזה חצי שעה שעמדתי שם קפואה לא יודעת מה אני עושה חזרתי למקום כמו רובוט ואפרת עשתה לנו כל מיני קטעים ממיכאלה וסיפרה לנו כמה דבריםםםםםםםםםםםם יהההההההההההההההההההההה שיחקתיייייייייייייייייייי לידדדדדדדדדד אפרתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת תתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת תתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת תתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת תתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת תתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת תתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת תתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת דייייייייייי איזו התרגשותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת יאללההההההההההההההההההההההההההה איזה בית ספר יופי יש ליייייייייייייי אני אוהבת אותךךךךךךךךךךךךךךךךך יההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

הקיצר לא הבנתם כלום

הייתה הגרלה בטקס וילדה מהכיתה שלי נבחרה לשחק ליד אפרת חצי שעה אבל היא לא רצתה כי היא בכלל לא מכירה אותה וכמעט הרגתי אותה.....אז רציתי רצח ואמרתי למורה שלי והיא אמרה שאני אלך לשם ושיחקתי ליד אפרת שלי!!!קולטים?! עמדתי שם 30 דקות קפואה לא יודעת מה אני עושה! חוץ מדבר אחד,שאני ליד אפרת ושעבר חצי שעה ממש התבאסתי שהגן עדן שלי נגמר מהר וחזרתי כמו רובוט למקום שלי

יאוווווווו שירן איזה כיף לךךךךך

זה החלום שלייייייייייייייייי אמן שאני ישחק עם אפרתתתתת אבל נתת לה ת'מכתב?????

למעלה