כאבי שיניים

ShirShir

New member
../images/Emo7.gifכאבי שיניים../images/Emo101.gif

מה ניתן לעשות כדי להקל על דלקת וכאבים כתוצאה מצמיחת שן בינה? מעניין, מה משמעות תיזמון צמיחתן של שיני הבינה ברפואה הסינית ו/או הרפואה המשלימה? למה קוראים להן כך- "שיני בינה"? תודה!

ShirShir

New member
אין לאף אחד תשובה..? ../images/Emo10.gif

ה הק הקפ הקפצ הקפצה הקפצה!!
שירשיר.

בובי

New member
שיני בינה

עד כמה שאני יודע שיני בינה נקראים כך כי הם גדלים בזמן שבינתו של האדם מתישבת. כמו שכתוב בפרקי אבות בן 30 לבינה (אם אני לא טועה) נהוג לעקור את השינים האלה כי הם גורמות לדלקות. שתרפאי מהדלקת לכי לרופא שינים שיעקור לך אותו (אם זה רצונך) רפואה שלמה

Talia E

New member
נהוג על-ידי מי??

כל המלצה גורפת להפטר מחלק מהגוף כי הוא עלול לגרום למחלה - חשודה בעיני מיידית...
אני מודעת לכך שיש רופאים שמסוגלים אפילו לחפור כדי למצוא שיני בינה שעוד לא יצאו אפילו ולא הפריעו לאף אחד כדי לעקור אותן (גם אני נקלעתי לאחד כזה, ומהרתי לקחת second opinion) - אבל זו לדעתי חלמאות לשמה. אם השן תגרום איזושהי בעייה, למשל שן שצומחת לכיוון יתר השיניים, או בעייה אחרת, אז יש לשקול מה לעשות, כמובן בהתייעצות עם רופא שיניים שסומכים עליו. בינתיים תוכלי להרגיע את כאבי הצמיחה באמצעות מטפחת עם קרח בתוכה על המקום.

בובי

New member
רופאי שינים ממליצים על זה

נו טוב זה הפרנסה שלהם. גם אני נגד לעקור סתם שינים וכך נהגתי . אך שזה מגיע לדלקות ובעיות שונות עדיף לעקור את השן בהזדמנות הראשונה. אם אין בעיות אז אין צורך לעקור כלום. זו דעתי

Talia E

New member
ואילו דעתי היא...

שיש דרכים הרבה פחות פולשניות לטפל במצב של דלקות (ויש גם רופאי שיניים שסבורים כך).

Talia E

New member
../images/Emo52.gif פספסתי את המילה "דלקת"

ניתן לעזור באמצעות ארומתרפיה. לא אוכל להמליץ לך על טיפול מעל גבי הרשת - ממליצה לגשת למטפל. אגב, האם התייעצת עם רופא שיניים בנוגע לכך?

למעלה