יש לי חבר טוב........

sidoni

New member
../images/Emo7.gifיש לי חבר טוב........

שיש לו זוגיות ארוכת שנים ...כן הוא בגד כמה פעמים ( עשה סקס ...) יש לו איזו גלויה באטרף...למרות שהוא לא פוגש משם ... לפני מספר ימים הוא ראה שם תמונה של הבן זוג שלו עם הבולבול בחוץ.........הוא דיבר איתי ....לא ידעתי מה להגיד , לא היו לי מילים . הוא בגד בו לא אחת ....כנראה שגם ההוא ....... לא היו לי מילים להגיד ....... יש למישהוא כמה מילים ?????????

אין לי כל כך מילים

למעט העובדה הברורה לעין שמשהו בזוגיות שלהם לא מתפקד כל כך. מישהו הזכיר את המילה "כנות" או "אמון"?

yosef 30

New member
היי סידוני

אני חושב שהיום (לצערנו או לא כל אחד יחליט בשביל עצמו) במיוחד בעיר הגדולה, כל אחד צריך להכין את עצמו שהסיכוי שהוא או בן או בת הזוג שלו ולה יבגדו. ואולי בגלל שזו תרבות חדשה שמגיעה מכאן ומשם, אין מה לעשות, הפריצות היא גדולה ויש מקום להכין את נפשנו למשהו חדש שהולך ומקבל לגטימציה מאוד ברורה - כולם בוגדים אל תתרגש
לכן, אני הייתי ממליץ לך אם אתה רוצה. לשבת ולדבר עם החבר שלך. לראות איך הוא מרגיש עם זה. מה הוא חושב על כך, מה הוא הרגיש כשהוא בגד בבן זוגו. אני הייתי מציע לו לשבת ולדבר עם הבן זוג שלו. אולי באמת משהו חסר להם בזוגיות כמו שאיתיוש אמר. יש מקום לשבת ולדבר. ואם הוא בוגד והוא מצא את חבר שלו באטרף, אני הייתי שואל, מה אתה עשית באטרף
כך ש...... נראה לי אין פה מקום כלכך גדול לדראמה מיותרת, שניהם בוגדים אחד בשני. אז, או שיחליטו לפתוח את הזוגיות או שיחליטו שהם חוזרים למונוגמיות אם זה מפריע להם, והם יוכלו לבחור לראות בכך חוויה שהייתה ונגמרה. יוסף.

איך לומר... לא להעלב בבקשה ../images/Emo13.gif... תסלחו

לי, אבל אתם נשמעים כמו חבורת בתולות חסודות וצדקניות.
בגידות קורות כמעט בכל מערכת יחסים הומואית ובמערכות סטרייטיות רבות. אצל זוג אחד זה קורה הרבה ואצל אחר - פחות. אפשר לדון בזה בתוך הזוגיות ולהגיע להסכמה: שלא לעשות את זה יותר (עד הפעם הבאה) , לסלוח, לא לשבור כלים בגלל זה, לריב על זה שבוע, לריב חודש, לבכות, להיפרד (ממש טפשי, אם כל מה שהיה לכם זה נאמנות מינית, אז מגיע לכם להיפרד), ללכת מכות, לברוח לשלושה ימים, לאיים, להתעצבן אבל להשלים אחרי שש שעות. ועוד ועוד. הכאב גדול, אבל אפשר להתגבר עליו. אנחנו גברים, לא?

למעלה