יציאת מצריים חלק ב'-כוסעמק :(

Th3onE

New member
../images/Emo7.gif יציאת מצריים חלק ב'-כוסעמק :(

פרק כזה עצוב וחסר... מה שממש לא אהבתי זה המריבה בהתחלה.. שבסוף.. הם צדקו.. והקטע של מגי.. "הייתי יורה בך בכיף".. וכמובן.. המוות של הפרופסר.. מת כאשר הוא במצב הכי עלוב שיכול להיות.. ממש כמו פגוע מוחין.. ממש לא אהבתי.. (פעם שניה שאני רואה תפרק אבל לא זכרתי כלום חוץ מהירייה בחזה בפרופסור..) שוב פעם רמברנט שר הספד.. אתגעגע לבליסטרינג אידיוט של ארטורו... כזה עצוב..

Double U

New member
כן, פרק עצוב

גם די מעפן. הדמות של וויד נהיית פחות דומיננטית כבר. היא לא מוסיפה הרבה לעומת קווין, רמי ומגי שלכל אחד יש עלילה יותר מורכבת.

בקשר לפרק של היום ומותו של ארטורו

אז ככה !! כל הפרקים שהיו עד עכשיו, הגולשים תמיד עזרו זה לזה במצבים מסוכנים וניצלו ממוות , עכשיו שהפרופסור מת כל אחד אחר מהגולשים יכול גם למות , וזה מה שפוגם בסדרה , הרי אם ארבעתם גלשו אז ארבעתם אמורים לשרוד כל גלישה, עד שהם מגיעים לעולמם , דבר נוסף הרי אם הרגו את הפרופסור ארטורו בפרק הזה יכלו גם להרוג אותו בפרקים קודמים , לדוגמא:כמו בפרק שלוגן דחפה את ארטורו לחור של הגלישה שכל דבר שיצא משמה נשרף ,או בפרק גן עדן האבוד שהמפלצת תפסה את ארטורו , ועוד דבר אחרון לסיום, הרי בפרק של הפירמידות הפרופסור אמר לוויד ולרמברנט שהוא היה זה שצריך למות ולא קווין .

nick at noon

New member
אהבתי

את הפרופסור. וואו, מגי הייתה זכורה לי כדמות לא רעה בכלל, אבל בשני הפרקים האלו ממש לא סבלתי את הדמות שלה. אני לא מאמין שהיא מחליפה את הפרופסור. הסדרה משתנה מאוד בפרק הזה לא רק בגלל שמוחלף שחקן ראשי אלא מפני שעכשיו הם כבר לא גולשים ממש בצורה אקראית אלא יש להם משימה. אחרי שתיים וחצי עונות זה דווקא די נחמד השינוי הזה. הם אומנם עדיין מגיעים לעולמות אקראיים אבל הם במרדף מכוון שמטרתו להשיג את ריקמן שלו יש את הטיימר עם הנקודות ציון של עולם הבית שלהם. לגבי שני הפרקים האלו יש טוב ויש רע. סך כל העלילה די טוב. בעיקר רעיון החיפוש עולם טוב להגירה מאסיבית ומציאת עולם הבית שלהם תוך כדי זה. לתוך זה היו צריכים להכניס סיבוכים כדי שהגולשים יאלצו להמשיך לגלוש וככה הכניו דברים טיפשיים למדי: ריקמן עם המזרקים הקטנים שלו ושינוי הפרצוף המוזר הזה כל פעם. וזה שמגי לא יכולה לנשום בעולם שלהם, שזה גם נשמע די טיפשי. חוץ מזה טיפשי שקווין בטוח שהעולם שהוא ביקר ל20 דקות הוא עולם הבית שלו. הרי הוא כבר ראה עולמות שמאוד דומים. זה שהוא החביא איזו מתנה לא אומר כמעט כלום. פאק נוסף באמינות הוא זה שהם מתכננים להמשיך בגלישה מעולם אחר, לא מהעולם שאליו הם גלשו (אם כי בסוף זה לא מה שהם עושים). בעונה 2 (בפרק עם הקרומגס) נאמר שהם לא יכולים לעשות את זה. הויכוח הקשה בין רמברנט לקווין לגבי הרצון של רמי לחזור מיד הביתה ולא להסתכן מעניין ונשמע כמו הדבר היחיד בערך שנשאר מהתסריט המקורי.

G othiC A nGeL

New member
../images/Emo14.gif החלק שהם לא יכולים

לגלוש מעולם אחר כפי שנאמר בפרק עם הקרומגס יכול לא להיות נכון יותר בגלל שהם החליפו טיימר. אולי עם הטיימר החדש אפשר לגלוש לא מאותו עולם

גלבטרון

New member
הפרק בו התחילה להדרדר הסידרה

כעת כאשר הפרק שודר וכולנו כעת יודעים מה עלה בגורלו של הפרופסור האהוב שלנו נוכל לדבר קצת יותר על מדוע בדיוק ג'ון ריס דיייויס עזב את הסידרה. ובכן תאמינו או לא, אבל ג'ון ריס דייויס (פרופסור ארטורו) פוטר מהתוכנית בגלל סיכסוך אישי אם אחד מהמנהלים החדשים של האולפנים. על פי הסיפורים ועדויות מסויימות, כמה שנים לפני שבכלל הייתה תוכנית בשם "גולשים בזמן", ג'ון ריס דייויס העליב במהלך מסיבה מנהל באולפנים אשר מאז נטר לו טינה חזקה. כאשר אותו אדם נהפך למנהל בכיר הוא ראה שג'ון עובד תחתיו וגרם לפיטוריו מתוך נקמה פשוטה. בין הייתר ג'ון ריס דייויס לא אהב את הכיוון שעליו התחילה להתקדם הסידרה, דבר שגרם לחיכוך בינו לבין המפיק הראשי החדש, דיויד פאקינפה, שהחליף את טרייסי טורמה, לבקשת פוקס (וגרם לבסוף לטרייסי לעזוב את הסידרה). כל אלה גרמו לכך שהתסריט המקורי שכתב ג'ון ריס דיוויס לפרק Exodus (שאגב, לא היה אמור להיות הפרק האחרון שלו והוא דיי טוב) נקצץ ושונה כל כך עד כי הוא כמעט ולא דומה כלל לתסריט המקורי (פרט למס' קטן של קטעים בודדים) ובנוסף לכך שהם בחרו להרוג את דמותו של ג'ון דווקא בפרק הזה, הם עשו זאת בצורה נוראית שניתן רק לפרש אותה כנקמה אכזרית. לא רק ששואבים לפרופסור את המוח אלא הוא גם נורה בחזה ולבסוף מתפוצץ עם כל הכוכב. בערך מתחילת העונה השלישית טען ג'ון כי כותבי הסידרה איבדו כל שמץ של מקוריות ולכן ביססו לרוב את הפרקים על אקשן זול ועלילות מושאלות מסרטים, דבר שגרם לחיכוך בינו לבין הכותבים ולכן ג'ון לא ממש היה מאוכזב מכך שפיטרו אותו. הוא יותר היה מאוכזב עבור הסידרה, שלידבריו, היה לה הפוטנציאל להיות אחת מהסדרות הטובות ביותר במדיום. יוצר הסידרה, טרייסי טרומה, שבאותו הזמן היה "יועץ" לסידרה בתואר בלבד (טרייסי לא ממש היה מעורב בסידרה החל מבערך הפרק ה-7 מהסיבה כי התעלמו מכל הצעה שנתן), כעס מאוד על הפרק הזה (שני חלקיו) ועל הצורה בה הרגו את אחת הדמויות שלו. לדעת טרייסי הפרק הזה היה אחד מהנקודות הנמוכות ביותר בכל עולם הטלויזיה ושל הסידרה. הפרק הזה כל כך מלא בשגיאות שזה פשוט מצמרר לצפיה: - בזמן טקס הלויה של הפרוספור ווייד אומרת כי היא חא מאמינה בפרדות ובסוף הפרק היא אומרת "להתראות פרופסור". - כאשר קווין ומגי מגיעים לעולם האינדיאנים הוא אומר שהוא לא מאמין שהם חזרו 200,000 שנים אחורה בזמן אבל הוא הרי הגאון שהמציא את הגלישה, הוא אמור כבר לדעת כי גלישה איננה מסע בזמן אלא מסע בין יקומים! + וזה עוד אחרי שקוויין מסביר למגי כי גלישה איננה מסע בזמן כאשר מגי רואה את הדינוזאורים. - לא ברור מדוע אם קוויין בטוח כי הוא מצא את עולם הבית שלהם הוא לא מתכנת את הקורדינטות ופותח את חור התולעת שיקח אותם הבייתה ובמקום זאת טוען כי עליהם לחכות שהטיימר יסיים את ספירתו? יש כמובן עוד הרבה שגיאות אך לא אציין אותם כעת. אגב, ג'ון הסכים לככב במס' פרקים אם רק ההפקה תאפשר לו לכתוב כמה פרקים עבור הסידרה, דבר שלצערנו לא התממש. אבל לכל אוהבי ארטורו אל דאגה יש סיכוי גדול שארטורו האמיתי עדיין חי! לאלו הזוכרים את הפרק "תסמונת פוסט-טראומת הגלישה" בסוף הפרק שני הארטורואים רבים ואחד מהם גולש עם הגולשים שלנו. אין אנו יודעים בבירור איזה ארטורו נשאר מאחור. אבל טרייסי טרומה, יוצר הסידרה, יתכן וסיפק רמז עבה מאוד לאיזה ארטורו בדיוק גלש עם הגולשים שלנו. טרייסי כתב רק שני פרקים בעונה 3. הראשון היה "בגידה" והשני "השומר". בפרק "השומר" טרייסי לא רק הציג לנו את המחלה של ארטורו אלא ארטורו גם מציין בפרק הזה כי הוא זה עתה רק משחק פוטבול בפעם הראשונה בחייו. אבל אלו שזוכרים את הפרק השלישי של העונה הראשונה "קיץ האהבה" שם ארטורו מציין בקיעות במהלכי פוטבול. כאשר נשאל על כך טרייסי בראיון הוא השיב בחיוך "אולי עלית על משהו". לכן, מי יודע, יתכן וארטורו (האמיתי) שלנו עדיין חי בעולם הגשר הכחול.

גלבטרון

New member
תיקון שגיאה

"זה עתה רק משחק פוטבול " במקום רק אמורה להיות המילה - ראה.

Fairywitch

New member
אבל עדיין מת ארתורו כלשהו../images/Emo7.gif

זה לא ממש מנחם שמישהו אחר מת במקום מי שאהבנו

The Quickening

New member
../images/Emo7.gif עצוב!

עצוב שדמות דומיננטית בסידרה עוזבת בגלל סכסוכים בעולם האמיתי. ברור שלהחליף את הדמות בשחקן אחר כמו שעשו בסדרות אחרות זה לא הפתרון (במיוחד כשמדובר בשחקן כה מוכשר כמו ג'ון) אבל צריך ליישב את הסכסוכים האישיים ולא להרוס למיליוני צופים את ההנאה מהסדרה בגלל דברים שקרו בינם לבין עצמם - אין ספק שרוב ההנאה שלי מהסדרה היה מלצחוק מההלצות של הפרופסור ועכשיו אני לא יהנה מזה בגלל שהמנהל החליט לפטר את ג'ון. אבל כמו שפועלת הקארמה - ג'ון רייס דייויס גלגל מליונים מלשחק גמד בשובר קופות ואילו הסדרה עצמה רק הלכה והתדרדרה... עצוב גם ששינו את העלילה המקורית שגיון כתב כי אני מאמין שהיא הייתה יכולה להיות יותר טובה. עצוב גם שהרסו את העלילה של הפרק הזה במותו של הפרופסור כי סך הכל הרעיון הכללי לא היה רע כל כך. מי יודע, אולי בעולם מקביל ג'ון לא פוטר מהסדרה והסדרה הצליחה להוציא יותר עונות מסטארגייט ואפילו סרט.

The Quickening

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

אגב, גם בסדרה שלנו ראינו שלהחליף שחקן עבור דמות זה לא כזה מוצלח. לא חושב שכל אחד היה מתאים לתפקיד קווין מלורי וגם ג'רי הוא שחקן מוכשר מידי בשביל שיחליפו אותו.

CoolBoy 17

New member
עצוב עצוב אבל נשרוד

איזה פרק טוב! סוף סוף מגי הגיעה..אין עליה כמה שאני שונא את רמברנט...וגם וויד עצבנה

GrandPrix2006

New member
../images/Emo93.gif פספסתי את 2 החלקים.

אני מקווה לא לפספס את הפרק של יום ראשון. אני זוכר שחבבתי אותו!

Burger4

New member
המריבה בהתחלה - הקטע הכי חזק בסדרה

לפחות עד כה. זאת הפעם ראשונה שהם ממש הוציאו עצבים בצורה כזאת דכאונית

Burger4

New member
המריבה בהתחלה - הקטע הכי חזק בסדרה

לפחות עד כה. זאת הפעם ראשונה שהם ממש הוציאו עצבים בצורה כזאת דכאונית, ובאמת וויד צדקה.. עצוב כי עכשיו שאני חושב על זה אם הם היו גולשים באותו זמן כמו שרמי ווייד רצו אז הם היו אמורים להגיע הביתה ולא לחוות את העתיד הרע שיהיה להם..

למעלה