יוסי בנאי ז"ל

perhay

New member
../images/Emo7.gif יוסי בנאי ז"ל

בתדהמה קראתי את הידיעה על פטירתו של יוסי בנאי. לזכרו הנה קטע מ"סיפורי אברם סוראמלו" העולם זה לא מה שהיה, אומר לנו לא פעם סוראמלו בעיניים חכמות, וואללה מה אגיד לכם, העולם זה לא מה שהיה. הנה תסתכלו, פעם היו אומרים: מה שווה הבן אדם? היום חי מחר מת...והנה הגענו היום לזמנים כאלה שאומרים: מה שווה הבן אדם? היום חי היום מת ... עוד סמל של הישראליות הלך לעולמו. יהיה זכרו ברוך!

י מ י ת 2

New member
יוסי בנאי היה מספר סיפורים בחסד

הוא יכול להיות מקור השראה לרבים. חבל על דאבדין. אמן רבגוני גדול הסתלק מאתנו. תנחומים למשפחתו.

ואני בעצב קראתי את ההודעה שלך

לא ידעתי עד הרגע. אם שאלת על מקורות השראה אז יוסי בנאי ז"ל היה אחד ממקורות ההשראה שלי. עצוב

האמת שגם שלי

וכן אחיו יעקב בנאי. יש להם במשפחה מספר סיפורים שאינו ידוע כל כך קוראים לו אלי בנאי והוא נהדר כמו כל בני משפחתו לצערי הוא אינו עוסק בלספר אלא, בהיי טק וכשמתעקשים איתו אז הוא מוכן לספר קצת.

NAVVAN1

New member
יוסי בנאי,יהי זכרו ברוך

היום בתחנת קול הקמפוס,106 fm , קול צעיר של מגישה האומר לאחר השמעת שיר אותו שר יוסי בנאי, "אנחנו פותחים בוקר של כיף,זה היה שיר אותו שר יוסי בנאי, שמעתי שהוא מת הלילה, לא נורא יוסי יש לך הרבה חברים למעלה, ועכשיו שיר מגניב של להקת... ולרגע עצרתי בכעס, ואחר חייכתי בעצב, ונשאר חיוך זה החיים, כל כך הרבה נתן לי האיש, כך כך הרבה אפשר לקבל מאיש. יהי זכרו ברוך

למעלה