יום עצוב

Better Man

New member
../images/Emo7.gifיום עצוב../images/Emo7.gif

אפסו הסיכויים לספין אוף לפיית', אליזה המטומטת חתמה על סדרה אחרת. בהזדמנות זו אני חייב לצעוק
"מעודדת צמודות" זה הסרט הכי מחורבן שיצא לי לראות בחיים
הלואי והסדרה החדשה שלה לא תצליח, ושתמשיך לעשות עוד סרטים סוג ז' לילדי החטיבות ושתעלם מהר מאוד, כמו שיקרה לשרה מישל גלר אחרי העונה השביעית. כמה רוע...אלוהים... סורי

Bufreak

New member
אני דווקא שמח

אני מהיותר פסימיים. אני פשוט לא מאמין שהסידרה על פיית' יכלה להיות הסידרה שתחליף את באפי. ויותר גרוע,אני חושב שהיא הייתה יורדת אחרי עונה ומביאה חרפה על הג'וס-וורס. מה לעשות. חבל ללעוס משהו יותר מדי...

Better Man

New member
כמה שאלות קטנות

למה אתה לא מאמין בסדרה? למה אתה חושב שהיא היית יורדת אחרי עונה? למה? קצת פירוט לא יזיק מאוד מגניב לבוא ולומר "אין על באפי, המקור תמיד יותר טוב" אבל על מה אתה בדיוק מבסס את זה? ---------- ג'וס הוא גאון!, הבנאדם הזה כתב את המחזמר, את האש, את רסטלס(!!!!!),את הגופה, ג'וס אמר בראיון שאם דאקו תסכים לספין אוף הוא בפנים, ואם הוא מסכים לסדרת ספין אוף על פיית' אני בטוח שהוא כבר יודע לאן רוצה לקחת אותה, במוח הגאוני שלו כבר מתחילים להיווצר רעיונות מבריקים. מלבד זה שפיית' היא דמות פי כמה וכמה יותר מעניינת ורבדית מבאפי (על הנושא הזה כבר חרשנו מספיק אז נעזוב..).

B a n j o

New member
מה???????????

עושים סידרה חדשה למק'גיוור???? פה באמת אין על המקור

idan3k

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא../images/Emo70.gif

לא נכון! אבל היא לא כבר חתמה על הספינאוף??? חשבתי שבטוח יהיה! אולי זה בנוסף? אולי היא עושה גם וגם?? אמן שלא יהיו לסדרה יותר מ8 פרקים! אבל אתם קולטים??? זה אומר שבאמת אין יותר באפי! נו-מור סלייר!

Buffybot

New member
damn @##**$#%#

איזה מעצבן, היא הייתה הסיכוי שלא ייעלם באפי מהעולם! איזה בת מזל היא, איך פתאום בבת אחת מציעים לה תפקיד ראשי בשתי סדרות! היא התפתחה אחריי באפי, אנשים מכירים את שמה משם. איך היא עשתה לנו את זה? ובכל זאת כנראה היא רוצה לא להיתקע עם הדמות של פיית', כמו שלהרבה קורה. יש בזה משהו... אבל בכל זאת אני גם רוצה שתראה שהיה לה עדיף לקחת את הספין אוף של באפי.

לiלה

New member
אוף.......

לדעתי זה דווקא היה רעיון טוב של ספינאוף לפיית'........ גם ככה לדעתי היא תהיה חייבת לבוא בתפקיד אורח בסוף והיא שחקנית ממש מעולה...

Wicked Wicca

New member
עם כל העצבים...

על אליזה, אני מאחלת לה הצלחה ושעוד נשמע ממה הרבה (למרות הבגידה הקטנה)... גם לכל שאר השחקנים. אני מאוד מקווה ששרה ואליסון לא יעלמו לנו אחרי שתיגמר הסדרה... או.קיי, אז עכשיו זה כמעט רשמי, העונה השביעית זו העונה האחרונה... קצת קשה לי לתאר את החיים שלי בלי פרקי באפי חדשים מידי שבוע. אני לא בטוחה שאני אשרוד... אל תשכחו שיש את "ריפר" ו"אנג'ל" שיזכירו לנו את באפי, ככה שהיא לא תשכח כל כך מהר. ועוד פעם, בהצלחה לכל השחקנים, שרה, אליסון, אליזה, ניקולס,אנתוני, ג'יימס, מישל וכל מי ששכחתי...

אתם יודעים מה יהיה ממש מצחיק?

אם בריפר, אז זה כאילו יהיה על שנותיו המוקדמות של ג'יילס, פוסט צופה, ולא ישחק אותו אנתוני סטוארט הד, אלא ספייק! כאילו, ספייק ישחק את ג'יילס! כי, ץחשבו על זה, שניהם בריטים, וריפר די מזכיר את ספייק, בהתנהגות... אז זהו! סתם נקודה למחשבה

למעלה