חייבת לשתף

כיפכפית

New member
../images/Emo7.gif חייבת לשתף

בוקר טוב, מתנצלת מראש, זה קצת ארוך: אני מהרואות ולא נראות, וחייבת לשתף כי אתם בטח תבינו: אתמול, בשעה טובה, בעלי התחיל עבודה חדשה, קיבל מכונית חדשה ויצאנו לחתונה בבאר שבע. מיד עם תחילת הנסיעה , בעלי הפתיע אותי בדיסק שאני מחפשת כבר הרבה זמן "אותו מקום אותה הרוח" של עמיר היקר. הוא רכש את הדיסק המשומש מחנות האוזן השלישית, התלהבתי, שמחות קטנות... ומזה שבעלי שלא אוהב אותו כמוני, קנה את הדיסק. בקיצור. אחרי המנה הראשונה, ביקשתי שנחזור (נסיעה ארוכה לתל אביב), אבל אוי, פרצו לאוטו (החדש!!!) והגרוע מכל - גנבו את הקומפקט והדיסק בתוכו... אוף!!!

ג ר צ י ה

New member
כיפכפית, לפחות שמעת פעמיים בכייף,..

ויש כאלו שאפילו יד שניה לא מצליחים למצוא, מצער לשמוע, אבל, מה שכן, בעלך יצטרך עכשו להתאמץ פעם שניה, ואולי ימצא שנית, בהצלחה

../images/Emo7.gifכיפכפית היקרה

משתתפת בצערך ומבינה את כאבך. אבל הכול לטובה תהיי בטוחה !
כנראה לגנב יש טעם טוב והוא גם רוצה להנות חחחח....

הגנב המנוול היה חכם~

הוא גנב משהו איכותי מאוד את הדיסקים אני מתכוונת אני מקוה שדרך השירים של עמיר היקר שלנו והטוהר שבו יעביר לגנב את המסר אם הוא ישמע את השירים בכלל.. איך לחיות בחיים ישרים וטובים יותר ללא שטויות, והלואי ואלוהים יפצה אותכם על אותה גניבה. כי גנבים לא נהנים ממה שהם גונבים תאמיני לי זה כמעט 90% הכל לסמים שלא נדע..

ckshooni

New member
אל תבכי../images/Emo140.gif

לפחות יש לך בעל חמוד...והוא בטח ישיג לך עוד דיסק אם זה מעודד אותך לי התקלקל הרדיו -דיסק שיש לי ליד המיטה ואתמול לא הצלחתי לישון כי מאוד התחשק לי לשמוע את עמיר להירגע אחרי יום ארוך..\

Nahoum

New member
איזה בעסה זה!!

איזה בעסה זה ואני מדבר גם על זה שגנבו את הדיסק, וגם זה שאת רק קוראת ולא כותבת
אם זה נלקח, תהיי בטוחה שמתישהו הדיסק יגיע שוב, (מקווה בשבילך ובשבילי
) יום טוב, נחום
.

כיפכפית

New member
../images/Emo24.gifלא נותנת ליאוש יד... וגם, כל

נחום, חייבת להגיד לך, שבתור מנהלת פורום באתר אחר (NRG), אני חייבת להגיד לך שאתה עושה עבודה מדהימה! תענוג לראות איך שאתה מנהל את האתר. כן ירבו כמוך... שרית

ו ר ד ב

New member
שרית

תנסי בחנות צליל בקניון הסביונים ביהוד חייב להיות להם שם ואם לא הם יזמנו שווה לנסות

למעלה