חוזרת הביתה...

רינתילה

New member
זוהרה יקרה ../images/Emo7.gif

לא פתחתי את המחשב לכמה ימים - ופתאום הודעה כזו... אני יושבת ליד המחשב ופשוט בוכה. אין לי מילים לנחם. האובדן כל-כך גדול... ההחלטה שלכם היא החלטה אמיצה וכואבת מאוד, אך לא נראה לי שהיתה ברירה אחרת. העובדה שהיית כבר פעמיים בהריון נותנת תקווה להצלחות חדשות בקרוב! ליבי איתך!
רינת.

זוהרה אני איתך בכל מהלך העיקר ..

שתרגישי טוב אם מה שאת עושה זה הגוף שלך והתינוקת שלך ... לכן את צריכה להיות שלמה עם עצמך .. אוהבת ומאחלת לך הצלחה מחודשת בקרוב
יונית החיננית

רונצי

New member
זוהרה, החלטתם החלטה אמיצה.. ../images/Emo23.gif

אני מלווה את הפורום הזה כבר די הרבה זמן, אני לא כותבת הרבה אבל ליבי כל הזמן איתכם. כמעט התעלפתי כשאחרי שלושה ימים שלא נכנסתי לפורום ראיתי את הכותרת של הודעתך. אני מחזקת את ידיכם, שלך ושל אישך היקר, על ההחלטה האמיצה שלקחתם. נכון התקופה הקרובה תהיה קשה אבל אני מקווה שתוך זמן קצר תהרי שוב והפעם הסוף יהיה תינוק או תינוקת או שניהם שיהיו מושלמים והעיקר אתם תהיו שלמים... לא שזה משנה משהו אבל ההחלטה שלכם (בעיני) היא ההחלטה הנכונה ולא רק מבחינתכם אלא גם ובעיקר מבחינת הילד...כי הרי הוא/היא זה מה שחשוב באמת וכולנו רוצים שילדינו יוולדו לתוך עולם יפה ומאושר... תהיו חזקים, ליבי איתכם ושלא תדעו עוד צער ל-ע-ו-ל-ם.

זהרה יקרה

קבלי ממני כוחות גדולים להתמודד עם כל הבלתי אפשריות של חיינו. היי שלמה עם עצמך למרות שהכל קורה וקורה גם ברגע זה בתוך הגוף תנסי להחיות את עצמך ולנשום עמוק כדי להזרים כוחות חדשים. כ"כ הרבה פרידות בחיים אי אפשר להתרגל או להבין את זה גם לא להשלים אבל את תחיי וחזק והרבה הלוואי ותתמלאי מהר בילד שלם ובריא וייטב לכולנו קבלי נשיקה ממני אינשם שאיבדה לפני כמה שעות את העובר ואת החצוצרה וכואבת מאד מאד.

עמית@

New member
אינשם אהובה, כואב בתוך כל הבליל

לשמוע עלייך ועל קורותייך מחבקת

אלסי

New member
אינשם יקרה כל כך

שמופיעה לעיתים רחוקות ותמיד עם מילים חמות ועוטפות,הבאות עמוק מתוך הלב והנשמה,ושאפילו עכשיו מצניעה את ההודעה הכואבת והאישית ומנסה לעודד אחרת. שיגמר כבר הכאב הזה,הצער והקושי. מחבקת חזק חזק מרחוק ומעבר לכך נשארת בלי מילים,רק עם תקווה עצומה בשבילך לימים טובים יותר במהרה.

../images/Emo14.gif

רוצה לחבק אותך מכאן, כי אין מילים שינחמו. תעצומות לבך אדירות, שברגע קשה כל-כך בחיך את מוצאת את הכוחות לתמוך. כמו שאמרת, אי אפשר להתרגל, רק להמשיך הלאה. מי יתן ובמהרה תתמלאי גם את בילד שלם ובריא. מרב

../images/Emo7.gif ../images/Emo10.gif ../images/Emo7.gif ../images/Emo10.gif

אינשם שלי.......
אני מצטערת. רציתי וקויתי המון המון המון. למה? למה? למה? אוף... אוף.... אוף...... אוף......... אני רוצה לשלוח לך
וגם
חמים ממני. את אדם כל כך מיוחד ומקסים, שזכות גדולה לי להיות חברה שלך. ואני כל כך רוצה לעזור לך, אבל אני לא יודעת איך??? בבקשה תאמרי לי
...... שלך תמיד. סאני.

עידית ד

New member
אוי לא.......

אין לי מילים מחבקת חזק ונידהמת כמו תמיד מהאינשמית שלנו...
עידית

אינשם יקרה יקרה

קבלי חיבוק ממני על אובדנך הנורא. מי כמוני מבינה אותו. מקווה שזה הסוף לשרשרת הצער הקשה הזו. היי חזקה שלך, זוהרה

תודה לכן על הלב הפתוח שחושב ומרגיש

מצוקה של מישהי אחרת.כל הכבוד ממני. עם כל הזהירות שלי והפחדים הרגשתי כ"כ חם . תודה ממני. יש לי עדיין להחלים מהפגיעההנפשית בעיקר גם כאבים פיסיים ובעיקר לעבד בראש מה קרה ואיך הצלתי את עצמי כי הקשבתי למה שקורה בניגוד לדעתם של הרופאים רגע לפני שהתפוצץ בתוך הבטן ואז היה רע הרבה יותר. יש לי בלי סוף מחשבות וגם קצת הרגשת רשלנות .לזהרה קראתי בלי סוף חומר מהרגע שקראתי עם איזה החלטה את מתמודדת ו....זה בלתי אפשרי אבל נכון לעשות. לכולכן סאני ענת ואלסי עמית שושי עדית הרמוניה אולה לכולכן תודה ממני. רוצה שיהיה טוב אינשם

טלי2

New member
אוי זוהרה יקרה ../images/Emo7.gif

אני כואבת איתך מאוד, אבל בשלב זה ממקדת את עצמי רק לתמוך בך ולחזק אותך, כי מגיעה לך כל התמיכה שבעולם בימים האלו. מקווה איתך לימים טובים יותר ומחבקת חזק.

שירלי.ה.

New member
זוהרה, כתבתי לך מייל לכתובת בוואלה ../images/Emo25.gif

אין לי מה להגיד יותר מאשר אמרתי שם. מאחלת לך רק אושר בעתיד. שירלי.

יעל30

New member
רק לבכות

אני קוראת את כל מה שהאנשים הטובים כתבו לך, ואני ממש בוכה עם דמעות (לא רעיון כל כך טוב במשרד....) כל כך הרבה אמוציות שנראה שנאמר הכל. בכל אופן, ההחלטה נראית לי מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד נכונה. אין ספק שאתם מונעים שנים ארוכות של סבל לכם ולה. מאחלת לכם המון טוב בהמשך

למעלה