חוזרת הביתה...

../images/Emo7.gif חוזרת הביתה...

כפי שכתבתי גם בפורום הריון אחרי. קיבלנו החלטה קשה לסיים את ההריון בשלב הזה עם מום בדרגת קושי חמורה של חיך ושפה שסועים. האצבע לא קלה על ההדק, האמינו לי, אבל זו ההחלטה. מבקשת עידוד, אני יודעת שתעבור עלינו תקופה קשה קשה. בבקשה לא לנסות לשנות את דעתי, זה יקשה עלינו ויבלבל. זהו, בקרוב אשנה את שמי, כי ההצלחה היא בתינוק בריא ולא בהריון שלא שלמים איתו. זוהרה

עמית@

New member
זוהרה.

אני מבינה שאת לא רוצה דיבורים, אז אני שותקת ומקווה שאוכל להועיל באיזשהיא דרך בעתיד או בהווה
עמית

נועם@בת

New member
בוכה איתך יקירה

אנימשוכנעת שימים קשים מאוד עוברים עליכם עכשיו. לא הייתי רוצה להעמיד את עצמי במקומכם. ובודאי לא לבקר או לשפוט. זה ההריון שלכם והחיים שלכם, ואתם אחראים על ההחלטה. מחבקת חזק, ומתפללת שמה שיהיה יהיה נכון וטוב.
נועם

..נעמה

New member
זוהרית שלי ../images/Emo23.gif

בוכה איתכם. קיבלתם החלטה אמיצה ואני איתך לאורך כל הדרך. כואב לי על כל המכשולים שאתם עוברים והלוואי ויכולתי לעזור. אני פה בשבילך תמיד אוהבת אותך

שחר חדש

New member
זוהרה, מצטערת איתך

קיבלתם על עצמכם החלטה קשה ואמיצה מאוד. אין לי ספק שלא היה קל לגבש החלטה, ועוד יותר קשה יהיה לבצע אותה. אבל, במקרים האלה אין "החלטה טובה" או "החלטה גרועה". הכי טוב ללכת לפי האינטואיציה הראשונית, ואם זה מה שאתם מרגישים תעשו את זה. אין לי ספק שאתם עומדים בפני תקופה קשה. מקווה שנוכל, ולו במעט, להקל עלייך / עליכם בתקופה זו. נשיקות וחיבוקים. שחר.

love joy

New member
זוהרה, ../images/Emo11.gif

זוהרה, איזה הלם, אין לי מילים, רק הלב בוכה ממש ואפילו דמעה יורדת. (מכיוון שאני לא קוראת את פורום הריון אחרי, ההלם מוחלט) אני בטוחה שההחלטה קשה מאוד מאוד,לכן רק נותר לי לתת יד לעזרה (אם אפשר), כתף לבכי, ואצבעות רבות להצלחה עתידית עד ללדת תינוק בריא ושלם. עצובה יחד איתך. שולחת חיבוק ענק
LOVE JOY

הלב נשבר אהובה ../images/Emo14.gif ../images/Emo7.gif

החלטה קשה קיבלת ואני משערת שצריך אומץ רב עבורה - שבודאי יש לך. לבי איתךנשבר שוב
ושוב. כל כך כואב לראותך ואני מתה לחבק חזק ולהגיד שהכל יעבור ואחרי הכל תבוא עוד הצלחה, ותינוק בריא ומושלם יהיה לך בודאות. בוכה ושולחת את אהבתי הרבה

סיגל 01

New member
גם אני מחזקת

כל החלטה שתחליטי, היא החלטה שלך. ובכל זאת, הייתי עושה בדיוק כמוך. החשוב ביותר הוא תינוק בריא. אני מצעיה לך להשאר עם השם, את תצליחי בחודש הבא. מבטיחה לך ומחזיקה אצבעות.

יעל@

New member
זוהרה

זו לבטח את ההחלטות הקשות ביותר שהיית צריכה לקחת. מקווה כי תיהיו חזקים. יעל

עידית ד

New member
אוי זוהרית חמודה..... ../images/Emo7.gif

אני לא בדיוק יודעת מה להגיד לך אבל חשוב לי שתדעי שאני הייתי עושה בדיוק כמוך החברה שלנו לא קלה אנחנו רוצים ילדים אבל אנחנו רוצים שיהיה להם טוב בעולם הזה - עד מה שאפשר אני מחבקת אותך חזק חזק תהיו חזקים עידית

תודה על העידוד

הדמעות ניגרות וניגרות. הלב מסרב להאמין והיד מלטפת את הבטן שהתחילה להתעגל ומבקשת סליחה מילדתנו. היבטתי אתמול בתמונות ובקישורים ששלחו לי, והדילמה קשה קשה. התייעצנו היום עם הרופא שלנו שאנו סומכים על דעתו, והוא שלרוב משאיר את ההחלטה לזוג, היה נחרץ בדעתו מאי פעם. הוא אמר שכל הלילה חיפש עבורנו חומר ושמדובר בסיפור לא קל. אני בסה"כ עוד צעירה, הייתי השנה פעמיים בהריון ואני מקווה שבקרוב אהיה שוב. המהירות נובעת גם מהעובדה שזה שבוע מתקדם להפלה ולא הייתי רוצה להיגרר ללידה מוקדמת. תודה שאתם איתי, זה חשוב לי מאוד לדעת שאנו לא לבד. הגרידה תהיה כנראה ביום חמישי, שכן עליי לעבור ועדה להפסקת הריון, לחתום באופן וולונטרי על הפסקת הדבר שרצינו יותר מכל דבר אחר בעולם. זוהרה העצובה.

../images/Emo24.gif זוהרה יקירתי ../images/Emo24.gif

מאז אתמול בערב אני חושבת עליכם ללא הפסקה ועצובה כל-כך על מה שאתם עוברים אני כאן בשבילך תמיד. מתפללת שמהר מאוד תעברי מכאן הלאה, לתשעה חודשים מלאים, מושלמים ומאושרים
כוכי

אני קוראת מה שאת כותבת, ואני ../images/Emo7.gif

אני ממש מצטערת.... כואב לי כל כך.... בשביל שניכם.... ואני יודעת מה זה ללטף בטן ולהיפרד ממשהו שכל כך רצית....
אני יודעת לצערי טוב מאוד....

ligo

New member
הו זוהרה

אני לא יודעת למה, בפעם שעברה חשבתי לעצמי שמדובר במום קוסמטי קטן שאפשר לתקן אחרי הלידה. קיוויתי שזה מה שיהיה. כואב לי כל כך ואני יכולה רק לדמיין לעצמי את הכאב שלכם. אבל כפי שאמרת- את עדיין צעירה ועוד יהיה לך הריון מושלם וילד מושלם. נקווה שבמהרה!

רוני@30

New member
זוהרה - תמיכה, חיבוק, אנרגיה חיובית

וכל דבר אחר שאת עשויה להצטרך - אני עומדת לרשותך. חזקו ואמצו, רוני

לחברתי האהובה ולאיש שאיתה ../images/Emo14.gif

אני כותבת לכם גם כאן. מאז הצהריים הדמעות שלי לא מפסיקות לרדת. עצוב וכואב שכך קרה. ואני יודעת שקיבלתם החלטה אמיצה שלא היה קל לכם לקבל, אבל אני חושבת שהיא נכונה. התקופה הקרובה תהיה לא קלה ואנחנו נעזור לכם לעבור אותה. בינתיים אנחנו שולחים לכם חיבוקים וירטואלים ורוצים שתדעו שאנחנו כאן בשבילכם
אוהבים אתכם מרב וערן

הרמוניה

New member
מוסיפה את אהבתי

ומקווה שהחום והאהבה שעוטפים אתכם כאן יקלו במשהו על הכאב הנורא הרמוניה

salpter

New member
הלב דואב עם קראת הודעתך

החלטה קשה לקחתם על עצמכם, מקרה קשה אבל הביטו על על הצד החיובי את בהריון, הצליחו לגלות זאת (פעם לא גילו זאת, לפני שנים הייתה לגיסתי חברה טובה עם שפה זו וזה היה סיוט בשבילי הייתי חולמת על זה בלילה בזמן הריון) לכן נמנעתי לפרט או להגיב אתמול לספר על כל התהליך לכן זיכרו שמנעתם סבל נוסף לתינוק שאך נולד הן פיזי והן נפשי, פסיכולוגי. איתכם לאורך כל הדרך דפנה.

למעלה