חברים?

../images/Emo7.gif חברים?

אני לא יכולה לסבול שאני כל הזמן מתקרשת לאנשים והם בחיים לא יחזירו תשובה. אני יכולה להתקשר פעמיים-שלוש בחודש והם פשוט לא מתקשרים, לא להזמין ולא לשאול מה נשמע ולא כלום. שאני מתקשרת הם נחמדים ועלק מתעניינים, אבל אף פעם לא יצלצלו חזרה. לא מבינה למה, אני באמת תמיד נחמדה ועוזרת ומתעניינת והם שמים פס ולא מצלצלים. מי צריך חברים בכלל? בשביל מה?

תות15

New member
צודקת..

חברים זה ראסמי שיט.. יעני צריך אותם אבל צריך גם לשים גבול כמה אתה זקוק להם.. אני זקוק לחברים שלי בתור אנשים שאני מבלה איתם ומשתף אותם באופן מוגבל, ואפילו מוגבל מאוד.. ככה זה גם גורם לצמצום מספר האנשים שיכולים בכלל לפגוע בי.. ילדה, את סתם אוכלת את הלב, תעשי מה שבא לך ותרגישי טוב, הם לא שווים את הכאב שלך..

אני כבר לא ילדה :(

אני אמא לילדים ואני מנסה להיות בקשר עם הורים מהגן שלהם, מזמינה את הילדים שלהם אליי או להפך ולפעמים באה (לרוב הם לא יכולים) ואף פעם לא מזמיניפ אותי או מתקשרים אליי, לא קרה בכלל! זה נורא מעצבן ומעליב, כי אני באמת נחמדה ומזמינה ומדברת לכולם יפה ואנשים לא מעוניינים, לא מתקשרים ולא מזמינים בקושי (לרוב הילדים שלהם מתקשרים לילדים שלי, הם בני 5). אבל ההורים לא. וגם לא חברים אחרים. אין לי מושג למה אבל זה גורם לי להאמין יותר ויותר במשפט "חברים יש רק באגד".

תות15

New member
חכי לשושי..

היא תוכל לייעץ לך הרבה יותר טוב מאיתנו..

אמממ...

תראי את בונה קשרים של חברות דרך הילדים שלך.. לא נראה לי שזה דבר הכי טוב... יש אנשים שאין להם את הזמן בכל זאת זאת כבר מסגרת משפחתית יש את הבית הבעל והעבודה.. כמובן האוכל הניקיונות הילדים... כנראה שלאותם אנשים אין בדיוק את הזמן הזה.. והם רואים בשיחות איתך פשוט כאמא לחבר של הילד לא כחברה ממש... אני בטוחה שאת תמצאי חברה שתדבר איתך כחברה לא כאמא של החבר של הילד מהגן.. ואז הכל יסתדר.. היוזמה תהיה הדדית... אומנם במסגרת המשפחתית קצת יותר קשה לשמור על קשרים.. אבל תמיד מוצאים חברה מהעבודה.. מהשכונה.. או מכל מסגרת כלשהי שבה את נוטלת חלק... ובאמת תחכי לשושי אולי היא תדע יותר מאיתנו... בכל מקרה אנחנו עדיין לא במסגרת שאת נמצאת בה אז אולי אנחנו רואים דברים אחרת...

Aussie Girl

New member
לא יודעת...

כל אחד מאיתנו כאן חווה שמהו לא נעים עם החברים שלו. עלק חברים. פגיעות, בגידות, עלבונות, כעסים ומה לא. אבל אנחנו ממשיכים ומנסים להכיר חברים חדשים בתקווה שיום אחד נימצא חבר אמיתי! מישהו שתמיד יהיה לצידנו, לא משנה מה! אני מאמינה שגם את תמצאי לך חבר/ה אמיתיים וטובים! אל תפסיקי לחפש! ובהצלחה!

EarthWind

New member
אני מהצד של "לא מתקשרים"../images/Emo19.gif

תשמעי, אני מהצד של אלו שלא מתקשרים. לא ממש אוהבים את הטלפון. היו מקרים שחברים שלי התקשרו כשלא הייתי בבית ולא החזרתי צלצול וזה לא בגלל שאני שמה פס עליהם... זה מהסיבה שיש אנשים שלא אוהבים כל כך את הטלפון, או שאמא שלהם מנג'סת שזה יקר או אלוהים יודע מה! לדבר בטלפון לא קובע מידת חברוּת!!! אם את רוצה, תקבעי איתם פגישות ותיפגשי איתם ואז אולי תראי שהכל סבבה...ואם יש בעיה את תראי את זה. אם יש להם איסייקיו או תוכנה אחרת של מסרים - זה ממש מצויין לדבר איתם ככה. (ככה אני מדברת עם כל החברים שלי!) ואפשר גם הודעות בפלאפון. אל תכעסי עליהם סתם ככה... זה שהם לא מתקשרים לא אומר שהם לא אוהבים אותך! וחוצמזה, כדאי שאולי תקבעי יותר פגישות מאשר לעשות שיחות ארוכות בטלפון. הרבה יותר כיף לראות זה את זה, לבלות... חופש!

sh53

New member
קישור לרשימת כל הקהילות

פה אני מציעה לך לעבוד עם 2 חלונות פתוחים: באחד החלונות יהיה את הקישור הזה ובחלון אחר כל פעם תחפשי את הקהילה שאת רוצה להוסיף למועדפים שלך (יש אפשרות להוסיף 10 קהילות למועדפים). כדי להכיר אנשים זה לוקח זמן, את תכירי לאט לאט את האנשים, ייקח להם זמן להכיר אותך, לבטוח בך, לספר לך סיפורים אישיים, להתכתב איתך במסרים, בין לבין יארגנו מפגשי פורומים ותוכלי לבקש להגיע גם (אם תהיי כבר ותיקה בפורום, אז אני מניחה שבכלל לא תצטרכי לשאול אם אפשר להצטרף, אלא זה יהיה ברור שאת רשאית להגיע אם את יכולה). בקיצור זה ענין של זמן. תוכלי להכיר אנשים, לבלות איתם (גם הנאה וגם הכרות), תוכלי בפורום להנות מדברים אחרים (בכל פורום יש משהו שייחודי לו ומנוהל בצורה שונה, כך תראי באיזה פורום נעים לך יותר ובאיזה פורום פחות). את יכולה להצטרף לפורומים (לדוגמא): נשואים נשואות נשואים טריים (לא יודעת כמה זמן את נשואה, בכל זאת אם את רואה שהפורום לרוחך ואת מוצאת בו ענין, אז למה לא לנסות להשתלב בו?). 30 פלוס או 40 פלוס (לא יודעת בת כמה את), אבל עדיין מה שחשוב זה הרוח שנושבת בפורום ולא שם הפורום שמתנוסס מעל.
ונשמח לשמוע עדכונים על צעדייך הראשונים, גם אם זה צעד אחד קטן או משהו משמח קטן, תמיד כיף לשמוע דברים משמחים

As היחידה

New member
את מוזמנת גם להכיר את שושי

היא בגילך וגם לה חסרים חברים
טוב לא אבל שושי היא אחלה

למעלה