חבל שקרה כך

מצב
הנושא נעול.

גודילי

New member
../images/Emo7.gifחבל שקרה כך

חבל שקרה כך
היום בבוקר בלי שום הקדמה הופיע לי מחזור אני ביום ה- 16 לנטילת פרוגינובה ללא שום מעכב או כל דבר נוסף מלבד הפרוגינובה. לצערי הרב אני לא אסע כמתוכנן ביום שישי ופרופ' זיידמן אמר לי שאצטרך לחכות שוב לתורמת אחרת וזה יהיה בסביבות עוד חודשיים כמה חבל לי שהייתי כל כך קרובה עם הרבה צפייה והיא נגוזה.

חל7

New member
מצטערת לשמוע גודילי יקרה !!!

חבל שקרה כך
היום בבוקר בלי שום הקדמה הופיע לי מחזור אני ביום ה- 16 לנטילת פרוגינובה ללא שום מעכב או כל דבר נוסף מלבד הפרוגינובה. לצערי הרב אני לא אסע כמתוכנן ביום שישי ופרופ' זיידמן אמר לי שאצטרך לחכות שוב לתורמת אחרת וזה יהיה בסביבות עוד חודשיים כמה חבל לי שהייתי כל כך קרובה עם הרבה צפייה והיא נגוזה.
מצטערת לשמוע גודילי יקרה !!!
מקוה שלכשתהיה נסיעה זאת תהיה הנסיעה המנצחת שלך !!!

שושקה543

New member
תחשבי תמיד חיובי

חבל שקרה כך
תחשבי תמיד חיובי
נשמע קלישאה, אבל אני באמת מאמינה שהכל נעשה לטובה. כנראה שהתורמת הזאת לא מתאימה לך מאיזו שהיא סיבה, ואז זה לא היה מצליח. כך שבעוד חודשיים הכל ילך חלק ומוצלח. בהצלחה.

ayoosh

New member
צר לי../images/Emo201.gif

חבל שקרה כך
צר לי

אבל טוב שזה לא קרה כשאת בדרך לשם... אגב- אני יודעת מנסיון שלי וגם מאחרות שזה שהם אומרים חודשיים לפעמים לקוח הרבה פחות (מלבד מצבים של חגים שלהם שמשמעותם חופשות).

Pugili

New member
חבל ../images/Emo201.gif

צר לי

אבל טוב שזה לא קרה כשאת בדרך לשם... אגב- אני יודעת מנסיון שלי וגם מאחרות שזה שהם אומרים חודשיים לפעמים לקוח הרבה פחות (מלבד מצבים של חגים שלהם שמשמעותם חופשות).
חבל

אבל איוש צודקת,טוב שזה לא קרה שם או בדרך! גם אני קרה לי פעם שהנסיעה הייתה כל כך קרובה אבל ברגע האחרון ביטלו וזה לא בגלל הווסת אלא בגלל שהזרע של בעלי שהוטס לא היה טוב בכלל ואי אפשר היה להפרות ביצית,וזה היה מבאס. שולחת לך

sagivkr

New member
אומרים שכל עכבה לטובה!

חבל שקרה כך
אומרים שכל עכבה לטובה!
הסבלנות משתלמת! מקווה שהזמן יעבור לך מהר ובלי להרגיש תמצאי את עצמך מצפה ומתכוננת לנסיעה. בהצלחה! יפעת

מצב
הנושא נעול.
למעלה