זה שלא...

../images/Emo7.gifזה שלא...

זה שלא שואלים עלי....מילא ניחא... זה שהמחשב שלי גבר עלי ... כגבור הגולם על יוצרו... גם לזה אני מניחה... זה שלא קיבלתי מסר מאף אח או אחות..... ולא חיפשתם אותי על לוחות המודעות... אני אולי אבין...שכשהמצב מתוח, לא לכל אחד יש ת´מצב רוח... אבל... זה שלא הבחנתם שאני בכלל לא בבית.. וממשיכים ת´חיים..ואוכלים פיתה עם שמן זית.. ושותים לחיי הגדלות בשנים.... (מזל טוב דניאלוש הנה זר פרחים..) ואתם משרשרים בשיא הכיף ומשנים את הפרצוף, של תפוז ושל הפורום וכל מה שדחוף... ואני לא יכולה להכניס אפילו אות ולא יכולה להסביר פנים לבאים ולבאות.. וכמו נותקתי בזדון ..בלי קצה של חוט.. מרחפת מחוצכם כמו אווז מרוט.. אז תזכרו בבקשה - כי במחילה ואנא... במשפחה הז יש ברבורה אשר שמה הוא לבנה.. ואם נעלמתי מהשטח - דבר שלא קרה בהתחלה תחפשו אותי מהר ... כי אולי נפלתי לי בשבי החיזבאללה...

fortune

New member
../images/Emo103.gif אוי - זה היה יפה...

נעים מאוד, שמי פורטונה לא ידעתי כי נעלמת לך ככה ומתנצלת שלא חיפשתי אבל גם אני נעלמת לי לפעמים ב כ ו ו נ ה ואז כולם שואלים ואינם מניחים בואי נתחלף, בואי נתחלף

fortune

New member
הנה לך פיצוי ברבורה לבנה

אך האירי לנו מי זה שם בחום בפינה האם הוא הסיבה להעלמותך יקירה?

B T1

New member
ברבורה-דאגנו לך....

יש המעדיפים פסק זמן, רצונם כבודם. ואנו לא עוסקים בחטטנות.

maxima

New member
ברבוריתה............./images/Emo24.gif

כמה טוב לראותך עימנו. אני עסוקה בזמן האחרון ולא היית הרבה לכן לא הבחנתי בהעדרך

TAMNUNA1

New member
מקסימהההההההההה../images/Emo110.gif

מה את כל כך עסוקה מקסימה.....אפשר לעזור לך?????

דניאלה1311

Active member
מנהל
זה שלא השתתפת ביומולדת שלי יחשב לך ...טוב לא יחשב כי נותקת ובזדון, על ידי זדים? עם מזוודות? אווז מרוט גם אמרת, איך נראה אווז מרוט? ברבורונת יאללה עזבי הכל, שמחנו שחזרת בואי להפגש אתנו ביום רביעי אי"הש ה-20 בנובמבר באחד מבתי הקפה שימסרו לך בלחישה אישית, הפגישה אמורה להיות ב-9. לשמחת כולנו אני מקוה. תבואי????

ישRאל

New member
ברבורהל´ה התגעגעתי,,

וכן גם אני נעדרתי,,הלכתי היום לעזור לחבר לתחזוקה ביכטה ,,אכלנו ב-חומוס סעיד בעכו,, וברבורה כחול מודגשוכמובן היתה הפלגה קצרה עם צחוקים ובירות מה אגיד לכם היה יום 10 וים עם הרבה ברבורים, והינה מגיע השיר

TAMNUNA1

New member
ברבורה לבנה שלנו../images/Emo110.gif

חמודה, נעלמת לנו פעם חזרת ושוב נעלמת......את כל הזמן עובר ושב.... הפעם את שבה ולא עוברת!!!!!!! פקודה מתמנונה!. את לא יודעת שמי שלא כאן שוכחים אותו? בשביל מקום צריך לעבוד....... את יודעת כמה קשה לי ועוד שאני לא כותבת ספורים ושירים כל כך יפים.... אז ברוכה השבה מכל הלב הגדולללללללללל שלי

שרונהה

New member
ברבורה לבנה יקרה שלנו........

התגעגענו אליך......... דוקא הבחנתי בחסרונך.......... חסרים לנו כאן שיריך היפים.......... באמת לא הבנתי למה את לא כאן........ ברוכה השבה........... וברוך הטכנאי שתיקן לך ת´מחשב....

גם לי חסרת כאן מאד, אך כפי שכבר

אמרו, אנשים באים והולכים ויש לכבדם. מקוה שתשארי אתנו ונהנה מכתיבתך המופלאה.

למעלה