זה נגמר

shani hadad1

New member
../images/Emo7.gif זה נגמר ../images/Emo7.gif

והפעם באמת .. לא כמעט ולא בערך פשוט נגמר אחרי 5 שנים . רבנו ביום ראשון , ביום הולדת שלו .. לא משנה למה באמת לא משנה זה סיפור ארוך .. רבנו ריב רציני לא דיברנו עד אתמול .. אתמול דיברנו והחלטנו ביחד שזהו .. שאי אפשר יותר שאולי אם ניפרד נבין לבד כמה דברים .. ואחר כך לא יודעים מה יהיה .. השמיים הם הגבול .. בחיים שלי לא הרגשתי כזאת ריקנות .. אחרי שניתקנו את הטלפון הוא שלח לי הודעה " את בחיים לא תצאי לי מהלב " זה כאב .. זה כאב כל כך ! נפרדנו אחרי 5 שנים אוהבים .. אוהבים ברמות שאי אפשר לתאר !! אבל לפעמים לאהוב זה לא מספיק .. יש המון דברים מעבר לזה .. אני לא יודעת איך אני אתמודד עם זה ואיך יראו החיים שלי בלעדיו , אני רק יודעת שזה לא הולך ליהיות קל .. התחלתי לעבוד במקום חדש..וכבר עשיתי פדיחות כי לא הייתי מרוכזת , לאחי הקטן יש עוד 3 שבועות בר מצווה , וההורים שלי הכינו הזמנות להורים שלו ולאחותו ובעלה ועכשיו השולחן שלהם יהיה ריק .. אני לא יודעת איך להרים את עצמי , אני מרגישה הכי למטה שיכול ליהיות , אני אפילו שוקלת ללכת לטיפול .. לדבר עם מישהו אולי זה יעזור אני לא יודעת מה עובר לו בראש עכשיו .. ואם הוא ישן טוב בלילה .. אתמול כמה זמן אחרי שדיברנו שלחתי לו שאני רק רוצה לדעת אם תיהיה לו מישהי אחרת .. המחשבה הזאת הורגת אותי אני לא מסוגלת לדמיין את זה ! ועכשיו אני מרגישה כל כך מגעילה.. כל כך טמאה ומשומשת כאילו אף אחד בחיים לא ירצה אותי .. לא יודעת איך להסביר..אני פשוט מרגישה גועל כזה שאני מתה לנקות ולא יודעת איך . אני כל כך מפחדת שהמצב הנפשי שלי יתחיל להשפיע גם על אנשים אחרים ( משפחה ) וגם איתם אני יהרוס הכל.. הם שמעו אותי מתווכחת איתו אתמול בטלפון..אבל הם לא יודעים שזה נגמר אני לא מסוגלת אפילו להגיד את זה .. אני לא מעקלת את זה בכלל זה כמו סוג של מוות של מישהו קרוב שאתה לא מסוגל לעקל .. בדיוק ככה .. אין מילים להסביר את הכאב נשארתי עם צלקת כזאת ענקית בלב .. השארתי הכל כמו שהוא .. הטבעת והצמיד נשארו לי על הידיים .. התמונה שלו על הספריה עדיין מונחת .. השומר מסך נשאר אני לא מסוגלת לשנות כלום .. ממש כמו מוות .. תגידו שאני מגזימה .. תגידו הכל אבל אף אחד לא באמת מסוגל להבין מה אני מרגישה .. גם אם תנסו כל כך.. זהו .. אין לי מה להגיד יותר .. אני לא בטוחה שאני אשאר בפורום .. אני כבר לא חברה של חייל

efrat191

New member
../images/Emo10.gif

מאמי אני מבטיחה לך שהכל יהיה בסדר גם אם לא תחזרו .. פרידה זה לא סוף העולם תמיד אפשר לחזור אם אוהבים ונכון אהבה זה לא הכל בקשר אבל אהבה היא הדבק של הקשר ואם יש אהבה אז משנים את שאר הדברים כדי שזה יצליח לא מוותרים מנסים עד שמצליחים או עד שבאמת הקשר לא מסתדר. אל תשווי את זה למוות את תמיד וכלי להפגש איתו ידידה ותמיד תוכלי להתקשר או לשלוח הודעה הוא עוד כאן אל תתאבלי עליו אלא על הקשר שהיה ונגמר . זה בסדר להשאיר א הדברים כמו שהם לתקופה אבל תנסי להוריד לאט לאט בכל פעם דבר אחד כי להכנס לחדר בכל פעם לראות תמונה שלו לא בדיוק תעודד אותך או תעזור לך לשכוח . חוץ מזה המקום שלך תמיד שמור כאן איתנו בפורום זה שאת כבר לא חברה של חייל זה לא אומר שאת לא יכולה להשאר איתנו לייעץ ולשתף כולנו כאן בשבילך ויש לי עוד משהו להגיד לך אבל תשלחי לי מסר ואני אגיד לך את זה אישית .. אם את צריכה משהו אני כאן ואני בטוחה שגם כל הבנות בפורום תדעי שמה שצריך לקרות קורה ובסופו של דבר הכל לטובה (אחרי כמה זמן מבינים את זה..) ..

tolip17

New member
../images/Emo201.gif

למה שנגיד שאת מגזימה? את לא, ואני בטוחה שכל אחת פה יכולה להבין מה את מרגישה. מישהו שהיה חלק מהחיים שלך כל כך הרבה זמן,ופתאום זה נגמר, זה קשה ,מאוד. אבל..לפעמים אומרים לי את זה, ואולי זאת סתם קלישאה, אבל באמת שהזמן עושה הכל. עם הזמן את תרגישי הרבה יותר טוב. ויהיה בסדר. אם את צריכה משהו, את יודעת שתמיד את יכולה לכתוב פה מה את מרגישה.

תותית114

New member
.....תגובה

בהתחלה זה באמת קשה לא משנה איזה סוג קשר כי אנחנו חושבים ומה איך מנתחים כל דבר אבל כל יום שעובר הרגשה שונה וזה משתפר ואני אומרת מינסיוני ...במיוחד כשלא מדברים ולא ניפגשים ואנחנו כן יכולות להבין את הרגשה שלך כי כל אחת עברה פרידה בחיים ויודעת שזה לא נעים ....אבל בסוף צוחקים עוד על הרגעים האלה ...חוץ מזה היתרון אצלך שהוא באמתלא ישכח אותך, ויעריך אותך תמיד כי הייתם 5 שנים לא משנה מה

tink 16

New member
../images/Emo203.gif אין לי דרך להראות לך כמה אני מצטערת.

עקבתי אחרי ההודעות שלך כל הזמן. את כל כך לא מגזימה, כי 5 שנים שהייתם ביחד הם קברת דרך ארוכה ומשמעותית ביותר. אני מאחלת לך שתצאי מהעצב כמה שיותר מהר. שתמשיכי בחיים שלך ותדעי איך לנתב את עצמך בדרך הטובה ביותר. מובן לגמרי שגם הוא מרגיש אותו הדבר. ודבר הכי חשוב, אל תורידי מהערך שלך לעולם!!! מה זה "אף אחד לא ירצה אותי" -בטח שירצו! אין פה בכלל ספק! את לא הולכת עם מדבקה על המצח "יצאתי מקשר של 5 שנים". מאחלת לך את הטוב ביותר. ופה אם תצטרכי.

למעלה