זהו!!!

ניקולי

New member
../images/Emo7.gifזהו!!!

עוד בעודי שרה שירי ארץ ישראל עם חבריי שבאנו להדליק נר חנוכה עוד בעודי שמחה ומאושרת לפתע קטע את השירה הטלפון. מצידו השני של הטלפון מי אם לא הבוס שלי, זוכרים?? זה שאמר לי תעבדי שלושה חודשים חצי משרה.. כמובן ששאל לשלומי ושאל אם אנחנו חוגגים את החג ואז... בנשימה אחת אמר לי אני לא מסוגל יותר, לא מסוגל להחזיק ארבע פקידות קשה לי. שאלתי אם אני אמורה לעבוד עד סוף החודש (דצמבר) והוא אמר שלא !! אז זהו ממחר אני מחפשת שוב עבודה. רע מר לי ועצוב לי דוקא עכשיו החלטתי לקחת את האוטו של גיסי (שי) כי בסוף החודש הוא נוסע לארה"ב חשבתי לעצמי או הנה עכשיו יהיה לי רכב יהיה לי יותר קל להגיע לעבודה בלי מוניות ובלי בזבוז זמן לחכות לאוטובוס.. והנה פוטרתי ע"פ שהייתי מאוד יעילה בעבודה. דיברתי לאחר מכן עם הבנות שעובדות איתי בעבודה הן היו בהלם מוחלט שתיהן מתכוונות לדבר איתו מחר.. לאמר לכם את האמת אין לי חשק לחזור לשם. זהו חברים רציתי לשתף אותכם באכזבה הנוראית הזאת.. רק שמור אותי מאוהביי ומשונאיי אשמר בעצמי

angel151

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאא

נקטע ברגע זה שמחתי!! השעה :2400 ואני בשמחתי כתבתי את שכתבתי קודם ואת מודיע לנו דבר כזה!! יפיפיה בהחלט קשה קשה לקבל את זה שמחר מחר אין יותר למה לקום בבוקר ואין עבודה יותר!! לדעתי לא כדאי לך לחזור למקום הזה יותר.. ואני בספק לגבי אותן בנות שישוחחו עם הבוס כי הוא כבר ביצע החלטה! חמודה אל תאמרי נואש!! את מוכשרת יש לך את היופי הפנימי שלך והידע והנסיון שזה מאוד חשוב בימנו אלה. את תמצאי עבודה אחרת. סבלנות .. אל תכנסי לפחד,או רוגז. או לא יודעת מה.. יהיה בסדר לאט לאט .. קודם כל מחר תעשי לך חופש .. חופש .. ורק אחרי שתרגישי חזקה שוב תתפסי ביטחון עצמי וחפשי עבודה. כך אני עשיתי בכל אופן .. לשמחתי לא הספקתי להנות מהחופש אפילו יום אחד כי יום למחרת תפסתי עבודה בדלת על יד של חברה אחרת. אבל זה יותר מזל הייתי אומרת משכל.. הפגיני כישורים טיבעיים שלך זה עוזר .. ביטחון, ואשמח לעזור בכל דבר שאפשר ..

angel151

New member
מתוקה שלי קבלי ../images/Emo24.gif יהיה טוב!

רוצה לעזור לך.. אולי אצלי בעבודה.. אבל מה לגבי המרחק?

angel151

New member
לא כפת לי השעה .. לא יכולה לישון עכ

המחשבות על כך.. מה עושים כדי לעזור לך.... אווי אוייי ניקולי הלוואי והיה לי הטלפון שלך עכשיו על מנת לדבר איתך... אני איתך מתוקה אנסה כמה שאפשר לעזור בעזרת חברים. מכרים .. ובעלי חברות שאני מכירה כלקוחות שלנו.. אל דאגה

Crossface

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo26.gif../images/Emo13.gif

../images/Emo24.gif

ואני עוד נכנסת במצב רוח מרומם אל תדאגי אני בטוחה שתמצאי עבודה זוכרת איך שעודדת את מאויין אז יאלה ולגבי האוטו אם גיסך נותן לך אותו ויכול לחכות עם התשלום אז קחי כי זה יקל עליך למצא עבודה תתמודדי גם עם משרות שהן רחוקות יותר

ניקולי

New member
באמת תודה

אנג´ל תרגעי אני לא כזאת בטראומה.. אני בסדר אני ישנתי טוב בלילה למרות הבשורה המאכזבת בכל אופן תודה לך על ההתעניינות ועל הדאגה!! נופרוש נשמתי את יודעת שזה לא קל לעבוד אבל יש הבדל מאוד דק ביני לבין מאו יין למרות שהצעתי לה לחפש עבודה אחרת הרי שאל נא לך לשכוח שההבדל העיקרי זה הילדים המשכנתא וכו´ שאלו דברים שאני חייבת לעמוד בהם. בקשר לרכב כנראה הבנת לא נכון לא קניתי את הרכב שילמתי רק חובה וצד ג´ בכל אופן כרגע זה הוצאה לא קטנה. בכל אופן תודה על הרצון העז לעזור לפרגן ולתמוך ניקול* רק שמור אותי מאוהביי ומשונאיי אשמר בעצמי

*rinat*

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo14.gif

אני רוצה להגיד לך שאני עכשיו בידיוק עומדת לצאת לעבודה... ואני מה זה מצטערת בשבילך ממש מצא לו זמן הבוס הזה..... אה.. איפה הוא גר?
את בחורה חזקה תתגברי על זה לא??? הצטערתי לשמוע ומקווה שתתעודדי נשיקות

GALI02

New member
ניקולי. ../images/Emo140.gif

להרים ראש-ולהתחיל לחפש שוב! ואת תמצאי עבודה פי אלף יותר שווה. את תראי!

ניקולי

New member
תודה רינתי תודה גילוש

עם כל הרצון הטוב לחפש עבודה זה קל אבל למצוא עבודה זה קשה מאוד . מקווה למצוא בקרוב למה אם לא אני אשתגע מזל שחג חנוכה גם ככה הילדים בבית..אני אהיה איתם אבל אח"כ חייבת חייבת למצוא עבודה

GALI02

New member
נכון. זה לא קל. אבל אני סומכת עלייך

שתמצאי בסוף!

ניקולי

New member
דרך אגב

מה את עושה כאן בשעות כאלו??? ומה בקשר למפגש את מגיעה..??? ומה עם מס´ הפלאפון שלךלמה את לא מזרימה לי אותו באישי??? גילוש אני מקווה שאת מגיעה הפעם!!!!!!!!!!!!!!!

GALI02

New member
יש לי מבחן מחר ובחן ביום חמישי

ונמאס לי כבר ללמוד!
וניקולי בקשר ליום חמישי אני עדיין לא יודעת. נראה לי שאני מגיעה אבל זה תלוי בחבר שלי. אני מנסה לשכנע אותו לבוא איתי.בינתיים הוא לא מראה סימני התנגדות אבל אני אדע יותר לקראת יום רביעי.

GALI02

New member
אה,אני כאן כי יש לנו חופש יומיים

אני קוראת לזה "חופש מדומה"

בוקר טוב .........

ניקולי, אני סומכת עליך וכמובן שתמצאי עבודה חדשה, כמובן שלא חסר, איפה את גרה? אולי אוכל לעזור........כמעט בטוח.

mariana

New member
מאמוש../images/Emo24.gif

את הרי ידעת שזה יקרה בקרוב או רחוק. את הרי יודעת שאם נסגר הדלת נפתחת חלון, ואני בטוחה שלפנייך עומדים המון הזדמנויות רק צריך לדעת איפה לחפש. אז לא צריך להיתייאש תעשי לעצמך חופש כמה ימים, ותתחילי לחפש, אפילו תבקשי מקרובי משפחה אולי יש להם מה להציע בהצלחה

ניקולי

New member
חחחחחח מרינוש

עכשיו הרגת אותי קרובי משפחה.??? הקטע הוא שכל קרובות המשפחה שלי עוסקות בקוסמטיקה נראה לך הרי שכבר פתחתי לעצמי קלינקה קטנה.. או ש... אלך לעבוד עם דוד שלי בבניין... מה את אומרת?? בכל אופן תודה נשמתי מילותייך מחזקות הן באות מה
תודה

קנגורית

New member
../images/Emo185.gifניקולי שוקולדה שכמותך!!!!

אל תהיי עצובה אני מכירה את המצב הזה היטב עכשיו את צריכה להתרכז בילדים ובסוף החג תצאי שוב לחפש עבודה ואני בטוחה שתמצאי!!!!
אם הם ירצו אותך בחזרה נסי לשפר את תנאייך שכר גבוה יותר או אש"ל כך תצאי מורווחת... ואם הם לא יחזרו אלייך ההפסד שלהם את יודעת שאת היית טובה ואת יכולה להשיג כל עבודה שתרצי!!!!
אז אל דאגה יש לך דברים נפלאים אחרים בחייך כמו הילדים שלך ויהודה והמון המון אנשים שאוהבים אותך!!!!
אוהבת... קנגורית

../images/Emo24.gif אין דבר

אני יודעת שזה קשה במיוחד כשיש לך בית ילדים התחייבות מה עוד אפשר לעשות ??? לבכות לא עוזר ולהתעצבן ממש לא טוב אז קבלי את זה כצעד אחד קדימה למשהו יותר טוב.

Crossface

New member
היי ניקולי

אתמול רציתי לכתוב לך אבל הייתה לי בעיה עם המחשב (הוא לא רצה לכתוב בעברית) בכל אופן, אני מקווה שתרגישי טוב, עבודות באות והולכות, אני די בטוח שזה לא מה שרצית לעשות במשך כל החיים, אז הנה קצת שינוי בחיים לעשות אותם מעניינים, תנצלי את זה

למעלה