ואם באות דמעות...

hilali1

New member
../images/Emo7.gif ואם באות דמעות...

באווירה מלנכולית זו - מזמינה אתכם לשרשר שירי דמעות...

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif|חבוק|../images/Emo15.gif

וואוו את מבצעת איומים נורא מהר
אפשר גם באנגלית

hilali1

New member
מה שבא לך.. אני תמיד מקיימת

אגב ניזכרתי באיזה שיר באנגלית אבל אני אממ לא יודעת מי שר ומה שר..בקיצור אני אשמור אותו לעצמי.

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif חמודה../images/Emo15.gif

יש אתרים שאת כותבת מילים מהשירים וזה מוצא את השיר (כן..כמו שירונט..רק באנגלית
)

hilali1

New member
Tears in Heaven - Eric Clapton

נו נו בסוף מצאתי
(רינת תוסיפי עוד שם לרשימה מאתמול
)

hilali1

New member
../images/Emo12.gif עכשיו זה בגלגל"צ.. איזה תיזמון

הכי הזוי בעולם

shaniza

New member
שבתות וחגים

"אתה יודע איך הרגשתי כשראיתי אתכם ברחוב לא מזמן הייתי בסדר, לא הראיתי שום סימן אבל בלילה איך בכיתי איך הרטבתי את הכר למה אני מתאהבת תמיד במה שאי אפשר."

hilali1

New member
ואם כבר יהודית רביץ אז גם:

סוף לסיפור, פני מלאך, וידוי.. איזו מן ילדה...

shaniza

New member
דמעות של מלאכים

דמעות של מלאכים. דמעות שקטות דמעות יפות ועצובות. זולגות באופק דמעות ומחפשות... מה הן מבקשות? אהה... כי כשהמלאכים בוכים בעולם אחר, אז בעולם הזה עצוב לנו יותר."

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo122.gifאני לא ../images/Emo15.gif

יודעת מה אני מעדיפה גרסת הדיכאון במזרחית של זוהר ארגוב או גירסת "כוכב נולד" (כל משפט שמכיל את צמד המילים האלה..בללעעע
)

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gifטוב אני אתחיל...../images/Emo15.gif

אמממ טוב אתם יודעים (לפחות רובכם) שאני בוכה..הרבה..כאילו..חח נו קל להביא אוי למצב כזה אבל יש מעט מאוד שירים שאני יכולה להגיד שבאמת מרגשים אותי עד דמעות כל פעם אז ככה - my immortal של אוונאסנס..זה שיר שאני בחיים לא אצליח לשרוד
- there you'll be של פיית' היל..השיר עצמו מאוד יפה ומרגש..אבל זה יותר בגלל שזה שיר הנושא של "פרל הארבור" אז כששמעתי אותו בפעם הראשונה (והשנייה..והשלישית..והרביעית..כן ראיתי את הסרט המון פעמים
) כבר הייתי על סף עילפון בגלל הסרט..והשיר
- unfaithful של ריהאנה..זה גם שיר ממש מרגש..וגם מפתיעה כי הזמרת הזאת...היא בעיקרון עושה היפהופ..אז היה נחמד לשמוע את הצד הזה שלה - מהשירים של איה "אתה זורם אצלי בדם", "סוף הלילה", ו"מילים" מרגשים אותי מאוד..גם "קליפה" לפעמים - מירי מסיקה- "שני כוכבים", "בקרקס הזה" ולפעמים "אתה אפפעם" - שיר בעיפרון - בית הבובות...נו הוא חמוד
- שיר פרידה - שלמה ובן ארצי..אממ זה השיר סיום שלנו..וכשהשמיעו לנו (צוות הכתיבה) את הפלייבק בפעם הראשונה וכולנו התחלנו לשיר סתם ככה בספונטניות..אז..הזלתי דמעה ומאז..כל החזרות עליו קשה לי איתו כרגע
אממ אלה היחידים שיכולתי לחשוב עליהם כרגע..

hilali1

New member
אממ הסבון בכה מאוד גם מתאים../images/Emo35.gif

בדיוק השאירו לי כאן כמה כלים..

הממ...

פתאום הרבה שירים עלו לי לראש...
My Immortal- Evanessence שושנים עצובות- הפרוייקט של עידן רייכל זה רק הלב שכואב לך- אביב גפן Wake Me Up When September Ends- Green Day Untitled- Simple Plan Confessions Of A Broken Heart- Lindsay Lohan עורי עור- אביב גפן לבכות לך- אביב גפן עצוב למות באמצע התמוז- אביב גפן קרן אור- אביב גפן שיר עצוב- אביב גפן מרד הדמעות- אביב גפן סופי- גלעד שגב מאמי- גלעד שגב אחותי- גלעד שגב אין לי דבר- ליאת יצחקי תגידי לי את- שי גבסו יש בזה טעם- דנה ברגר וואו, יש עוד המון אבל אין לי כוח לרשום.

למעלה