המורדים

../images/Emo7.gifהמורדים

אחלה סדרה מיה היא כוסיתת אמיתית מריצה סתם מכוערת ופבלו הוא גבר

jusmin88

New member
תסלחי לי !!!!

מריצה מכוערת ??????????????????? בלי מריצה אין טעם לסדרה הזאת !!!!!!!!!!!!!!!!

לללאאאאאא נכון!!!!!!!!!

מריצה מושלמת !!!!!!!! היא ממש ממש יפיופה וגם יש לה גוף יפה!!!! וכולם שם מושלמים גם מיה ומריצה מושלמות וגם פאבלו ומנואל ממש ממש הורסים!!!!!! ובאמת למה הבכי?????

רוצה לפחות דבר אחד הינה....

ה-כ-ל!!!!!!!!!!!!! וזה לא ממש משנה שאין לה חזה גדול כי לא החזה עושה את הגוף תמיד יפה!!!!!!!!! ויש לה גוף מושלם ואפילו לה לא הייה מתאים חזה גדול כך ש..........שששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששששש!!!!!!!!!!! ושל6א תעזו להגיד שאין לה גוף יפה!!!!!!

y a ® d e n a

New member
אני תומכת בדעה שלך....

אבל לא הכל אצלה בגוף מושלם נגיד הגובה שלה הוא יחסית נמוך לממוצא שלנו לשל ארגנטינה לא כל כך אבל עדיין........ וזה לא כדי להעליב אותה כי כמו שהבנתם עד עכשיו אני חולה על קמילה בדם וכמובן על בנחה המושלם!

תיראי...

אני אישית חושבת שהיא לא נמוכה ולא גבוה היא בגובה הכי הכי סבבה כי להיות מעל 169 (לפחות לדעתי לא להתנפל אליי...) זה כבר לא יפה והיא ממש בגובה חמוד כזה וחוץ מזה היא כולה כזאת קטנה וחמודה והכל אצלה מתאים אחד לשני כך שלפי דעתי היא מושלמת!!!!!!!!

אנשים, על טעם וריח תתווכחו אבל לא

כאן... חוץ מזה שלכל אחד את הטעם שלו, יש מי שיחשוב שמריצה היא כוסית עולמית, ומישהו יחשוב שהיא סתם פצלוחה... אז תעשו לי טובה ואל תתחילו עם השטויות... אין בנאדם מושלם, לכל אחד יש פאק... אבל אני אישית חושבת שמריצה פשוט מדהימה, וגם בנחמין...

y a ® d e n a

New member
מישל המורד...../images/Emo46.gif

זכותך לחשוב מה שאתה רוצה....אבל פור גאד סייק מריצה לא יפה?!?! אולי כדאי שתיקנה משקפיים.....חח

לא נמוכה? פחחחחח

היא יותר נמוכה ממני! ואני נחשבת נמוכה!! והיא לא כוסית בגוף... היא רזה אבל זהו... היא יפה מאודד בפנים, לא אמרתי ששהיא לא אבל מושלמת היא לא , אין לה ציצי בכללל לא שאני פמלה אנדרסון אבל לעומת אחת בת 18 היא שטוחה לגמרי... היא רזה והכל אבל אין לה גוף יפה, יש לה גוף רגיל... איך ארים את זה? גוף של ילדה... וזה לא דבר רע!! אני לא יורדת עליה עכשיו אז אל תתחילו להתנפל עלי...

אני בסך הכל מביעה את דעתי!!!

ולפני שאת הגעת כולם בפורום הזה ידעו שאני כזאת ולקחות את זה בצחוק !! אני לא יתחיל עכשיו להעליב את החדשים כי פעם כבר קרה סיפור כזה אבל כל ה"וותיקים" כבר מבינים אותי וממש אין לי כח לריב עכשיו!!!!

למעלה