הלך עוד חודש, בעצם אולי כמה...

באמונה

New member
../images/Emo7.gifהלך עוד חודש, בעצם אולי כמה...

אחרי שאיבה לא החזירו-גירויי יתר... סוף סוף עיכלתי את זה.אז חיכיתי וציפיתי לחודש הזה כ"כ. אבל מה
עכשיו במקום עוברונציק יש לי ציסטה של שני סמ וE2 שרק עולה... אז החזרת קרטיבים החודש לא תהיה והלך גם החודש. אוטוטו מילואים... ואני מרגישה כמו חייל במשחק בו מישהו אחר משחק בי. אני יודעת שבאמת יש שחקן שם למעלה,וכל עכבה לטובה וזה ודאי בסופו של דבר לטובתנו,אני יודעת, ויש לי אמונה, ולא רק בחתימה למטה
אבל זה קשה... אפילו אין לי השבועיים המתישים של ההמתנה והציפייה. (לא להאמין איך אני מתגעגעת לשבועיים המחרפנים האלו...)
אוף, נתנו לי להחליט אם לקחת כדורים כדי לוודא שלחודש הבא היא (הציסטונת) תיעלם או לקוות שזה יקרה לבד... כנראה אני אעשה עוד בדיקות דם וUS כדי לנבות להבין מה המגמה שלה ואז אם ממש לא תיעלם לבד- אקח כדורים. אוף, מה עדיף? הציפיה המתישה או לדעת מראש על בא המכשפה? מבחינתי למה לא ללכת על החזרה טבעית? הסיכויים כ"כ קטנים?! לא חבל על חודש?! מצד שני יותר חבל על המתוקים שלי שבמקרר ... אתן הייתן מתעקשות על החזרה טבעית
רוצה לציין שבאופן טבעי אצלי הרירית טובה, (מחלקת זרע) אבל אולי בגלל הציסטה הפעם היא לא תתפתח יפה. אני, שמנסה לעכל את הנתונים.

לי מ ו ר

New member
אוי מתוקה

כל כך לא פייר. די לפחות שמשהו יתחיל כבר להסתדר. בכל מקרה בהחלט אפשרי לעשות החזרה על בסיס טבעי, אני מנסה את זה בקרוב. מה שאומר מבחינת מה שנאמר לי שזה לקראת הביוץ כל יום בדיקות דם לוודא שההורמונים אכן עולים, ושהרירית גדלה. בכל מקרה שולחת לך חיבוק חזק חזק, כי באמת יש גבול לרמות הסבל.

באמונה

New member
זה לא שאני מרחמת על עצמי

ושמחה שיש בכלל מה להחזיר , פשוט לא ציפיתי לתסריט כזה... ממש לא... תגידי, מה השיקולים אם לעשות החזרה על טבעי או לא? כי באלישע לא מוכנים לשמוע על טבעי...אמרו שעשו את זה רק במקרים בודדים. מה הסטטיסטיקה אומרת?

לי מ ו ר

New member
אין לי מושג מה הסטיטיסטיקה אומרת

אבל, ההחזרת מוקפאים ען האסטרופם, הפילה אותי תרתי משמע. גם שכבתי במיטה במשך שבועיים, קמתי רק לשירותים, ועד שסוף סוף קמתי, נפלתי על הפנים. בזמנו שכל תופעות הלוואי התעוררו, המליצו לי להפסיק את הטיפול, ולנסות על מחזור טבעי. כמובן שלא הפסקתי, אבל השלילי הגיע. עכשיו ביקשתי לעשות החזרה על בסיס טבעי. וההסבר שקיבלתי אמר שכל יום מהיום העשירי עושים בדיקות אנדוקריניות, אם הכל דופק כמו שעון אז עושים החזרה.

עמית@

New member
הרירית לא קשורה לציסטה.

אבל בהחלט יתכן שהציסטה מפרישה הורמונים שיפריעו לקליטה, עדיךף שהיא תעלם ותשאיר שטח נקי- במובן הזה עדיף לקחת גלולו כדי ליצור שקט תעשייתי לחודש, אבל כמה שזה מתסכל, לחכות. אני בהחלט מאמינה שאת מתגעגעת לשבועיים האלו, שבהם לצד המתח והיאוש, יש גם הרבה ציפיות ותקווה. הם יגיעו, השבועיים האלו.

פיצקית

New member
שולחת לך ../images/Emo24.gif

זה כ"כ קשה ומאכזב, לקבל את כל הבשורות הבלתי צפויות, כאילו אין שליטה בכלל על החיים
. מקוה שהחודש תאגרי כוחות מחודשים ותתחילי מחדש עם מצב אופטימלי. נכון שקשה לחכות, אבל מקוה שבחודש הבא יהיו הפתעות טובות
!!!

לאמונה המאמינה

דבר ראשון אני שולחת לך
ענקי ודבר שני אני מאחלת לך שלא תחכי לשבועיים אלה אלא לתשעה חודשים של צפיה. מזדהה איתך בעניין המילואים גם הבעלול שלי יוצא בקרוב לקרב. אך הוא הבטיח לי שעד יום הולדתי - שיהיה בסוף החודש, אני אהיה בהריון. ואם לא, כשהוא יהיה אי שם...בעזה... אהיה לבד במערכה מקסימום נפגש באמצע להעביר את הזרע

רומי 007

New member
לא חבל, מזל.

ראשית יקירתי הציסטה והרירית לא קשורות. שנית - לא מבינה איך אחרי שאיבה יש ציסטה. למה לא שאבו אותה? מאיפה הופיעה פתאום? ושלישית - עם גרוי יתר מזל שלא החזירו. במהלך הטיפולים "זכיתי" ועברתי החזרה עם גירוי יתר - אני לא רוצה לתאר לך את הסבל. ונאמר לי שמה שחוויתי זה גירוי יחסית "קל".בכל אופן, עושה רושם שאין מה לדבר על החזרה מכל סוג שהוא כי אין כבר זקיקים, (הם נשאבו) וקיום יחסים לא יעזור כי אין ממה שיווצרו עוברים. אז עצתי לך החודש לנוח ולהתחזק לטיפול הבא. יש טיפולים כאלה, לצערנו, שמתפקששים באמצע. מה שכן - ציסטה עלולה להאריך את זמן הציפיה למחזור ולעיתים שואבים אותה כדי שהמחזור יופיע. מקווה שתספג לבד ותאפשר לך לנוח. זה נורא מאכזב שטיפול אינו מושלם אבל המוקפאים יקרים מדי מכדי לאבד אותם על מחזור שכזה. התחוה שלך שלפיון במשחק של מישהו אחר מאוד מוכרת, אבל גם אני מאמינה יחד איתך שבקרוב תצליחי.

באמונה

New member
לא , מדובר כבר על החודש שאחרי השאיב

ה, לא על החודש של השאיבה, ז"א שבגלל הציסטה הלך חודש של מוקפאים...

נועם@בת

New member
אוווף, מבאס למדי ../images/Emo4.gif

אז נושמים עמוק ומחכים עוד חודש, עד שתספג הציסטה ה#$%#$ הזאת. אם בבית חולים מאפשרים רק החזרה על בסיס הורמונים, אני לא רואה סיבה להתעקש נגד. נסי לדבר עם הרופא המטפל ולשאול בעצתו, אבל אחרי כל מה שעברת מה זה כבר עוד שבועיים קריזות בגלל פרוגינובה
.
נועם

באמונה

New member
נועמיקו, התחרפנתי. אני מדברת לעצמי!

נכון שאני לא בעד הפצצת הורמונים אבל זו השאלה השולית (אם לקחת כדורים כדי להבטיח את החודש הבא...) השאלה העיקרית והיותר חשובה היא,(בהנחה שהצ'יסטונה תיעלם): האם להחזיר למרות שלא הכינו את הרירית?אלישע אוהבים להחזיר רק אחרי הכנה הגונה. ופשר הכותרת:את יודעת...התחלתי לדבר אל הצ'יסטונת שלי, לשכנע אותה להתפוגג לה...אני מקוה שהייתי מספיק משכנעת...

באמונה

New member
תגידו, לא היו צריכים לברר

קצת יותר מוקדם שלא מתפתחת ציסטה? אולי היו מצילים את החודש... זה לא מחדל של הבי"ח? מישהי יודעת אם אפשר להחזיר על בסיס טבעי רק עם כוריגון כשיש ציסטה? אני שוקלת לדרוש מהם לחפש איך להחזיר בכל זאת גם אם לדעתם זה לא ההכנה האופטימלית... מה דעתכן?

באמונה

New member
שכחתי לציין:

יש ציסטה של 2 סמ ואני ביום השביעי למחזור... האם אפשר להציל את החודש?

אני לא חושבת שהבעיה

כאן היא הציסטה עצמה, אלא זה שהיא גורמת להפרשת הורמונים שמשבשת את המחזור הטבעי (או המלאכותי אם היית מתחילה טיפול). אפשר לעשות מעקב הורמונים ולראות האם המצב מאפשר החזרה. לדעתי חבל "לבזבז" מוקפאים על מצב שהוא בסימן שאלה. עברת את הסבל של השאיבה, יש הפריות - כדאי לתת לעוברים את כל הסיכוי שבעולם להקלט ולא לקחת צ'אנס עליהם. הסבלנות משתלמת!!

Yosepha

New member
לבאמונה

אני כל כך מבינה אותך. גם לי קרה בדיוק אותו דבר בטיפול השלישי (גם אנחנו מחלקת זרע). כחודש אחרי השאיבה התחלתי טיפול בתרופות להכנה לקראת החזרת הקפואים, אבל הפסקתי אותו אחרי שבועיים בגלל שהאסטרוגן גרם לי לכאבי ראש איומים (ואני אף פעם לא סבלתי מכאבי ראש לפני כן!). חיכיתי עוד חודשיים (כי האסטרוגן גם שיבש לי לחלוטין את המערכת!) ואז עברתי החזרה טבעית. זה קצת טירטור כי הגעתי לאולטראסאונד ובדיקות דם 10בקרים רצופים, אבל לפחות לא היו הרבה זריקות. אחרי שבוע גילו שהפרוגסטרון שלי ירד (מה ששכיח כי ההחזרה נעשית כמה ימים אחרי הביוץ ולא ממש יום יומיים אחריו) והוסיפו לי זריקות פרוגסטרון (ממש לא נורא, כמו שאת בטח מכירה), כך שכדאי לך לדרוש מעקב פרוגסטרון אם תעברי החזרה טבעית. אצלנו הטיפול נכשל כי העוברים שלנו לא היו טובים. אבל מחזיקה לך אצבעות שיצליח, ומקווה שאכן כל עכבה לטובה! יוספה.

תמרלה

New member
לא לאבד את האמונה

קבלי חיבוק גדול ומותר לפעמים להתיאש ולהרגיש את מה שאת מרגישה, אבל להמשיך הלאה לא להתיאש! לא לאבד את האמונה שלך בכל המובנים! לא יודעת לענות לך על השאלות ששאלת , אבל תשאלי את עצמך מה את רוצה ותעשי מה שטוב לך ומתאים לך לעשות. שיהיה לך סופ"ש רגוע תמר

למעלה