הי חברים, חזרתי

DarkMagician

New member
../images/Emo7.gifהי חברים, חזרתי

אחרי תקופה של אבל ושקיעה בתוך בריכה של יגון אני חזרתי ואני ממש עצוב שפספסתי את ההזדמנות לבניית האתר הרשמי של מלחמת הכוכבים
... אפילו את הדומיין של STARWARS.CO.IL אין להשיג!!! אני ממש באבל! לישראל לא יהיה אתר רשמי למרות הכל.

DarkMagician

New member
אני גם שלחתי את המכתב-אין תשובה

לפחות מאז כמעט חודש ימים!!! הם לא שמים עלינו!!!!!!!! ועכשיו מאיפה אפשר לקבל מידע? אולי נשלח מכתב לגיא פינס או דודו טופז שינשך את לוקס... אבל באמת אפשר לשאול את המחלקה של גיא פינס אם הם יכולים לעזור לנו...

Padme Amidala

New member
תקשיב, אל תוותר.

אחרי הכל זה האתר הרשמי- הם בטח מקבלים 1,000 אי מיילים כאלה ביום! אל תוותר על כזה דבר, ואל תתבייש לנדנד להם במייל!! אחרי הכל אין לך מה להפסיד...
בהצלחה!!

lord moul

New member
לפי דעתי

צריך ליבנות אתר , בלי מידע וחרא, ואז לתת לזה לינק, להראות להם שכבר יש לנו אתאר ורק צריך את הרשות שלהם. ----- סוף דעתי ------* *אני מקווה שזה לא גרם לכם הלם גדול מידיי....** **אזהרה - מישרד הסיתים קובע שהדעות שלי לא נכונות ואף אחד לא מקשיב **להם*** ***הכל היה בצחוק**** **** ואולי לא?

DarkMagician

New member
תראו משהו

אני עצמי בונה מן אתרון קטן משלי (צירפתי את הכתובת והוא עדיין בשלבי בנייה), אבל אתר גדול כמו מה שאנחנו רוצים לבנות דורש תכנון מעמיק, מושקע ומדויק להפליא!!! זה קצת (הרבה מאוד X10000000) קשה אבל אין לי בעיה לעמוד באתגר, מי שיודע לבנות אתר ויכול לעזור שיצטרף לשרשור. אז אני מניח שמתחילים... EVERY SAGA HAS A BIGINING....

למעלה