N a d a v 1 6
New member
../images/Emo7.gifהיי כולם!!
../images/Emo140.gif
ואוו נשאר פורום המורדים..ויש לי נוסטלגיה
. המורדים זה לא רק סידרה זאת גם תקופה בחיי...כנ"ל קטנטנות..תקופה שבה הייתי בחטיבה
. תקופה יפה מאוד בחיי. תאמינו לי לגדול זה לא תמיד כזה כייףףףף........אני מסתכל לאחור..ועצוב לי שנגמר קטנטנות,המורדים,ובכלל כל התוכניות ומה שיותר עצוב זה שאני גווודללללל חח וכמה כבר אוכל לראות את הסדרות האלו תגידו לי?!...אני בן 17! ושמעתי שעושים קטנטנות-המשך זאת אומרת קראתי.....וברגע שזה כבר ייצא אני יהיה בטח ביב' ולקראת צבא
. סתם מתגעגע לתקופה פותח אלבומים..פותח תמונות ופוסטרים דיסקים והכל שיש בארון זכוכית בחדר הקטן
כל האוספים והעיתונים.... כל החברים שלי בשוק ממני שאני עדיין תקוע על זה וההורים?? אמרו שייעבור עם הזמן......חח וזה לא עבבבבר אני עדיין אוהב אותם ועדיין רוצה לפגוש אותם כמו פעם ועדיין ועדיין ועדיין הכל נשאר.......היו לי כמה חברים שאהבו אותם...אבל הנה זה רק מוכיח כמה שהם לא אהבו כמוני שאמרתי להם שאני אוהב אותם הכי הרבה בעולם....הם בכלל כבר כל אחד גדל מעניין אותם דברים אחרים כמו להצויא רישיון אוו להתחיל עם הכוסית הבאה....=). אני זוכר שנגמרה החטיבה היו רק תיכנונים על פלורי ואמרתי אני לא אראה את זה בחיים ומה שקורה זה שהיום מגיע 19:00 אני סוגר את כל הפלאפונים ולא מוכן לשמוע אף אחד זה ה50 דק' שלי ואף אחד לא יפריע לי בהם חח..
. מי כמוני מתגעגע לתקופת המלון???? אני אומר לכם אני הייתי בין המנהיגים..חח כמה בלאגן שעשינו שם!! במלון דניאל..חח יאוו איזה כייף היה..בלילה ביום לא אכלנו לא שתינו כלום לא עניין אותנווווווווווו.......ההכרות של עוד אנשים התחברנו כולנו..לא יודע זה מעבר למורדים הייתה תקופה יפה.הכרתי המון המון אנשים..משום מה הכל נעלם... פלוריסיינטה לצערי..קהל היעד שלהם..הואא צעיר יותר לפחות למורדים היו בני 16 17
עוד כשאני הייתי בן 14 15.. קיצר מתגעגע!!!!!!!!!
ואוו נשאר פורום המורדים..ויש לי נוסטלגיה