היומן

העכביש2

New member
../images/Emo7.gif היומן ../images/Emo202.gif ../images/Emo41.gif

אז אני אפתח בוידוי: לפעמים הדברים הכי לא צפויים יגעו בך הכי חזק ממש עכשיו סיימתי לראות את הסרט "היומן"....
ואני חייב לציין ואולי תחשבו שאני מגזים: זה הסרט הטוב ביותר שראיתי בחיים לפני כמעט שנתיים, באוקטובר 2004, שיכנע אותי דוד שלי לבוא איתו לאיזה סרט--"היומן" משהו.... אני סירבתי בתוקף בהתחלה (התקציר היה משעמם), אבל בסוף החלטתי ללכת.... ולא התאכזבתי. עוד אז חשבתי שזה סרט ענק! היום אני חושב שזה סרט פשוט גדול מהחיים. למי שלא מכיר, הסיפור מספר את סיפור אהבתם של נוח ואלי ואת התלעות, העליות והירידות שהם עוברים במהלך כמה וכמה שנים של אהבות, פרידות ומה לא. ולמה הסרט כ"כ טוב? ראיין גוסלינג השחקן הזה נותן את הנשמה בסרט! הוא שחקן אדיר. לאורך כל הסרט אין רגע אחד שהוא חלש. משחק אופי מהמשובחים שנראו על המסך. תענוג לעיניים. רייצ'ל מקאדמס השחקנית הזאת עולה למקום הראשון בדירוג הנשים היפות שלי (אחריה לורן גרהאם (האמא בבנות גילמור)). ואיזה משחק!!! כביר!!! אין לי מילים! שני השחקנים האלה לוקחים את המושג "להתחבר לדמות" בצורה המילולית ביותר! ציון 100 למשחק. ועוד משהו: הטקסטים!!! זה פשוט לא ייאמן! שמילים ותמונה ייגעו בכך ככה... "ואהבות קיץ, סופן הוא מהיר ממש כמו התחלתן..." "אהבה אמיתית היא משהו שמציט את הנשמה.."
הסרט משופע בסצינות מעולות (סצינת הפתיחה, הסצינה בגלגל ענק, סצינת הרחוב
ועוד רבות). בניית העלילה כמעט מושלמת! חווית צפייה. מי שלא ראה את הסרט הזה פיספס ובגדול. ואולי בעצם: קומו עכשיו מהכסא, לכו לחנות ה-DVD הקרובה ותקחו את הסרט שייגע לכל אחד מכם בלב!
זהו ללא ספק הסרט האישי שלי. הסרט הטוב שראיתי... "היומן" דרמה. במאי: ניק קסאבטס. ארה"ב, 2004 ציון:
ואסיים בשיר, שאם היה יוצא לפני הסרט הוא בליינד היה בפסקול שלו (ועלה לי בראש בהרבה רגעים בסרט): "You're beautiful. You're beautiful. You're beautiful, it's true. I saw your face in a crowded place ,And I don't know what to do, 'Cause I'll never be with you. (James Blunt - Youre Beautiful)

דבי6

New member
סיכום טוב של הסרט יש לציין אבל

אצליהם הסוף היה טוב למרות כל הבכי בהתחלה...נוח ואלי ביחד

Natalila

New member
מישהו קרא את הספר../images/Emo35.gif

לדעתי הסרט פשוט מעולה אבל הספר... מרגש עוד יותר

דבי6

New member
אני קראתי אותו באנגלית אחרי

שמישהו גילה לי על הסרט הבאמת מדהים הזה...סיפור חיי

EastGirl83

New member
אוייייי... הסרט הזה חזק מאוד!!!!!!!

הסרט הזה הפך גם לסרט האישי שלי! והאמת הוא מזכיר לי בדיוק בחור שאני לא יכולה להיות איתו ומי יודע מתי אני אראה אותו גם... אפילו כתבתי לו מכתב באנגלית לאחר שראיתי את הסרט הזה, ונזכרתי ברגעים שלי ושלו... ואולי בגלל זה אני עדיין רווקה... אבל הסרט הזה פשוט סרט שנכנס לנשמה ולא יוצא משם לעולם כי אחרי הכל, החיים ממשיכים הלאה, אנחנו מתבגרים... ומי יודע מה יביא המחר....

דבי6

New member
אתם יודעים מה מעצבן

שאתה חושב שאתה חשוב עבור משהו אבל לא הוא פשוט זורק אותך "לכלבים"

האפל

New member
מה תודה?!?!?

בעצם, אני אשמור על התדמית של הבחור הנחמד...ואגיד בבקשה.

דבי6

New member
האדם הזה שאני תמיד מדברת עליו

מזכיר לי את השיר הישן של mariah carey& brian mcknight - whenever you call

היי דבי

לא רק בגללך אבל את נותנת לי תחושה שצריך לפתוח שירשור שהנושא שלו יהיה "אנחנו פה" וכל מי שבא לו לשפוך או לדבר על אהבה בכל כיוון שהו פשוט ייתן את דבריו

דבי6

New member
קושקושית

אני מקווה שלא יצרתי בעיה או הרגזתי פה משהו

למעלה