../images/Emo7.gifהידבקויות../images/Emo46.gif
היי לכולם/ן. ראשית המון תודה על כל התמיכה שזכיתי לה בעקבות ההודעה הקודמת. אני כולי תקווה שאכן בזכות הנחישות, הזוגיות והמון מזל
כולנו נצליח! אני אחרי ההיסטרוסקופיהץ בעבר כבר עשיתי אחת שהיתה תקינה טגם עברה בשלום. אמש חזרנו הביתה והרגשתי טוב אבל בלילה........ כל הגב והבטן כאבו ליץ אבל זה היה שולי ללב - כפי שכתבתי לכם הייתי סקפטית אם ימצאו משהו שיסביר את ההפלות ואת אי הפוריות אבל.......הרופא המבצע נכנס אליי לחדר לאחר הפעולה ואמר לי שהרופא המטפל שלי יסביר לי. הוא לא רצה למסור יותר פרטים וזה כבר לא בישר טובות. הרופא הפרטי שלי שהיה נוכח בזמן ההיסטרוסקופיה אמר שהיא היתה קטסטרולפית... המון הידבקויות בצוואר הרחם וברחם, רירית מאוד לא אחידה. הם ניסו לעשות לי גרידה אבל זה לא ממש הזיז להידבקויות לטענתו ואני מצטטת "יש לך את עמודי שלמה שם..."
מה שהוא הציע זה לקבוע תור לד"ר גולדנברג בתל השומר שאומרים שהוא מס´1 בהיסטרוסקופיה (אצלו עברתי בעבר). אח"כ חודשיים של הפגזה באסטרוגנים בכדי לשקם את הרירית ורק אח"כ להתחיל שוב טיפולים ומיד בהזרעות הגלל ההידבקויות בצוואר שאמר שמנסיונו אין כל כך מה לעשות איתן מה גם שאצלי בגלל ההיסטוריה לא כל כך רוצים לגעת הצוואר הרחם כי אח"כ ההריונות לא מחזיקים........ נכון שסוף סוף מצאו את הסיבה ויש דרך לטפל. אך כרגע היא עוד כל כך ארוכה.... מה גם שהרופא אצלו אני מטופלת ביחידת הפוריות אמור ביולי לטוס לשנת שבתון בארה"ב. כרגע נראה לי שכל העולם נגד סיכויי ההריון שלנו. אני בטוחה שאני אתאושש וימשיך להילחם אבל בינתיים זה נראה שחור.... בהצלחה לכולכם/ן ואני מוסיפה מעכשיו לכל הודעה שלי את סמל החיפושית ששמעתי שמסמלת פריון בבחינת לא יועיל בטח לא יזיק...
היי לכולם/ן. ראשית המון תודה על כל התמיכה שזכיתי לה בעקבות ההודעה הקודמת. אני כולי תקווה שאכן בזכות הנחישות, הזוגיות והמון מזל