הוספתי אותם...

coconut56

New member
אתה ממש פטריוט של ארה"ב../images/Emo70.gif

אתה אוהב ארץ שהיית בה פעם אחת לשבועיים מאשר ארץ שאתה חי בה כל חייך ובעצם היא מולדתך

coconut56

New member
ממש כאילו זה האסון שלך!!!!

זה אפילו לא קרוב אלייך, מה אתה חושב שאמריקנים בוכים שיש פה פיגועים!? ממש לא! האסון הזה קרוב אלייך בדיוק כמו שזה קרוב למישהו מיפן(סתם דוגמא)... ויש לי עוד הרבה דברים להגיד לך!!! {ראה ויכוחים בפורום נוער בחו"ל}!!

kyle

New member
יו... מה קרה?../images/Emo2.gif

מה אכפת לך מזה?
קודם כל, יש אמריקאים שכן בוכים. דבר שני, גם ישראלים נפצעו בפיגוע הזה... ונרא לי שגם כמה נהרגו. דבר שלישי, הוא דיבר על הרס המגדלים.
דבר רביעי (
), למה אתה מתקיף אותו ככה?

kyle

New member
היי היי... מה קרה?../images/Emo12.gif

יש אמריקיאים שבוכים כשיש פה פיגועים. חוץ מזה גם ישראלים נפגעו בפיגוע הזה ונראה לי שגם כמה נהרגו. וגם, הוא דיבר על הרס המגדלים!
למה סתם להתקיף ככה?

Squad 55 Taylor

New member
בואנ'ה קוקוס מה הבעיה שלך?!?!

מה אכפת לך?! מה באת להציק לי?! ציירתי את זה ואני ימשיך לצייר את זה זה לא עניינך ולא אכפת לי מה אתה חושב על מה שאני מצייר, חוץ מזה שלניו-יורק יש סקיי ליין מדהים, זה עדיין היה אירוע חשוב ולמה אכפת לי מזה כ"כ הרבה? אב לא שמתי לב שאפכת לי כ"כ הרבה זה רק ציור אחד, אבל אכפת לי מזה כי זה האירוע הראשון שראיתי בשידור חי שמתרחש וזה השאיר בי טראומה

coconut56

New member
שידור חי????

היית שם שזה קרה? אם כן אני ממש ממש מצטער! אל תתיחס להודעות הקודמות!!

Squad 55 Taylor

New member
לא בדיוק

הייתי בעבודה עם טלוויזיה על ערוץ 2 ובדיוק מישהו רץ איך שזה קרה וראיתי את המטוס השני בשידור חי בטלווזיה, אבל הקטע הוא שאבא שלי היה אמור להיות במרכז הסחר בהרצאה באותו יום בקומה ה-102 וכל היום הוא לא הצליח להתקשר המערכת הטלפונית קרסה והתחלנו לדאוג אבל בסוף הכל הסתדר

coconut56

New member
הנה עוד איזה קשיש מתנשא../images/Emo70.gif

מה אתה מתלהב שאתה יותר גדול?!

Squad 55 Taylor

New member
תן לו לשחק אותה מה אכפת לך?

בנתיים אתה יכול לקרוא את ההודעות שלו ולצחוק...

למעלה