ההצגה "מייק"

• פותח הנושא rlus
  • פורסם בתאריך

tutit17

New member
המחזה מייק-אמש בפרמיירה

היה מקסים, מרטיט, דן שפירא מוכשר מאוד,מרטיט. היו המון סלבריטאים: איתן הבר, בוז'י הרצוג, רני רהב,חוה לוי, ליאת אנקורי,גליה אלבין,צופית גרנט,ברוריה אבידר-בריר, גיא פינס, ועוד כהנה וכהנה, מאוד נהניתי. מומלץ בחום ,במיוחד לאלה שהיו צעירים בשנות ה-70 ! רוצו להצגה.

Kelin

New member
שלום לך תותית../images/Emo210.gif

אנחנו שמחים לשמוע שנהנת ותודה על ההמלצה...רובנו כבר היינו ונהננו מאוד ! כל הרשת מלאה כתבות וביקורות על ההצגה... tutit17 את מעריצה של מייק ? יום טוב מקלי

tutit17

New member
מעריצה של

כן ,אני מעריצה של מייק ברנט יש לי תקליטים שלו,חתימה שלו, תוכניה של ההופעה שקיים בארץ וראיתי אותה כתלמידה! והמון כתבות ששמרתי עליו. ותצלומים שהופיעו בעיתון ז"ל לדעתי הוא כן התאבד והיה בסחרור של הצלחה/סמים כמו רבים וטובים כמוהו ג'ים מוריסון,קורט קורביין,הית לדג'ר ועוד שלא מסוגלים להכיל את ההצלחה המטאורית המיידית והחזקה. היגיעו מהר מדי לפסגה ונשרפו בה.

Kelin

New member
אז את מהותיקות../images/Emo210.gif

יש לך תכניה של ההופעה שלו מהארץ ? זאת אומרת ההופעה שבה הוא שר את ערב טוב ? נשמח אם תשתפי אותנו בחומר שנשאר ממנו ! ? ושתהיה לך שבת שלום !

tutit17

New member
התוכניה

מהופעה בחסות העיתון "להיטון" : יפה ירקוני מארחת את מייק ברנט בהשתתפות: שובבי ציון : קובי רכט,חנן יובל וקובי אושרת בליווי הברנשים של פיאמנטה זמר החימום היה בועז שרעבי בשירו "פמאלה" זה ממש היסטוריה או פרה-היסטוריה אני הוספתי לתוכניה תמונות מכתבות שונות עליו, כולל תמונות הוריו עם אחיו יש לי את מודעות האבל מהעיתון כל השנים שמרתי היטב על התוכניה שהפכה לאלבום.

M i k e s F a n

New member
נשמע מעניין, נשמח כמובן לראות

האם יש באפשרותך לשתף עם הפורום? (מה שמך?)

tutit17

New member
התוכניה

האם ברצונכם שאסרוק את התוכניה ואשלח תמונות?

למעלה