ההצגה "מייק"

• פותח הנושא rlus
  • פורסם בתאריך
הייתי במחזמר

הייתי אתמול במחזמר מייק וממש נהנתי מהכול מהשירים ,מהמישחק ומהעלילה היה בסוף הדרן פעמיים פשוט לא נתנו לשחקנים לרדת מהבימה ממליצה בחום ללכת..

rlus

New member
../images/Emo7.gifההצגה "מייק"

שלום לכולם זוהי כניסתי הראשונה לפורום של מייק ברנט . אמש הייתי בהצגה "מייק" . היה נחמד , אבל לא עמד בציפיות שלי - לא שאני יודעת מה אלה היו .. הרי תופעה פנומנלית כמו מייק ברנט היא אחת לכמה דורות אם בכלל . מייק היה גדול מהחיים עצמם ! אני חייבת לציין שכל כמה שנים אני חוזרת לשמוע את מייק והמפתיע הוא שככל שעובר הזמן אני אוהבת אותו יותר. כשמייק נפטר / מת / נהרג הייתי נערה צעירה ואני זוכרת את הצער והתדהמה ... ברבות השנים למדתי עליו יותר והיום אני משוכנעת יותר מתמיד שמייק /משה ברנט לא נפל ולא קפץ ולא שום דבר כזה .. הוא לא התאבד !!! צר לי על כולנו שספגנו אבידה כזו גדולה וצר לי עוד יותר שלא חקרו את המוות שלו כמו שהיה צריך .

M i k e s F a n

New member
מכורים למייק

רובנו היינו בהצגה ונהננו מאוד! אין ערב בבית לסין שהקהל לא רוצה ללכת הביתה, והרוב גם יוצאים עם דמעות בעיניים. תודה ששיתפת אותנו בהמלצתך.

Kelin

New member
באמת לא חקרו את המוות שלו כמו שצריך

מייק ועוד כמה אנשים לקחו איתם סוד לקבר...לפי דעתי ההצגה היתה בסדר...לא כולם חייבים לאהוב אותה...זאת רק מחווה לסיפור חייו של מייק... ruls את מעריצה שלו ? קלי

rlus

New member
../images/Emo14.gif../images/Emo201.gifמייק

היי KELIN קשה לי לענות על השאלה הזאת . אני לא מעריצה טיפוסית .. אני כבר בת 46 .. ובזמנו אני הייתי נערה שאוהבת יותר מוזיקת פופ עולמית ולאו דווקא מוסיקת סן-רמו .. אבל ברמת האדם שהוא היה אני יכולה לאמר שאהבתי אליו רק גוברת עם השנים כי הוא - כמו ג'יימס דין - שאותו אכן הערצתי ברמות קשות בנעוריי @ - נשאר צעיר לנצח במוחנו ובליבנו . ושניהם היו כאלה עדינים ורגישים ורומנטיים - שאי אפשר שלא להתאהב בהם לנצח ! !

Kelin

New member
מזדהה איתך לגמרי

אני חושבת בגלל שהם מתו בעודם צעירים ויפים זה כואב כל כך...וגם אי אפשר לשכוח אותם...השירים נשארים ומייק היה שר שירים רומנטים מאוד...ואני אהיה בת 38 במרץ... אני מאוהבת במייק ברנט כבר הרבה שנים והבן זוג שלי מכיר בזה... כלומר אני לא פאנתית אבל הרגש חזק מאוד ואני נהנית מכל מה שקשור אליו.

M i k e s F a n

New member
ברוכה הבאה לפורום../images/Emo24.gif

זה המקום לכל מי שאוהב את מייק ואוהב לשמוע את השירים שלו, יש כאן חבר'ה בכל הגילאים שאוהבים אותו גם מהארץ וגם מחו"ל.. רק מה שמך ?

rlus

New member
../images/Emo220.gifבוקר טוב למעריצות הנלהבות.. ../images/Emo42.gif

איך התחלתי להעריץ את מייק ברנט ..?? טוב , אני חושבת שתמיד הערצתי אותו . כאן אין התחלה ואין סוף .. ! ! אני אולי לא נמנית עם שלל המעריצות במובן המקובל של המילה , אבל אני יכולה לאמר שכל פעם שאני שומעת את מייק אני מתרגשת מחדש . (עכשיו אני בעבודה ואני עם דיסקמן ואוזניות ושומעת .. נו ??? כמובן , את מייק .. !! ! ) מתרגשת זה לא מילה - יש שירים שעושים לי כאלה צמרמורות נעימות בכל הגוף .. וכאלה שהשערות על ראשי סומרות .. אתן יודעות על מה אני מדברת .. ! ! ריגושים . וגם כאלה שלוקחים אותי חזרה לנעורים שלי .. שתמיד נעים להיזכר :)) אז ההערצה שלי הוא לא עיוורת . ההערצה שלי אליו היא בלתי נגמרת ! שיהיה לכולכן / ם יום מקסים רונית

Kelin

New member
רונית

אהבתי כל מילה שכתבת. והבעת יפה את ההערצה המיוחדת שלך למייק...היא באמת אין סופית !...אני כל יום שומעת אותו בעבודה ושואלים אותי "לא נמאס לך" ? והתשובה להם היא "לא". ....אני דווקא אומרת להם שכדאי לשמוע ולהכיר עוד שירים של מייק חוץ מ"לס מואה טמא"...! מה לא נכון ? כולם מכירים רק את השיר הזה ואלי גם את "מא דון לה לומייר"... המשך יום נעים בעבודה לכולם ! קלי

רונית

שמחתי לקרוא את מה שכתבת.. אני בעצם התחלתי להעריץ את מייק בעיקבות אמא שלי שהיא מעריצה שלו מגיל 10 אז התחלתי לחפש דברים על מייק באינטרנט ומצאתי את הקומונה שהייתה בניהולה של סיגל ואז עברנו לפורום... שירן

M i k e s F a n

New member
אני בהתחלה רק שמעתי את השירים שלו..

אפילו חשבתי שAdieu jolie candy זה שיר שלו חחחחח... טוב הייתי בת 17 בלי שום בסיס במוזיקה הצרפתית
לאחר מכן בא הסרט המדהים ב- 2002 שמסקר את סיפור חייו הטרגי ודרך מותו המסתורית, והנה, מהקמת קומונת מעריצים קטנה ב- 2005 הפכנו לפורום גדול משגשג ובית שני למעריצים זה כמעט 3 שנים המספק מידע ,תמונות, זכרונות, מפגשי מעריצים ופועל למען עוררות אוכלוסיית המעריצים של מייק בארץ והנחתו של מייק לדורות הבאים.

rlus

New member
../images/Emo221.gifהיי סיגל

סיגלי , נכנסתי לראות מי זאת MIKES FAN .. את כולך בת 22 ..ילדה .. (גם נשואה) מתי הספקת ?? (יש לי בן בגילך .. ) חוץ ממייק את אוהבת עוד מוסיקה צרפתית ..???? כי יש ה-מממממממ-וווו-ןןןןןןןןןןןןןןןןןןן ! ! ! כל השנסונים הצרפתיים , שרל אזנבור , ז'אק ברל , אדית פיאף , דלידה .. ועוד ועוד .. מי בעצם היה הראשון או ראשונה להקים את הקומונה ? כל הכבוד על היוזמה ועל המשך הפיתוח . אני בטוחה שעוד דורות יצטרפו במשך הזמן .. כי יש דברים שלא נס ליחם .. והם רק משתבחים עם השנים . כמו יין טוב ! ! ! תגידי, מאיפה את ? אני מתל-אביב .. אולי נעשה איזה מפגש באיזה בית-קפה ? מה את אומרת ?? המעריצות המקומיות .. אשמח לשמוע ממך .

M i k e s F a n

New member
היי בובה

כן אני ילדה... ילדה שעושה בשביל מייק. לא הכרתי אותו בכלל ותראי מה מגיע לו..
וגם נשואה באושר ועושר..! 7 חודשים.. אני אוהבת שנסונים באופן כללי, גם מבלי לדעת מי שר אותם.. את דלידה אני מכירה, את כריסטוף, אלאן ברייר, ועוד כמה ששכחתי את שמם.. אני אומרת כאילו למה לא? אני אוהבת OLDIES והלוואי והייתה מוזיקה כזאת גם היום במקום כל הטראנסים (מוזיקת אתר שיפוצים ובנייה
) הייתי מנהלת קומונה כמה חודשים לפני שנתיים וחצי, ניסיתי את מזלי בפתיחת פורום (כי היו שביקשו לפתוח לו פורום ולא אושר להם) ו.. וואלה, מפה לפה הזמנתי כל מיני אנשים שהכרתי מרחבי הרשת ומהאזכרה שהיתה למייק (30 למותו).. עברו כאן המון מעריצים ואפשר לראות בארכיון הפורום
אני ממשיכה הלאה. במקור אני מחולון, עכשיו תל- אביב
בקשר למפגש... למה לא בעצם?!

rlus

New member
מפגש מעריצות

יופי , נהדר .. אז אולי תכתבי מי שרוצה להגיע ונקבע מקום / יום ושעה .. יהיה דיסקו ! ! ! :) רונית (אני הולכת לאכול צהריים .. ביי)

rlus

New member
../images/Emo141.gifמפגש מעריצות ../images/Emo140.gif

היי קלי / שלום לכולן אוקיי, עבר זמן רב מכניסתי האחרונה ...ובכן, לצערי הייתי חולה (כמו חצי מהמדינה .. ) למי שעדיין מעוניינת במפגש אני מציעה שתכתוב לפורום וכשתהיינה לפחות 5 בנות יש המון מקומות שאפשר להיפגש במרכז תל-אביב .. אני מאד הייתי רוצה להיפגש כי אני חדשה ואינני מכירה אף אחת מהפורום. אני בעד מפגש עם אנשים ולא רק עם שמות .. :) אשמח לתגובות מכן שיהיה יום מקסים וסופשבוע נפלא לכולכן רונית

למעלה