דימום

../images/Emo7.gifדימום

יש לי דימום בפי הטבעת כבר כמה חודשים וזה קורה בזמן צואה עברתי בדיקה אצל פרוקטולוג ולא נמצא שום פצע או טחור הרופא הציע לאכול הרבה ירקות אני משתדל לאכול כל יום וכמה שאפשר אך עדיין הדימום ממשיך מה אתם מציעים
?

harduf9

New member
נסה להפסיק מוצרי חלב לשלושה שבועות

כך אסידופילוס, חיידקי מעיים. אם אתה צריך המלצה לסוג טוב צור קשר במסר. אם עדיין יש דימום אחרי שהפסקת עם החלב, שאל שוב. בריאות שלמה גיא הרדוף

hal767

New member
טוב שאין ממצאים

זה אומר שעדין אין נזק משמעותי. שינוי תזונתי לכיוון הצמחוני עזר בהרבה מקרים כאלה. החשוב הוא לבנות תוכנית תזונתית נכונה, המתאימה למקרה שלך. בקשר להמלצתו של גיא הרדוף לפסיק לאכול מוצרי חלב לשלושה שבועות, הייתי מרחיב את הזמן לכל החיים. מוצרי חלב הם אסון בריאותי לאדם, ובהחלט מזהמים את מערכת העיכול וגורמים למחלות ודלקות במערכת העיכול.

0 אור 0

New member
אני לא שקטה

לא ברור לי מה היתה האבחנה של הרופא, והאם נבדקו דרכי העיכול? אם הרופא אומר לך עם יד על הלב - תשמע , בדקתי את כל האפשרויות ואין כל חשש או סיכון, אני משוכנע שמדובר בצואה קשה ששורטת את המעי הגס - זה מקרה אחד, שבו אכן הפתרון הוא שתיה מרובה, ושינוי של התזונה (הוספת מזונות מלאים והפחתה במזונות מגרים כגון מטוגנים ועוד מזיקים.) אבל אם נעשתה רק בדיקה שטחית של הצצה וחיפוש פיסורה או טחורים ללא אבחון ובדיקה מלאים, הייתי מציעה לחזור לרופא המשפחה ולבנות אתו "תוכנית עבודה" - מה יכולים להיות הגורמים לדימום כזה שמתמשך, ולהתחיל לשלול אותם אחד אחד. במקביל , כמובן תתחיל בשינוי התזונתי בהנחיה של איש רפואה משלימה שיסייע לך, ויתכן גם שהאבחון של רפואה משלימה ישלח אותך עם כיוונים לרופא הרגיל (אצלי התגלה גידול מסויים כתוצאה מהאבחנה ברפלקסולוגיה). בכל מקרה, במצב של דימום שנמשך מספר חודשים, לא הייתי מסתפקת בפחות מבירור רפואי מלא.

למעלה