דברי פרידה

../images/Emo7.gif דברי פרידה

פורום לווינים הוא מהוותיקים בפורומים של IOL שנדדו דרך וואלה עד שהגיעו לכאן, בעיקר בזכות מימשק משתמש הטוב ביותר בקיים בעולם הפורומים באינטרנט . בפורום זה התארחו עד כה , בגלוי או בקריאה ללא השתתפות פעילה, מרבית העוסקים בתחום זה בארץ . הרבה דעות וידיעות עברו כאן מאז שהוא נוסד ב-15 בפברואר 2002 ב-IOL . אבל החסרון בגדול של פורומים כאלה הוא, שהם מאפשרים לכל אחד להירשם בשם בדוי ובכתובת בדויה .מיד לאחר ההרשמה הם מתחילים לנבל פה, להשמיץ ולקלל כאוות נפשם . אז, הופך מנהל הפורום לגננת ולשוטר. הפורום הזה אינו יוצא מהכלל : בתחום זה ( התקנת ציוד לקליטה מלווינים) קיימות , כמו בהרבה תחומים אחרים הקשורים גם בפרנסה ועבודה, יריבויות והשמצות הדדיות. רבותי - מאסתי בכל הגועל נפש אליו דורדר הפורום בגלל כמה עלובי נפש שאהבו לשנוא ולקלקל . לפני מספר דקות החזרתי את המפתחות להנהלת הפורומים . אני מאחל לכל ידידי בפורום זה הרבה אושר וחיים טובים ולכל אלה שטרחו לקלקל ולקלל מדי יום - אני מאחל שיקבלו את גמולם באותה המידה מידי אחרים . להתראות בפורום האחר ( לא, אני לא מנהל שם ) .

משה גמ

New member
עלי.ללא ספק אתה אחד האנשים=

שתרם רבות בתחום הנפלא הזה.נתת את זמנך היקר בהתנדבות בפורום הישן והזה.אני מודה לך בשמי ובשם כל החברים על העבודה היפה שנתת .ההסברים והרצון לעזור תמיד.מקווה שהאתר סטיל ימשיך כי ממנו כולם לומדים ומתעדכנים.צטער אם גרמתי לך כעס כלשהוא בעבר.מקווה שנמשיך לשתף פעולה ולהפגש שוב.תודה רבה.

7eva

New member
עלי

ללא ספק אתה בין האנשים הכי חשובים בתחום הזה בארץ שלנו.אני כל הזמן אמרתי את זה. נכון שזה מאוד חבל שבסופו של דבר קיבלת החלטה הזו, אבל כך זה כאשר אין לך כלים באמת להלחם עם המופרעים למינהם, ואני בטוח שעשית צעד הזה למען הקהילה קודם כל, כי היה תמיד חשוב לך גם התחום וגם כל האנשים שבו. אז עלי רוצה להגיד לך אמון תודה על ההשקעה שלך, על הרצון שלך, על האהבה לתחום ובכלל! תודה רבה לך על הכל!

mr dish

New member
והמוסיף....גורע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

כמו בכל תחום בחיים - מספיק אדיוט אחד (או שניים...) כדי לחרבן לכל השאר את החיים. הנה - אידיוטים! (אתם יודעים היטב למי מכוונים הדברים) נותרתם ברפש ובחרא שלכם, לבד, בפורום מרוקן מתוכן ומאנשים איכותיים. מה לאמר...הצלחתם בגדול. אין לי מילים לתאר את הבוז שאני חש כלפי אפסי-אפסים אילו. והם מתרבים ומתעצמים בכל חלק מחיינו. בבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבווווווווווווווווווווווווזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזזז!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

scart

New member
../images/Emo50.gif מאחל הצלחה בתפקיד החדש../images/Emo140.gif

yoramile1

New member
מה יסתיים ???????

לא יסתיים כלום. לכל סוף יש התחלה חדשה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

yoramile1

New member
אני דווקא שוקל לנהל את הפורום

הזה אולי. פה לפחות אני יקבל את חמשת הצלחות שהיו מגיעות לי

mr dish

New member
טוב, נו, יורם - אני מוותר לך על השי

וויון בצלחות...העיקר לא לבגוד ולא לערוק...אני גם מעניק לך שעתיים שבועיות עם המענטזת של זכי...העיקר...לסי - שובי הבייתה....

ariels1

New member
איפה נעלמתה?

לא רואים לא שומעים אותך? משעמם בלעדיך יאללה יורם תעיר את החברה

אנו מודים לעלי

על ניהול הפורום עד כה. כפי שכתב, עלי ייסד את הפורום ב IOL, והעבירו לתפוז. צר לנו על החלטתו להפסיק לנהל את הפורום, אבל אנחנו כמובן מאחלים לו בהצלחה בהמשך הדרך. גולשים המעוניינים להציע את מועמדותם לניהול הפורום מוזמנים לפנות באמצעות הטופס המופיע בפורום המשוב.

למעלה