בריטני פרשה?

victoria555

New member
../images/Emo7.gifבריטני פרשה?

יש שמעות שבריט פורשת... האם זה נכון?? ואגב יוצא לה דיסק חדש?? אם כן איפה אפשר לקנות אותו..?

FlowerPower

New member
../images/Emo113.gifל-א~!

בריטני לא פרשה, היא לקחה הפסקה של חצי שנה. למרות ההפסקה, היא הוציאה עוד סינגלים לרדיו. הדיסק החדש עוד לא יצא, הוא צפוי לצאת בנובמבר 2003 (עוד בערך 8 חודשים) *מורה על משככי כאבים? פסיכולוגית בהכחשה? סופי, לשיפוטך~!
*

../images/Emo41.gifיש הבדל אחד..

בתמונה אחת אני רואה נערה בת 16..
ובתמונה השניה אני רואה אישה בת 21..
הבדל דיי משמעותי

TetiBETTY

New member
ניצו"ש-עברתי תיאוריהההההה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

תיאוריה ראשונה...
לי.... את הסיפור שלי לא תמצאו אצל אף נבחן.... אני נשארתי הנבחנת האחרונה. ועיכבתי את כולם במתן התשובות של עברה/נכשלה(נשארה לי שאלה אחת!!).... ואז הבוחן אמר לי שאני אביא לו את המבחן והוא יבדוק. אם יש לי יותר מ 4 טעויות אז אין טעם שאני אשבור את הראש על השאלה האחרונה,ואם לא,אז נראה כבר.... הוא בדק לי את כל המבחן והיו לי 4 טעויות,ז"א שהשאלה הריקה שהשארתי היא המכריעה. אם אני אענה עליה נכון,אני יעבור את המבחן,ואם לא נכשלתי!!! ולמזלי היו לי שני בוחנים תימניים,חמודים(בן ובת),שהבת שכנעה את הבן לגלות לי את התשובה האחרונה. ככה שהתלבטתי בין ב' ל ג',כתבתי ג' ואז הוא אמר לי:"קודם כל תמחקי את ג',עכשיו מה נשאר לך בין מה שהתלבטת?" עניתי לו:"ב'". והוא אמר:"יפה תסמני,יאללה עברת". ואני צהלתי,צרחתי,ומה לא
קיצר,תיאוריה ראשונה...אין עליי...

../images/Emo41.gifדדדייייייי../images/Emo70.gif |מזל"ט|

איזה כיף לך
אני מקווה שבעוד חודשיים גם לי יגידו |מזל"ט| על זה שעברתי תיאוריה

TetiBETTY

New member
../images/Emo51.gif לשניכם....

וזה בכלל יום המזל שלי!! אתם זוכרים שבכיתי לכם על כל מבחן במחשבים שהיה לי?! קבלתי 92,עמדתי להתעלף
אין כמוני מאושרת היום...

TetiBETTY

New member
מייק קאסם...

בקשר להודעה שאזר אזר כתב,על זה שבריטני יוצאת עם אחד שקוראים לו מייק קסאם... אז קבלו תמונה שלו.
(הוא הבן של קייסי קסאם,מדובב תכניות מצוירות).

slave4brit

New member
גם לי....

הוא מזכיר את קרסון דיילי (נראה לי שככה קוראים לו) המנחה של trl...

למעלה