בעעעעע לימודים!

Uzumaki Naruto

New member
../images/Emo7.gif בעעעעע לימודים!

שיהיו לכל התלמידים חודשיים קצרים וקלים, ושנגיע לחנוכה במהרה! בקיצור, עלו והצליו עד לחופש הבא, (ובשביל לא להשתעמם, קראו את הרומח בכתה.) יום לימודים קל וקצר! (בעע אצתי לבצפר... ^_-)

rocket

New member
רעיון רע

אני קראתי ספרים בכיתה בהתחלה העירו לי אבל אחר כך התחילו להתעלם בזמן השיעור ... ופעם אחת כשהשיעור כמעט נגמר המורה עושה לי "תגידי.. איזה ספר את קוראת היום?" .. ואני כזה מוציאה ממתחת לשולחן את "כבשן הנשמה" ^^;; כולם צחקו. ואני לא כי מסתבר שהיא הודיעה על בוחן בשיעור הבא ואני פספסתי את ההודעה =) ולמה אני כותבת את זה ? ... סתם נוסטגייה לבית הספר בכל מקרה - בהצלחה לכולם בלימודים

בעעע..../images/Emo10.gif../images/Emo72.gif

בשנה שעברה קראתי כל שיעור אנגלית ספר מתחת לשולחן ולא למדתי בכלל.. ואז מסתבר שהמחנכת שלי דיברה עם המורה לאנגלית ושאלה אותה למה היא לא מעירה לי על זה, אז המורה אמרה ש"זה כל כך נדיר שבני נוער קוראים, עד שהצטערתי להפריע לה"

לא... קוראים בארי טרוטר

ספרי הרומח באנגלית לא ראויים ליחס המשפיל שחווים אצלי ספרי האנגלית... וחוץ מזה, אני מתעצל...

צו צאנג

New member
אני הייתי קוראת.... בכיתה ו../images/Emo3.gif

וגם שנה שעברה... אבל נמאס לי שמעירים לי כל עשר דקות ואז אני צריכה לסגור את הספר ולשים בצד ואז לפתוח אותו שוב ולנסות להחביא אותו... בעע... אז אני פשוט לא קוראת בבצפר, אני מכינה שיעורים של מקצועות אחרים בשיעור

Uzumaki Naruto

New member
צודקת...

האמת- פעם אחת קראתי ספר בשיעור תנך, (יוווו איך היא שנאה אותי- המורה לתנך...) והצלחתי לקרוא קצת (אגדות- הראשון אני חושב...) ואז היא באה, ומסתכלת מה אני עושה- בעעעעעעעע החרימה לי את הספר... אבל כהשראה מגדילן, אתם יודעים- שכולם מתקבצים בסוף השיעור סביב המורה ושואלים שאלות, באתי מאחורה, שלחתי יד, והופ! הספר אצלי... (המורה! תשמרי יותר על הדברים שלך! תארי לך מה היה קורה אם מישהו היה בא, שולח יד ולוקח ממך את הספר? איזה חוסר זהירות! מזל שמצאתי אותו לפני שמשהו נורא היה קורה... ^_-)

צו צאנג

New member
../images/Emo6.gif

לי המורה החרימה פעם ספר מתמטיקה
תראי מזה
בבצפר מנסים ללמד אותך, וברגע שאת לומדת על דעת עצמך הם באים ואוסרים עלייך ללמוד
הם אפילו לוקחים ממך את חומרי הלימוד
בושה! אשמתי שרציתי להיות תלמידה טובה ולהתכונן עוד קצת למבחן
אבל זה היה באשמת ידיד שלי התיפש אז הכרחתי אותו ללכת למורה להביא את הספר והפוסטמה ההיא שכחה את הספר על שולחן של אחד הילדים
אם הוא היה הולך לאיבוד?

סנדרין

New member
בצפר זה רעעע. ../images/Emo142.gif

לקרוא בשיעורים נמאס לפני שנתיים
. האמת, גורם-המניעה-העיקרי הוא הפחד שאחד ה*בנים* ישתמש בספר כקורבן היומי שלו ~_~.

אוף, אני שונא לימודים!../images/Emo48.gif

מישהו צריך להמציא איזו מכונה משוכללת שאתה פשוט יושב על הכיסא שלה ויש איזה משהו שמזרים לך את כל המידע למוח במשך איזה שתי דקות וגמרנו.

דרך אגב, מארק

עניתי לך בשירשור הארוך שלנו, ולמרות שאתה כנראה לא עוקב אחריו כבר, כי הוא עבר עמוד, עדיין הייתי רוצה לקבל התייחסות, אם אפשר... ועכשיו לא יהיה לך את התירוץ של "לא ראיתי".

wisp

New member
איזה כיף ^_^

עוד יום לימודים חדש!! ללמוד לצייר אותיות בשפת הקסם, להגות מילים משונות, ולשחק עם צמחים שונים...אחח...מגמת אומנות....^^

Uzumaki Naruto

New member
לעזאזל- מה יש לך מהפרצוף הזה??

עוד יחשבו שאתה דמנות אנימה משותת תחליף סמילי כבר

SaberTooth

New member
../images/Emo77.gif../images/Emo65.gifמזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

(מימולדת זה כמו יום הולדת, נכון
)

למעלה